Sådan har du det sjovt at lave smoothies

Smoothies er en sjov måde at tilfredsstille dit ønske om slik og afkøles i foråret og sommeren. De er seje at gøre, fordi du kan tilpasse dem som du vil!

trin

Billede med titlen Have Fun Making Delicious Smoothies Trin 1
1
Bestem hvilken type smoothie du gerne vil lave. Hvis du vil modtage en gruppe mennesker, er det ikke godt at lave lidt, og hvis det kun er for dig selv, er det ikke godt at gøre for meget. Tænk også på, hvad du mest sandsynligt vil drikke. Ønsker du at lave en sund frugt smoothie eller ønsker en dessert lavet med chokolade?
 • Billede med titlen Have Fun Making Delicious Smoothies Trin 2
  2


  Få blenderen. Sæt basen i stikkontakten og læg glasset på den. I stedet for blenderen bruger nogle mennesker husholdningsapparater, der udfører samme funktion, som f.eks. Fødevareprocessorer.
 • Billede med titlen Have Fun Making Delicious Smoothies Trin 3
  3
  Tilføj det væsentlige for at gøre en smoothie. Isbiter skal kun bruges i små mængder - omkring fire til seks terninger er nok, afhængigt af størrelsen. Isen er mere egnet til milkshakes og smagen er op til dig. Jordbær, chokolade og vanille er de vigtigste smag af shakes. Mælk tilsættes i smoothies og shakes, men brug meget lidt for ikke at overmanne de andre smag.
 • Billede med titlen Have Fun Making Delicious Smoothies Trin 4
  4
  Tilsæt frugt og andre fødevarer. Hæld jordbær, bananer og andre lækre fødevarer. Sørg for, at frugten er grundigt vasket, inden du sætter den i blenderen (hakning eller skæring gør det lettere for blenderprocessen).
 • Video: Kæmpe slime smoothie (DANSK) - med 16 slags slim!!
  Del på sociale netværk:

  Relaterede

 • © 2024 HodTari.com