Sådan bliver du en fodmodel

Mange mennesker tror, ​​at fodmodellernes arbejde ikke er så respektabelt som ansigtet eller kroppen i form af high fashion. Modeller har allerede smukke fødder i visse aspekter, men det er ikke nemt at få den perfekte fodtøjsstil for de dyreste skoindsamlinger på planeten. Hvis du tror, ​​dine fødder har hvad der kræves, skal du forberede dig til at blive forbløffet over, hvor sandt en model af fødder er.

trin

Billede med titlen Vær en fodmodel Trin 1
1
Identificer, om du har generne til det. Desværre er en fodmodel afhængig af 90% af genetikken. Der er ikke meget du kan gøre med en fod, der har fingre ude af proportioner eller mange ankelhalsåre. Platte fødder vil give dig problemer, mens du går i høje hæle hele tiden, og andre former for fodskader kan resultere i en smertefuld karriere i høje hæle. Først og fremmest bør du vide styrken og svaghederne i dine fødder og hvordan man skal håndtere dem.
 • Billedbetegnelse Være en fodmodel Trin 2
  2
  Se hvilken slags buer du har. De fleste modeller af fødder har højt buede fødder, som giver dine fødder en naturligt grasiøs kurve. Som fodmodel vil du ikke altid bære sko, så hvis du ikke har en naturligt slank fødder krølle, er det helt muligt, at de ikke vil binde dig tilbage.
 • Billede med titlen Vær en fodmodel Trin 3
  3
  Prøv andre metoder til at beskytte dine fødder. Hvis du ved, at iført høje hæle giver bobler på dine fødder, prøv at bruge en anden hud. Anden hud er en slags båndhjælpespray, der forhindrer dannelsen af ​​blærer. Mange fodmodelleringsagenturer har dette ved hånden, og i de fleste fotoskutter vil de have nogle på sættet, men overveje at uploade dine egne, så du ikke bobler, før du selv tager billeder.
 • Video: What Should You Wear On A First Date? I Just Between Us

  Billede med titlen Vær en fodmodell Trin 4


  4
  Hold fødderne rene og sunde. Brug rene, tørre sokker og nye sko. Hvis du ved, at du har kolé, skal du købe foddeodoranter til dine sko og få dem til at fungere.
 • Billedbetegnelse Vær en fodmodell Trin 5
  5
  Træn dine fødder og ankler. Heldigvis er en af ​​de bedste måder at skabe skulpturerede fødder på, ved at bære høje hæle, hvilket er meget, hvad du vil gøre. Gør masser af øvelser til kalven, selv om du stadig skal have en anstændig form, da fedtet opbevares overalt. Bare fordi du er en model af fødder betyder det ikke, at du kan ignorere udseendet af resten af ​​din krop.
 • Billede med titlen Vær en fodmodel Trin 6
  6
  Når dine fødder er rene, sunde og naturligt smukke, skal du skabe en professionel portefølje af dine fødder. Få professionelle skud af dine fødder fra forskellige vinkler, med og uden sko, vil være nyttige, når du leder efter et agentur.
 • Billedbetegnelse Vær et fodmodell Trin 7
  7
  Hvis du er ansat, skal du altid gå til pedicure og fortsætte med at holde dine fødder og ankler i form. Når folk bliver ældre, får de åreknuder. Hvis dette sker, skal du overveje kosmetisk kirurgi for at fjerne dem. Vær altid høflig og professionel, og start masser dine fødder for at holde dem glade.
 • Video: Portola Redwoods State Park La Honda, California

  advarsler

  • Iført høje hæle kan forårsage alvorlige helbredsproblemer på lang sigt. Kontakt din ortopædiske før og mens du følger en fodmodellering karriere.
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2022 HodTari.com