Hvordan man slippe af med en forbudt lidenskab

Alle ved, at det er svært at udfordre hjertets beslutninger. Men hvad sker der, når han bestemmer sig for, at han vil have nogen utilgængelig, som hans kones yngre søster eller en af ​​hans lærere? Uanset årsagen, der gør denne person utilgængelig, har a crush

i nogen er ikke selve problemet, men snarere evnen til at kontrollere. Læs denne artikel for at lære, hvad du skal gøre for at overvinde hele denne situation og ikke lade det komme i vejen for dit liv.

trin

Del 1
Tænker på det

Video: SCP-2718 What Happens After | Infohazard / cognitohazard / knowledge scp

Video: Suzanne Powell - Despierta humanidad. No hay tiempo - CIRCAC - México

Billede med titlen Stop med en uhensigtsmæssig Crush Trin 1
1
Identificer alle årsagerne til, at det ikke er en god ide at lide sådan en person. I stedet for at forsøge at forstå, hvorfor du er tiltrukket af det, skal du tænke over, hvorfor det ikke er værd at investere i det. Det kan være uden for rækkevidde af flere grunde - så ved præcis, hvad du kommer ind for at undgå problemer. Forstå hvorfor det er en dårlig ide, og hvad forklarer, hvad du føler (udover den oprindelige attraktion, selvfølgelig). For eksempel:
 • Hvis personen er meget yngre eller ældre, hvorfor er du interesseret i nogen som sådan - hvis interesser og prioriteter er meget forskellige fra din?
 • Hvis du kan lide en medarbejder, er det fordi du har en fetish om at være chef og at kunne give ordrer, ikke nødvendigvis personen?
 • Hvis du kan lide din brors kæreste, vil du ikke bare "slå ham", og du tror du skal vinde pigen for det? Nogle gange kan det være, at du kun er trængende og sårbar, hvilket kan skade din dom.
 • Billede med titlen Stop med et uhensigtsmæssigt Crush Trin 2
  2
  Hvis personen ikke er tilgængelig, fordi du allerede er i et forhold, skal du overveje, om det kan forstyrre din dating eller ægteskab.
  • Hvis en eller begge dine forældre har haft uforholdsmæssige forhold under din barndom eller ungdom - eller hvis du selv har en historie med utroskab - kan der være mere uklare årsager til, hvad der sker.
 • Billede med titlen Stop med en uhensigtsmæssig Crush Trin 3
  3
  Hvis personen ikke er tilgængelig, fordi du allerede er i et afslappet forhold uden børn, der kan blive påvirket af en mulig adskillelse, skal du overveje, om det er værd at tage situationen frem. For eksempel: Hvis du kan lide en kvinde, der allerede er involveret, skal du beslutte, om det du føler er gyldigt, eller hvis det kun er et tegn på, at ting med din partner ikke virker. På den anden side, hvis du er meget tilfreds med det, ville der være "plads" for en følelse for en anden?
  • Selv de lykkeligste par i verden bliver til forelskelse med andre mennesker fra tid til anden. Men hvis situationen bliver mere alvorlig, bliver du nødt til at reflektere over, hvad du oplever. Dette vil være din chance for at slippe af med forpligtelsen uden alvorlige konsekvenser, hvis der er et problem.
  • Reflektere over den aktuelle situation i dit forhold, endnu mere, hvis du ofte går gennem disse ting. At nyde andre mennesker og tro, at det ikke gør skade, er en ting, men at være forelsket i dem, der ikke er tilgængelige, er fem hundrede mere (og i så fald bør du reflektere meget).
 • Billede med titlen Stop med en uhensigtsmæssig Crush Trin 4
  4
  Forestil dig de mulige konsekvenser af situationen for dit liv. Hvis du blive involveret med den person, hvilke konsekvenser vil han have? Hvad med hende? Hvad vil dine venner, familie, kolleger sige? Forestil dig omstændigheder som en skakspil og tænk på din taktik og bevægelser: "hvis jeg gør det x, hun vil gøre y- så begynder min bror at hader mig - efter det første argument vi har, vil jeg miste mit job ... "osv. Hvis du tænker på det værste tilfælde, hvis du har den person, vil du forstå, at du måske begår en fejl alvorlige.
  • Forestil dig: Deres mulige forhold til denne person er værd at gøre alt hvad du skal gøre? Og hvad er chancerne for dette forhold at overleve midt i alt kaoset?
 • Billede med titlen Stop med en uhensigtsmæssig Crush Trin 5
  5
  Hold dig til dit omdømme. Hvad vil folk tænke på dig? Gode ​​ting eller nyrer? Selvom mange tror, ​​at andres mening ikke er vigtig, og at kærlighed overgår alt, nogle gange disse meninger de er vigtigt - da det kan være svært at håndtere negativitet forbundet med forkerte relationer, for eksempel. Stop et øjeblik og tænk over alt, hvad du oplever, og hvordan andre vil reagere på nyhederne. Hvis du allerede ved, at situationen er utilstrækkelig, så tænk på, hvordan du reagerer dig selv. For eksempel:
  • Det er ikke rigtigt at prøve at stjæle dine venners kæreste. Selv hvis de bliver sammen, vil deres venskab betale ænderne. Hvis du er ældre, og pigen er mindreårig, får du en engel kartoffel. Endelig, hvis du har noget seksuelt forhold til den person, kan du endda blive arresteret (fordi det er en forbrydelse i Brasilien).
  • Du kan endda føle at tiltrække din kones søster. Men forestil dig, hvad der ville ske, hvis du gjorde noget ved det - kunne din partner tilgive dig? Og familien?
 • Billede med titlen Stop med uhensigtsmæssigt knuse Trin 6
  6
  Tænk på din fremtid. Hvis du bliver involveret med en uegnet person, betaler du prisen i årevis. Det er en ting at tænke på de eventyr, der vil leve sammen, hvis hun også er interesseret - en anden er at forestille sig, hvordan dit forhold vil være i den nærmeste og fjerne fremtid. Skal du tage det? Vil dine følelser være mere end passagerer? Prøv at se, om du ser noget seriøst med denne person, eller hvis du ofrede hele din stabilitet i nogle øjeblikke af tilfredshed og fornøjelse.
  • Denne person må ikke være en blomst, der skal lugtes. Forestil dig dette: du bruger tid sammen med venner og familie for at blive hos hende, men du finder ud af at hun er underlig. Uanset om du kan lide det eller ej, vil du vedtage nogle af hendes karakteristika - opgive eventyret, fordi du har været skuffet - og intet andet kommer til at fungere. Selv hvis de er færdige, vil ingen nogensinde stole på dig, som de engang gjorde - dine bekendte vil mistillidere din vurdering om at være involveret i en sådan.
 • Billede med titlen Stop med et uhensigtsmæssigt Crush Trin 7


  7
  Tænk på personens fejl. Når vi kan lide nogen, danster vi et idealiseret billede af den enkelte. På trods af dette er ingen perfekt, og nogen har visse grimme træk. Måske er personen uhøflig, har en musikalsk smag anderledes end din eller ignorerer hans tilstedeværelse helt, for eksempel. Prøv at opdage hendes fejl for at forsøge at mindske denne følelse.
  • Lav en liste over pigens fejl. Hvis du tror, ​​hun er perfekt og ikke kan forestille dig noget negativt, er det fordi du ikke kender hende godt. I sådanne tilfælde slutter du med at sætte personen på en piedestal.
  • Det kan være, at personen simpelthen vær ikke rigtig for dig. Skriv ned motiverne ("hun drikker for meget", "hun er afhængig af gambling" osv.) For at se, at uanset hvor kold du føler i din mave, når du ser hende, er hun ikke ideel til dit liv.
 • Del 2
  Tager holdning

  Billede med titlen Stop med et uhensigtsmæssigt knuse Trin 8
  1
  Se efter nogen måde at blive distraheret. Efter analyse, vejning og meditere om denne ide (og dens tyngdekraft), flyt personen væk fra dit hoved. Som fristende, som det kan være at tænke på hende, skabe fantasier og være spændte over mulighederne, styre dig selv. Tænk og gør andre ting. prøve omdirigere dine adfærd og tanker, som psykologer ville sige. Find måder at passe på dig selv og stop med at vælge hvad du ikke skal. Hvis du bliver ledig hele dagen, vil det være meget sværere end hvis du arbejder eller studerer og tager dig af dit sociale liv.
  • I første omgang vil det være meget vanskeligt ikke at tænke på personen, da du bliver nødt til at vænne sig til situationen. Bare giv ikke op - i tide vil du kunne overvinde alt.
  • Lær at omdirigere dine tanker. Tilstand dit sind at ændre kurs hver gang du kommer på tværs af dine ideer - tænk på hvor meget du elsker din nuværende partner, for eksempel eller det arbejde, du skal gøre hjemme.
  • Hvis du er hjemme, skal du tænde for radioen eller tv`et og huske dit sind med andre ting.
  • Hvis du stadig føler at du er følsom og kan tænke på personen igen, skal du tale med en person, du stoler på som en ven. Bed ham om at holde dig i selskab for at distrahere dig selv.
  • Find en ny hobby eller tilbringe din tid på andre måder. Øv sneakers eller yoga, skriv historier og historier, deltage i maraton osv. Så meget som disse eksempler ikke er nok til at få dig til at glemme personen, kan de fylde hullerne i dit liv og bringe nye tanker til dit hoved.
 • Billede med titlen Stop med et uhensigtsmæssigt Crush Trin 9
  2
  Undgå personen, når du kan. Gør dit bedste for ikke at finde det for at reducere problemet. Ofte er det bare den konstante kontakt med den enkelte, vi bryr os om, hvem der holder lidenskabsliv i live, mens fraværet hjælper med at svække det. Dette er ikke altid praktisk, men gør hvad du kan for at minimere kontakten. Prøv at undgå alt, der er for dramatisk, mens du overvinder situationen.
  • Desværre er det i nogle tilfælde svært at begrænse kontakten med personen. Hvis du kan lide din giftede chef og ikke kan komme over det, skal du muligvis afslutte og finde et andet job - hvis du kan lide din lærer, prøv at låse eller slippe disciplin mv.
  • hvis ville have At være på samme sted som personen, prøv at minimere øjenkontakt og samtaler. Undgå eller ignorere hendes tilstedeværelse, eller det vil kun gøre tingene værre. Uanset hvad, prøv at begrænse dine interaktioner.
 • Billede med titlen Stop med et uhensigtsmæssigt knuse Trin 10
  3
  Giv tid tid. Før eller senere er alle knusninger forbi. Hvis du kan undgå at gøre nonsens og kontrollere hvad du føler, vil dine følelser falme væk. Måske føler du dig fanget og tror du vil blive sådan her for altid, men rolig. En dag vil du huske disse øjeblikke og spekulere på, hvordan du kunne blive så rystet. Start med dette, tage et skridt ad gangen.
  • Desværre er der ingen bestemt periode for folk at overvinde deres forbudte lidenskaber. Stadig, hvis du har noget imod og fokuserer på dit liv, i stedet for at spilde tid på at forestille dig ting, vil du kunne fremskynde hele processen.
 • Billede med titlen Stop med et uhensigtsmæssigt Crush Trin 11
  4
  Når du føler dig forberedt, skal du mødes igen. Hvis du er singel, start med at spille i verden for at overvinde din passion. Du behøver ikke at være 100% helbredt, men vær forberedt på at gå i gang med et oprigtigt forhold til en anden person - bare gå aldrig ud med nogen for at forsøge at distrahere dig selv. Når du er klar, spørg en ven om at arrangere et møde eller åbne dit hjerte. Snart nok vil du stoppe med at tænke på den forbudte person.
  • Det er ligegyldigt, om denne person ikke sammenligner med sin "forbudte lidenskab." Det vigtige er at leve med hyggelige og ideelle personer. Begynd at have møder og åben dit sind. Husk det at person er utilgængelig, og du bliver nødt til at rekonditionere din hjerne.
 • Billede med titlen Stop med et uhensigtsmæssigt Crush Trin 12
  5
  Hvis du ikke kan undgå det, prøv i det mindste at rette ud af dit liv. Lad os se det ud: nogle gange er det umuligt at ændre visse ideer. Hvis du har forsøgt at bekæmpe dine følelser og stadig ikke kan overvinde personen, skal du gøre hvad du kan for at gøre situationen bedre - først og fremmest - og bare blive involveret i det derefter. I sidste ende vinder kærlighed altid!
  • Hvis hun er din brors kæreste, for eksempel være en gentleman og aldrig komme på hende. Hvis de er færdige, spørg drengen, hvis han ville have noget imod, hvis du inviterer ham ud. Måske siger han "nej" - det er ikke umuligt. Hvis de ikke slutter, eller du ikke modtager autorisation, skal du opgive (medmindre du er villig til at møde konsekvenserne af dine handlinger og påvirke din familie).
  • Hvis du er forelsket i en meget yngre person, forventer hende at nå den rigtige alder, før du gør noget. Tag det nemt, vær rart og kom ikke for tæt. Hold dine følelser til dig selv indtil er passende at gribe ind. Hvis du for eksempel er i gymnasiet, og du er forelsket i din 20-noget lærer, skal du vente, indtil du er færdiguddannet og opnår livserfaring, før du beslutter dig for at investere i det.
  • Hvis du er forelsket i en medarbejder, skal du beslutte dig for, hvad du skal gøre på arbejde, før du tager nogen handlinger på det. Bed om at overføre til en anden afdeling eller stilling eller gøre andre ting for at kunne investere i forholdet uden at skabe problemer.
 • tips

  • Fysiske følelser eller attraktioner kan og skal styres i henhold til den sociale situation. Bare fordi du føles noget betyder ikke, at du kan at gøre noget hele tiden. Tag det langsomt og dyrk en sundt forhold at have midler til at udforske dit hjerte i det lange løb.

  advarsler

  • Hvis du ikke kan komme over personen selv når du daterer, vil du sandsynligvis lide konsekvenserne, hvis det opdages.
  • Ingen fortjener at være nogenens "steppe". Hvis du kan lide en person meget x, ikke blive involveret med en anden, y, kun for at afslutte senere.
  • Besøg ikke en persons profiler på sociale netværk, selvom det kun er at beundre dem. Hvis du ser dine indlæg og andet indhold, som hun deler, kan du mislykkes. Du behøver heller ikke at blokere eller stoppe med at følge den, men prøv ikke at indtaste profilerne på internettet.
  • Vær ærlig over for denne person: Sig det i øjeblikket, du vil bare have en ven, intet mere.
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2024 HodTari.com