Sådan kommunikerer du med din hvalp

Hvis du for nylig har erhvervet en hund eller har været i nogen tid, kan det være nyttigt at kende betydningen af ​​dyrets kommunikative signaler for at tilpasse din egen adfærd, når det er nødvendigt, og være i stand til at kende følelserne hos din hundfæller. For at udtrykke sig, gør hunde gester og vokaliseringer ved hjælp af ansigt og krop såvel som mennesker. Mens nogle af disse bevægelser kan se ud som dem hos mennesker, kan de have forskellige betydninger for dyr. Med denne artikel vil du lære at fortolke din hunds forskellige kommunikationsstrategier samt kommunikere mere effektivt med din ven.

trin

Del 1
Forstå hundens adfærd

Billede med titlen Kommuniker med din hund Trin 1
1
Se din hund. At lære om vaner, måder og bevægelser af dyret gennem observation gør det muligt at forstå, at deres kommunikative adfærd er mere naturlig. Der er forskellige bevægelser, som hunden kan gøre, der vil give mening, selv uden forklaring. Ligesom hver person er unik, så er hver hund.
 • Vær opmærksom på, at meget af en hunds kommunikationsfærdigheder og sprog er subtil.
 • Ved at lære mere om hundekommunikation kan du reagere på problemer, som dyret udtrykker, før tingene bliver værre. Manglende bemærkning af små tegn på stress eller utilfredshed kan hurtigt føre til mere aggressiv eller foruroligende adfærd.
 • Husk at denne læringsproces har to måder. Hunde må også lære mere om vores adfærd - og du skal være forsigtig med dine egne bevægelser og holdninger. Dyret forstår ikke portugisisk. Det er vigtigt at lære ham betydningen af ​​"nej" eller "sidde". At gentage "sit" vil ikke få hunden til at lære at gøre det - det vil få ham til at tro, at dette kun er en af ​​de meningsløse ting, du siger hele dagen. Overbevise hunden om at sætte sig ned og belønne dig godt for denne indsats vil forlade dyret ivrig efter at gentage handlingen. Når man siger ordet, som det sidder, får man det til at forbinde det med "læg din bund på gulvet".
 • Husk at en hunds evne til at lave tegn kan afhænge af den pågældende race. For eksempel, hvis dit dyr har skåret ører eller hale, kan nogle tegn måske ikke gælde for det.
 • Billede med titlen Kommuniker med din hund Trin 2
  2
  Fortæl dig selv om din hunds reaktion på øjenkontakt. Tænk på, hvordan du føler, når nogen ser direkte på dig i stedet for at få normal øjenkontakt. Ligesom du måske tror, ​​viser denne gestus en konfrontation, føler hundene også forvirret og truet af set er en truende holdning til dem. En hund, der kigger væk i disse situationer, bliver uddannet og ønsker at undgå konfrontationer. Alligevel er træning af dyret for at få øjenkontakt som en måde at kommunikere på, yderst hjælpsom, så den holder fokus på dig.
  • Den mest effektive form for hunde træning er den såkaldte "positive forstærkning". Det er den mest konsistente strategi ifølge forskere, dyrlæger og elever af dyreadfærd. Straffen er ikke godt set, da det har vist sig, at hunde har meget korte minder og sandsynligvis ikke forbinder situationer (som når de defekte på gulvet) til deres utilfredshed. Disse dyr føler sig ikke engang skyldige. Deres ejere bare ikke får irriteret, når de ser den "skyldige look" de gør - og det er givende for både (ejer og hund), hvis dyret tegn tilbyde denne "fejl". Dyret lærer at du ikke kan lide det, når det defeceres på gulvet, og når du går hjem, "handler du" som om du føler dig "skyldig" for at bløde situationen. Han undlader at forbinde forførelsen til sin vrede.
   Billede med titlen Kommuniker med din hund Trin 3
  • Positiv forstærkning indebærer ideen om at lokke din hund til en bestemt position, hvilket øjeblikkeligt viser at han gjorde det rigtige og belønnede dig for den adfærd.
  • Hundes adfærd styres af de mest givende eller mindre straffe muligheder dyret har i hver situation. Hvis den bedste mulighed er at bide dine sko, vil han. Hvis du belønner ham for ikke at gøre det, vil han beslutte at bide objekterne selv når du ikke er i nærheden. Straffe og dominans på den anden side viser hunden, der kommandoer det - hvilket kun gør adfærd vedtage, når du ikke er det.
  • Hunde opfører sig efter de belønninger, de forventer at modtage, ikke forsøger at "dominere" dig eller en anden hund - desuden er domæne teori blevet afvist. Vær den største belønning i din hunds liv, og han vil være ivrig efter at gøre hvad du vil.
   Billede med titlen Kommuniker med din hund Trin 4
  • Rolling og udsættelse for maven er en gestus, der gøres til at behage dig, og at kærtegne hundens mave er en fantastisk måde at styrke denne adfærd på.
  • Den udsatte mave kan også indikere passiv modstand mod en bestemt trussel.
  • Hvis hunden "rider" på ting, kan det være tegn på stress - især når et dyr med lavt selvværd forsøger at binde sig med et mere selvsikkert dyr.
  • Hunde bruger forskellige bevægelser og stillinger for at udtrykke ubehag, som når de gaber eller nyse overdrevent eller på uhensigtsmæssige tidspunkter, slikke dine læber, undgå øjenkontakt, skrumpe, forlader hvide synlige øje og vedligeholde den stive krop. Når dyret viser denne følelse, er den bedste mulighed for dig at stoppe, hvad du laver og ikke gentage den handling i fremtiden. Hvis du vil have, at han er komfortabel med noget, gør det til en givende situation - giver ham flere behandler og introducerer ham på emnet på et øjeblik. Snart vil din hundevenner tilbyde at gøre disse ting til en godbid!
  • En hund kan vise flere følelser ved halen. Når hun ryster og dyrets rumpe er svajet, er det lykkeligt. Hvis halen langsomt rystes, er den forsigtig. Hvis det bliver stiv og op, er dyret på vagt. En lav hale viser tilfredshed. Endelig kan en hale mellem benene indikere, at hunden er bange.
 • Del 2
  Læser din hunds kropssprog

  Billede med titlen Kommuniker med din hund Trin 5
  1
  Lær hvordan du fortolker din hunds kropsholdning. Den måde, som dyret forlader kroppen kan give spor om dens humør og dets følelser. Mange af disse tegn er subtile, og at lære alle udtryk kan være en lang proces - men indsatsen vil være det værd.
 • Billede med titlen Kommuniker med din hund Trin 6
  2
  Identificer hundens legende og kærlige opførsel. Hunde kommunikerer tillid og lyst til at spille gennem kropsholdning og andre kropslige tegn.
  • Sikret kropsholdning: En selvsikker hund vil være "høj", vil holde halen brat og svinge langsomt, hans ører er skarpe eller afslappede og vil se roligt generelt ud. Dine elever bliver mindre, da de også vil blive afslappet.
  • foroverbøjet stilling: hvis hunden mod dig med hovedet og brystet tæt på jorden, de strakte forben frem og tilbage og hale rejst, er helt klart at invitere dig til brincar.Essa kropsholdning kan blive forvirret af ejerne med en position af angreb, men det viser lyst til at have det sjovt.
  • Stilling med rygsving: Denne holdning indikerer også, at hunden ønsker at spille. Han kan være omkringliggende en anden hund eller "smide" den til jorden ved hjælp af ryggen (selvfølgelig ryggen af ​​kroppen!). Når dyret gør det til dig, viser du selvtillid - og det vil du måske kile. Hvis han ryster sin røv, bliver det et tegn på animation og affabilitet.
  • Hvis hunden er opsvinget, med sine forpote strækket frem og hovedet tæt på jorden, er det også sandsynligt at spille.
  • Hvis hunden løfter sin pote for at røre ved dit knæ eller en anden del af din krop, vil du have opmærksomhed, foretage en ordre eller også indikere at du vil spille. Denne gestus begynder i barndommen, når hunden (stadig en hvalp) ønsker at få mælk fra moderen. Med det vil dyret gerne ryste din hånd - og når det gør det, vil det gerne forbinde dig og være din ven.
  • Hvis hunden rører sine forpote i luften, kan det være at invitere dig til at spille.
  • Hvis hundens hale er i neutral stilling (flush til kroppen eller lidt lavere end den), vil det nok føle sig trygt og behageligt.
  • Hvis hundens hale svinger for meget eller op, vil det være ondskabsfuldt og skråt for at irritere dig eller et andet dyr! Dette kan også tyde på, at han ønsker at flytte et andet dyr væk.
  • Hvis hunden langsomt vækker sin hale, mens du ser på dig, vil du være afslappet (men opmærksom), ivrig og klar til at lege.
 • Billede med titlen Kommuniker med din hund Trin 7
  3
  Fortolk hundens ubehag eller ubehag. At vide, hvornår dit kæledyr føler sig ubehageligt eller usikkert, kan hjælpe dig med at opfylde hans eller hendes behov og trøste dig, når det er nødvendigt.
  • Hvis hunden vandrer fra side til side, kan han være nervøs. Dette kan dog også være et tegn på spænding eller kedsomhed. Hvis han har udøvet og moret sig nok, skal man kigge efter andre tegn på nervøsitet, der kan ledsage dyrets gang.
  • En hund, der føler sig truet, kan efterlade hårene på ryggen. Denne taktik er et forsøg på ham at forsøge at blive større end normalt. Det er ikke en nødvendig aggressiv holdning, men snarere en "høj alert state" - der efterlader dig forberedt på enhver situation. En skræmt hund kan bide - så pas på om hans hår er uhyggeligt.
  • En skræmt eller usikker hund kan kneppe sig. Hvis dyret er lidt sænket, kan det være nervøst eller underdanigt. Han adopterer også stillinger som at holde ryggen buet, bagbenene bøjet og halen sænket (men ikke mellem poter) og endda står over for kilden til hans bekymring.
  • En hund, der opfører en pote, mens man holder hovedet af sin krop væk fra en person, et dyr eller en genstand (skaber usikkerhed og flytter væk) viser forvirring. Hvis hovedet hælder til den ene side, betyder det, at dyret lytter - det kan også tyde på, at han er stubbet eller er i tvivl om, hvad der sker - og venter på flere oplysninger.
  • Hvis halen sænkes og svinges langsomt, kan det betyde, at hunden er forvirret og beder om en forklaring eller undersøger et nyt objekt, der ikke udgør en trussel.
  • Hvis hundens hale er lidt sænket og stoppet, vil den være opmærksom og se. Hvis den er nede, men stadig bevæger sig, kan den også angive usikkerhed.
  • Hvis halen er nede og flytter lidt, kan det betyde, at hunden er trist eller føler sig dårlig.
 • Billede med titlen Kommuniker med din hund Trin 8
  4
  Anerkend advarselssymbolerne for aggression på hunden. Aggression kan få hunden til at angribe eller kæmpe med nogen eller et andet dyr. At anerkende advarselsskilte på forhånd kan hjælpe med at lette situationer, før de bliver værre.
  • En hund, hvis hale er nede eller mellem benene, kan vise angst, frygt og usikkerhed. Halen kan stadig ryste i denne situation - hvilket kan give det forkerte indtryk af, at hunden er glad. Denne holdning kan også indikere, at dyret har brug for pleje eller beskyttelse.
  • En hund, der synes at "fryse" midt i en handling, føler sig usikker på sig selv og vil gerne være alene - eller forbereder sig på et angreb. Dette er almindeligt, når dyret har en knogle i munden - ikke rod med den knogle!
  • Hvis din hund læner sig fremad og ser meget stiv ud, vil den nok føle sig aggressiv eller truet. Dette sker som en reaktion på, hvad dyret ser som en udfordring eller en trussel. Din hale vil enten være nede eller mellem poter eller blive rystet hurtigt og hektisk.
  • Når en hund føler sig truet eller overvejer at angribe, vil hans øjne sandsynligvis være synlige, når han står over for, hvad der truer ham.
  • Hvis en hund viser tegn på aggression, men ryste på hovedet eller skulderen, kan nærmer sig slutningen af ​​en periode med stress - som når han er på vagt over for en trussel eller længes efter en begivenhed, det tager at forekomme.
 • Del 3
  Genkendelse af tegn på hundens ansigt og hoved

  Billede titel Kommuniker med din hund Trin 9
  1
  Forstå placeringen af ​​hundens ører. Selvom vi ikke kan opdage så meget af vores egne ører, kan hundens medlemmer være yderst udtryksfulde. Husk at dyr, der har deres ører trimmet under barndommen, måske ikke har så mange udtryksformer.
  • En hund hvis ører peger opad eller fremad vil være koncentreret eller villig til at spille eller jage. Disse positioner kan også angive nysgerrighed og hensigten om at gøre noget - da dyret forsøger at afhente lyde. Disse er oplagte positioner i de tidlige stadier af en "jagt".
  • Hvis hundens ører er flade eller hvile, vil dyret føle sig truet eller bange. Hvis de er fremad, men tæt på hovedet, skal de aggressivitet.
  • Hvis hundens ører er langt tilbage og ikke fladt, kan han være trist, nervøs eller usikker.
 • Billede med titlen Kommuniker med din hund Trin 10

  Video: Sådan vasker du din hund - kort gennemgang

  2
  Fortolk tegnene på hundens øjne. den hunde øjne kan være så udtryksfuld som menneskelige øjne - ligesom du lærer at læse tegn på folks øjne, kan du lære at fortolke tegn på hunde. Her er nogle almindelige tegn:
  • Brede øjne: Hunden er opmærksom, ønsker at spille og er klar.
  • Ser ud: de demonstrerer en dominerende og udfordrende opførsel.
  • Øjenkontakt: Hvis hunden får øjenkontakt, kan den gøre det for at demonstrere uddannelse, respekt eller indsendelse.
  • Hyppige blink: Hvis hunden blinker for ofte, kan det tyde på, at han ønsker at spille.
  • Halvlukkede øjne: Angiv at hunden føler sig aggressiv og forbereder sig på at angribe. Denne gestus kan ledsages af ansigter.
 • Billede med titlen Kommuniker med din hund Trin 11
  3
  Bemærk hundens ansigt. De viser ofte, hvordan de føler sig gennem ansigtsudtryk. At forstå sådanne udtryk kan hjælpe dig med at fortolke dyrets følelser og kommunikere med det.
  • Smil: Tro det eller ej, hunde kan smile. Selvom det er svært at skelne mellem et smil fra en lille grin, kan man undersøge mere af kropssproget, der søger tegn på glæde eller aggression, kan hjælpe med at bestemme, hvordan hunden føler. Hvis alt tyder på at han er glad, betyder det at han smiler og vil føle sig afslappet.
  • Gabe: betydningen af ​​en hund gabe afhænger af konteksten, samt med mennesker (vi gabe, når vi er trætte, vi har brug for mere ilt, vi er stressede eller flov eller når vi ser en anden gør det samme gestus). For hunde synes gabning at være så smitsom når det kommer til mennesket. Faktisk, hvis du gabe foran dyret, kan det fortolke gestus som stress (og i dette tilfælde, sandsynligvis fra før dig at give dig lidt plads) eller reagere på samme måde, og også gabe. Hvalpe bruger også denne gestus til at lindre spændinger, vise forvirring eller når de føler sig lidt truede - især når de ser sig selv i nye situationer eller kender andre dyr.
  • Mundposition: En hund, der forlader munden forlænget, lukket eller let åben, viser, at den er stresset, med frygt eller smerte. Disse tegn kan ledsages af et hurtigt og hurtigt vejrtræk. Hvis munden er åben og udvidet, vil den være et neutralt og underdanigt signal. En opmærksom og tilfreds hund vil efterlade munden lukket eller lidt åben, med tænderne skjult.
  • Hvis hunden lakker læberne: Hvis dyret gør det og gyder det, kan det være en klar indikation på, at den føler sig stresset, under pres eller truet. Dette er en gestus som oftest udstilles af hvalpe, når de er tæt på voksne - dog bør denne adfærd ikke tages til voksenalderen. I modne hunde kan slikke læber også være en del af en seksuel adfærd - som når dyret mærker kemiske tegn på græs, tæpper eller kønsorganer hos andre hunde. Hvis en hund licker andres læber, vil den vise respekt.
  • Udsatte tænder: En hund med buede læber og udsatte tænder vil indikere aggression eller hensigten at bruge byttedyr til at bide noget eller nogen. Det betyder dog ikke, at hver gang han viser, vil hans tænder være aggressiv - man skal være opmærksom på andre tegn. Hvis tænderne udsættes, men sløret ikke er krøllet, vil det være et advarselssignal om dominans og forsvar af territoriet. Hvis hunden grås og efterlader sine læber bøjet, tænder tæer og næse rynket, vil det være et tegn på, at det er vredt og klar til at angribe - og vil sandsynligvis bide.


 • Del 4
  Fortolkning af din hunds vokaliseringer

  Billede med titlen Kommuniker med din hund Trin 12

  Video: Et forslag til hvordan du lærer din hund at være i ro

  1
  Lyt din hund Beats, growls, yelps og howls har specifikke betydninger midt i dyresprog. At lære alt kan tage et stykke tid, men det er en vigtig del af processen med at forstå dyrets generelle opførsel. Mange mennesker tror, ​​at en bark er simpelthen en bark. Når du lytter til din partner, vil du se klare forskelle i de typer vokaliseringer, han producerer.
  • Husk, at hvis en hund ikke bøffer eller producerer andre almindelige lyde, kan det indikere en rovdyr - hvilket forhindrer advarsel om bytte. Dette kan også ledsages af bevægelser som at snuse luften, holde en lav kropsholdning, holde sig stiv, pege ørerne frem og tilbage for at fange lyde, lukke munden og udvide øjnene. På samme måde kan total stilhed indikere, at hunden er underdanig og søger godkendelse.
 • Billede med titlen Kommuniker med din hund Trin 13
  2
  Genkend din hunds gøen. Hunde bark af forskellige grunde - se og lytte kan hjælpe dig med at skelne mellem, hvorfor dit kæledyr gør det i forskellige situationer.
  • En pludselig, høj og høj barking kan have været forårsaget af aggressive eller territoriale forsvar.
  • en bark kort, hyppig og gutturalarm kan sigte mod at advare gruppen (af dyr eller mennesker) om mulige farer. Det kan ledsages af grøft.
  • En kort pludselig gøen er ofte en måde for din hund at hilse på dig.
  • En skarp gøen betyder normalt, at hunden har det sjovt. En kort, højhøjt gøen er et tegn på affabilitet og kan ledsages af en lur eller noget lignende.
  • En pludselig skarp yelp kan indikere, at hunden er sår.
  • Et alvorligt hjerteslag - der kun produceres én gang eller i et bestemt interval - er et andet signal for dig at bevæge dig væk.
 • Billede med titlen Kommuniker med din hund Trin 14
  3
  Fortolk hundens hylder. Når en mærkelig hund vinder, kan det være lidt skræmmende - men ikke alle råben er aggressiv. Din hvalp kan gøre det lyder sjovt eller som en form for verbal kommunikation alternativ til at gø. Du bør dog være forsigtig med enhver yowling - selv stille hunde, der får sig til at blive voldelige eller underholdt for meget i vittigheder, kan angribe et menneske, som intervenerer eller nærmer sig.
  • En lav, rolig yelp indikerer, at hunden skal flytte væk. Det er et tegn på selvsikkerhed for dominerende hvalpe.
  • En lille yelp, der ender med en kort bark, produceres, når hunden reagerer på en trussel. Det kan gå forud for et angreb.
  • En gennemsnitlig yelp, som fører til gøen eller kombineres med en støj af typen, indikerer, at din hund er nervøs og muligvis aggressiv. Du skal være forsigtig.
  • En lav yelp, der har en smertestone, indikerer, at din hund er mistænkelig eller ængstelig.
  • En mumlet lav grunt er et godt tegn på tilfredshed. Soft boos ryger ofte dem i forhold til din hunds kontekst og generelle kropsholdning. Denne støj er normalt ledsaget af et animeret hjerterytme.
 • Billede med titlen Kommuniker med din hund Trin 15
  4
  Forstå hvordan hunde huler. At kende de forskellige grunde, dyret kan hylle, kan være nyttigt for din reaktion på din partners behov. Disse forskellige slags hylder har også forskellige betydninger.
  • En lang, smertefuld hule indikerer separation eller ensomhed. Hvis din nye hvalp (hvalp eller voksen) er blevet adskilt fra andre dyr, når du flyttede ind i dit hjem, kan det først hylle. At holde det tæt på dig kan hjælpe dig med at føle dig mindre ensom.
  • En kort hule i en opadgående tone indikerer at hunden er glad eller ophidset.
  • Tyven er et tegn, der kan være almindeligt blandt racer, der normalt jager - selvom din hund aldrig har haft en særlig træning til det.
  • En siren suger er en reaktion på en anden hån eller en støj i smerte. Det kan du bemærke, at når din hund lugter, gør det det som svar på sirener, der passerer tæt på dit hjem. Hvis han laver støj om natten, kan det tyde på, at et andet dyr også gør det - selvom det er uden for det menneskelige øres rækkevidde.
 • Billede med titlen Kommuniker med din hund Trin 16
  5
  Lær at differentiere moans fra en lur. Groans er en anden form for vokalisering produceret af hvalpe. Ligesom barking, hylende og groende, stønn eller klynkning kan have forskellige betydninger i forskellige sammenhænge.
  • Korte moans, ledsaget af kort barking, tyder på, at hunden er ivrig, nysgerrig og ophidset.
  • Kort stønner angiver ofte frygt eller angst.
  • Et alvorligt støn indikerer, at hunden er lidt nervøs eller underdanig.
  • En vedvarende hævning kan være en anmodning om opmærksomhed, afspejle intens angst, eller endda tyde på stort ubehag eller smerte.
 • Del 5
  Udtrykker menneskelig kommunikation

  Billede med titlen Kommuniker med din hund Trin 17
  1
  Undgå at sende utilsigtede signaler. Hunde forstår deres sprog i nogen grad, men det er meget vigtigt at forstå, hvordan disse dyr ser mennesker, og hvordan nogle af vores gestus kan forårsage nød, frygt eller bekymring i dem - selvom vi ikke er klar over det. Husk altid, at din hund ser på dig, lærer og forsøger at foregribe din rutine, dine vaner og dine præferencer.
  • Hvis du kigger væk og dine arme på en gang, vil hunden tro at du har besluttet ikke at røre den mere og kan reagere negativt.
  • Gråning kan fortælle hunden, at du er nødt til at bevæge sig væk fra dig. Det kan være en god ide at dække eller forklæde gæringen, når du er nær dyret, hvis det ser ud til at have en sådan negativ reaktion.
 • Billede med titlen Kommuniker med din hund Trin 18
  2
  Undgå at gøre din hund ubehagelig. Nogle handlinger, som vi måske anser for at være normale eller kærlige, er ikke godt oversat fra "menneskeligt sprog" til "hundesprog". Undgå aktiviteter, der gør hunde ubehagelige, kan hjælpe dig med at styrke dit forhold til din partner.
  • Facing din hund kan ses som en trussel. Tidligere plejede nogle undervisere at tro, at når en hund kiggede væk fra et ansigt, viste det ulydighed. Men i dag ses denne holdning som en indikation på uddannelse eller indsendelse.
  • Straffe eller reagere negativt på tegn på frygt hos en hund vil kun tjene til at forlade dyret mere frygtsomt og vil ikke bidrage til at opmuntre til bedre adfærd i den. Fortolk ikke tegn på ubehag eller frygt som tegn på skyld.
  • Mange hunde kan ikke lide at blive smurt direkte på hovedet. Dette er dog ofte nødvendigt for dyret at lære at være mere tolerant. Dyr aldrig en underlig hund i dette område, før du er bekendt med det. Men hvis du bor i et bymiljø, hvor folk måske vil pleje din partner, er det vigtigt at give ham en tidlig træning (med forkælelse) at gøre ham mere tolerant.
  • knus og kærtegn er andre handlinger, som hunde ikke kan lide. Naturen har programmeret disse dyr til at tro på at blive holdt tæt på nogen kan have to betydninger: at de er fanget eller at de vil blive monteret. Da hverken hypotese kan føre til en munter reaktion, kan en hund, der ikke er vant til konstant kramning og kramning, reagere på dem ved at løbe væk, krølle eller angribe. Hvis det er tilfældet med din partner, vær tålmodig og kontakt ham gradvist, så han bliver vant til det. Lær børn, der kan lide at kramme hunde ved altid at holde deres ansigter væk fra dyr - overvåge dyrenes reaktion, så du kan blande hurtigt om nødvendigt.
  • Hunde er sociale dyr og har brug for kontakt - så lad dem ikke føle sig for isolerede. De første par nætter efter ankomsten af ​​en hvalp i dit hjem er afgørende. Prøv at forblive tæt på ham (forlader ham i dit værelse, for eksempel) og gradvist tage ham til det sted, hvor han vil sove permanent. Det får dig til at føle sig bedre, vel vidende at alt er fint. Del ikke din seng med en hund, medmindre du vil have denne vane at være permanent. At gøre det kan skabe en forventning i dyrets sind.
 • Billede med titlen Kommuniker med din hund Trin 19
  3
  Afklare forsætlige kommandoer. At være klar, konsekvent og koncis med dine kommandoer og med den direkte kommunikation med din hund kan hjælpe dig med at forstå, hvad du vil have det til at gøre. De fleste af disse dyr kan lide at behage deres ejere - så de vil forsøge at tilpasse deres adfærd til deres forventninger.
  • Gentag altid kommandoer med de samme ord og den samme tone, så din hund kender dit navn og forstår at han skal høre, hvad du siger.
  • Skift din tone, når du kommunikerer forskellige følelser til din hund. Disse dyr har instinkter, der kan hjælpe dem med at skelne øjeblikke, når du er glad eller vred på dem. Hvis du smiler og siger, at han er en god hund i en munter tone, vil dyret vide, at du har gjort noget rigtigt. Ligeledes, hvis du retter det i en vred tone, vil den vide, at du har gjort noget galt. Det er vigtigt at overveje dette under træning.
  • Husk at hunde ofte glemmer ting. Men de vil huske fakta, som de er uddannet af, hvorfra visse ting og mennesker er, af hvem du og dine venner er, modtaget komplimenter og overraskelser (gode eller dårlige), de har haft.
  • Skrigende, gestikulerende eller svingende "pistoler" som kostyr foran hunden virker som vanvittige opførsel og hjælper ikke med at ændre dyrets vaner. Imidlertid kan disse genstande irritere usikre eller frygtelige hunde endnu mere. Spar din energi og bliv rolig. Hold din kommunikation taktik klar og rimelig.
  • Husk dette, når du korrigerer hunden. Hvis du kommer hjem og ser at han har ødelagt en sofa, råber han ikke på ham - hunden vil ikke skabe forbindelsen mellem den angrebne sofa og dens fix.
 • Billede med titlen Kommuniker med din hund Trin 20
  4

  Video: Sådan udstråler du mere selvsikkerhed, når du kommunikerer

  Udvikle gensidig kommunikation. At have et hundeliv, hvor kommunikation har to måder, vil begge hjælpe med at holde tingene sunde. Forladelse af linjerne i denne meddelelse åbnes og viser dyret, som du forstår det, vil hjælpe dig med at identificere de øjeblikke, når du skal gøre noget, hvis noget er forkert.
  • Undersøg hvordan hundene kommunikerer med hinanden. Modellering af din kommunikationsstrategi i de strategier, der anvendes af dyr, kan sikre din succes.
 • tips

  • Tag det nemt og tag dig tid til at finde ud af mere om de meddelelser, din hund sender. Som en enkeltperson - selvom meget af det der er skrevet her gælder - vil han også have måder at kommunikere med dig. Hvis du tilbringer tid sammen, vil du kende hinanden bedre.
  • Husk at gentage kommandoerne med samme tonehøjde - ellers bliver hunden forvirret.
  • Vær altid udtryksfuld med din stemme.
  • Det er vigtigt at undersøge din hunds adfærd, når der er andre arter (undtagen hunde eller mennesker) i nærheden. Når du tager hjem andre kæledyr, såsom katte og kaniner, vil hundens reaktioner være en vigtig indikator for succes. At være forberedt på at blande sig hurtigt, hvis tingene bliver voldelige, kan holde dyrene sikre. At lave gradvise introduktioner og omhyggelig overvågning og tålmodighed har tendens til at være nødvendige bevægelser i disse situationer (når du tager nye dyr til et sted, hvor der allerede er et kæledyr).
  • Husk: hver hund er anderledes. Hvis din hundfamilies personlighed er mere passiv, kan du have forskellige resultater end det der er sagt her.
  • Der er mange flere subtile tegn, som kan indikere, at dyret er angst, stresset, interesseret eller med nogen anden reaktion. Lær dem at kende, så du kan forudse din partners adfærd.
  • Overhold de tilladelser du giver din hund. For eksempel beslutte, om han kan komme på sofaen - og ikke omdanne sig.
  • Hvis hunden bor i en lejlighed eller ikke har en gård, hvor han kan gøre hans behov, skal han begynde at træne ham til at urinere og afværge på sin kommando. Dette kan være nyttigt, når vejret er dårligt, eller du får travlt om morgenen. Undervisning hunden til at ringe en klokke, der hænger på et dørhåndtag, når det skal "gå på toilettet" er også en mulighed.
  • Hent aldrig hunden på en måde, der gør dig ubehagelig.

  advarsler

  • Advarsel! Enhver whining eller whining kan indikere smerte eller skade. Undgå at ignorere disse lyde, hvis deres årsag er ukendt. Tag et forsigtigt kig på din hund, og hvis du ikke kan finde noget galt, men han fortsætter med at klage gennem lydene, så kontakt en dyrlæge hurtigst muligt.
  • Når du nærmer fremmede på gaden eller hvor som helst, forstår du, at du altid skal være over øjenhøjde - men aldrig på en truende måde, da de kan være bange og angribe dig. At tale med ham i denne stilling vil gøre ham sikker.
  • Som sagt i denne artikel, være opmærksom på, at en hale, der rystes, ikke altid betyder, at hunden er venlig eller glad. Disse dyr venter deres haler af forskellige årsager (ligesom mennesker kan smile eller vise deres tænder af forskellige grunde). Hvis du ikke er bekendt med dyret, skal du altid kigge efter andre tegn, der kan tyde på, at du ikke har det rette humør til at interagere, eller at du skal flytte væk fra det subtilt.
  • Tving ikke din hund til at gøre noget og kommunikere ikke med ham på en måde, der kan virke skadeligt eller støtende.

  Kilder og citater

  Vis mere ... (45)
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2022 HodTari.com