Sådan vælges volumetriske opskriftsbøger

Hvis du leder efter opskrifter i bøger om den volumetriske kost, skal du se på hele bogen for at sikre, at de volumetriske principper understreges. Kig efter opskrifter med lavere kalorieindhold og sørg for, at de lægger vægt på brugen af ​​frugt, grøntsager, magert protein og fiber.

trin

Billedbetegnelse Vælg Volumetrics Cookbooks Trin 1
1
Bogen skal indeholde et stort antal retter med frugt og grøntsager. Se efter en sektion, der dækker forberedelsen af ​​frugt og grønsager og ikke indebærer brugen af ​​store mængder fedt eller aromatisk sukker. Mange vegetariske bøger giver gode valg til den volumetriske kost.
 • Billedbetegnelse Vælg Volumetrics Cookbooks Trin 2
  2
  Kig efter opskrifter med vandrige fødevarer. Kig efter bouillonbaserede supper med vandrige ingredienser som salat, vandmelon, broccoli og grapefrugt.
 • Billedbetegnelse Vælg Volumetrics Cookbooks Trin 3
  3
  Bogen skal indeholde ingredienser, der er rige på fiber. Hele korn, såsom brun ris, byg, quinoa, couscous og stavet, ud over frugt og grøntsager, indeholder en god mængde fiber, som er mættet og kan forbruges i store mængder.
 • Billedbetegnelse Vælg Volumetrics Cookbooks Trin 4
  4
  Se efter lean protein retter. Foruden magert kød, fjerkræ og fisk retter bør bogen indeholde muligheder for grøntsager såvel som til vegetariske proteiner som tofu og tempeh. Asiatiske opskrift bøger er fyldt med vidunderlige opskrifter, der er fokuseret på grøntsager og indeholder små mængder magert protein.
 • Billedbetegnelse Vælg Volumetrics Cookbooks Trin 5
  5
  Vælg fødevarer, der har lave fedtindhold. Sund opskrift bøger til hjertet eller for diabetikere vil vise dig, hvordan man forbereder mange opskrifter, der er lækre og nærende og ikke har tilsætning af for meget fedt. Se også efter opskrifter, der viser små mængder sunde fedtstoffer som nødder, frø, olivenolie og canola.
 • Billedbetegnelse Vælg Volumetrics Cookbooks Trin 6


  6
  Undgå bøger med opskrifter, der indeholder for meget sukker. Desserter, der har store mængder frugt, og som bruger grøntsagspuré er gode valg - du kan også bruge bøger, der lærer dig at lave sunde opskrifter med sukkerersubstitutter.
 • Billedbetegnelse Vælg Volumetrics Cookbooks Trin 7
  7
  Kig efter udskiftningsmuligheder. Hvis du kan bruge mindre fedt mælkeprodukter eller sundere fedtstoffer i stedet for smør eller margarine, så få en bog og foretag ændringerne.
 • Billedbetegnelse Vælg Volumetrics Cookbooks Trin 8
  8
  Brug et program, der beregner kalorier pr. Servering, når du optager en opskrift. Selvom kalorindensiteten er vanskelig at bestemme uden en fødevare skala, kan du være sikker på at du har lavt kalorieindhold opskrifter og dermed spiser mere.
 • Billedbetegnelse Vælg Volumetrics Cookbooks Trin 9
  9
  Sørg for, at opskrifterne passer til den, du kan lide. Hvis bogen ikke passer til din smag, skal du ikke købe den, da det ikke er sandsynligt at du laver opskrifter, hvis du ikke kan lide ingredienserne.
 • Billedbetegnelse Vælg Volumetrics Cookbooks Trin 10
  10
  Sørg for, at vejledningen er let at forstå. Få ikke en bog, der ligger uden for dit færdighedsniveau eller indeholder instruktioner, der er vanskelige at følge.
 • tips

  • Du kan finde gratis online opskrifter til den volumetriske diæt - også tjek dit biblioteks opskriftsbøger, så du kan teste opskrifterne før du køber.
  • Tjek journaler for fødevarer, der passer til denne diæt, på udkig efter de samme kvaliteter, du vil se efter i kogebøger.
  • Alle bøgerne på Barbara Rolls volumetriske kost indeholder opskrifter, der er egnede til diætet.

  Nødvendige materialer

  • Bøger af volumetrisk indkomst

  Kilder og citater

  Vis mere ... (1)
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2022 HodTari.com