Hvordan man løfter en hvalp korrekt

Nogle gange skal du muligvis opveje din hund til at tage den til din bil eller placere den på dyrlægenes skrivebord. Hvis dyret er skadet, kan det også være nødvendigt at transportere det til veterinærhospitalet. Læs denne artikel for at lære den rigtige måde at rejse dit kæledyr på, så alle er sikre og afslappede.

trin

Del 1
Gør dig klar til at løfte din hund

Video: Hvordan løfte hunden

Billede med titlen Hent en hund korrekt trin 1
1
Hvis hunden er tung, spørg nogen om hjælp. Undgå løftehunde, der vejer 18 kg eller mere alene. Folkets styrke har grænser - prioriterer sikkerhed (din og bugten), når du beslutter dig for at fortsætte.
 • Dyret vil modstå mere, hvis det mener at det kan falde ved ikke at være sikkert eller hvis du har problemer.
 • Billede med titlen Hent en hund korrekt trin 2
  2
  Løft små hunde ordentligt. Selvom hunden vejer mindre end 9 kg, er det vigtigt at tage det med omhu. Støtte dyrets bryst, lige bag de forreste poter, og begynd at løfte det. Hold din højre hånd på hundens snor for at styre dit hoved og holde det væk fra at løbe væk. Tag din venstre arm tæt på toppen af ​​ryggen, og løft derefter dyret under din mave.
  • Næv hunden fra din arm eller armhule på venstre side. Støt det mod din krop for at minimere bevægelsen.
 • Billede med titlen Hent en hund korrekt trin 3

  Video: Agria Hundetips 3: Klipning af hundens klør

  3
  Pas på, når du løfter tungere hunde. Hvis dyret er over 9 kg, læg en hånd under din nakke og en anden under din hofte for at løfte den (som om det var et bord). Hvis han er over 18 kg, få hjælp fra en anden. Hvis dette er tilfældet, bør denne hjælper være tæt på hundens hoved med en arm under nakken og en anden under brystet, når du placerer den ene hånd under maven og en anden under dyrets hofte. Løft det på samme tid.
  • De tæt på hovedet skal lede processen og give instruktioner for begge mennesker at hæve hunden samtidig. Denne person skal f.eks. Tælle til tre, før han begynder at hæve dyret.
 • Billedets titel Pick up a Dog Proper Step 4
  4
  Lær at løfte hunden under særlige omstændigheder. Hvis din hund er gravid eller dyret har en udstødt mave, skal du undgå at berøre maven. Så løft det ved at køre en hånd under halsen / brystet og en anden under hoften. Hvis du opdager, at dyrets ryg er såret, skal du holde det godt niveau og oprejst ved at løfte det under nakke og hofte.
  • Glem ikke at bede om hjælp, så alle er trygge og afslappede.


 • Del 2
  Løft din hund

  Billede med titlen Hent en hund korrekt trin 5

  Video: Hvordan Bichon Havanais klippes i Hunde-salonen

  1
  Orienter din krop korrekt, når du løfter hunden. Husk at bøje dine knæ og tvinge dine ben. Bøj ikke mod dyret for at beskytte ryggen. Nærmer dyrets arme for at hæve det sikkert.
  • Hvis du bøjer dine knæ, vil du nærme hundens højde og vil ikke skræmme dig med sin positionering.
 • Billede med titlen Hent en hund korrekt trin 6
  2
  Hæv hunden, når den er afslappet. Undgå at løfte fejlen, når den bliver omrørt, og om nødvendigt træne den for at forblive rolig.
  • Opret en rutine og begynd at lave korte træningssessioner med hunden. Begynd med at lade ham sidde i et par minutter og lære ham gradvist at ligge. Øv disse stille perioder.
 • Billede med titlen Hent en hund korrekt trin 7
  3
  Brug et håndklæde eller en kort krave. Hvis du skal hæve en rystet hund, skal du vælge kraven. Hvis du skal immobilisere dine lemmer, læg et håndklæde over hovedet.
  • Hvis hunden er skadet, skal du beskytte dig selv: læg en snurre på dyret eller binde en krave på næseet. I det mindste sæt et håndklæde på kæledyrets hoved, før du løfter det.
 • tips

  • Undgå at berøre sårområdet. Hvis det er muligt, brug et ark eller et håndklæde som en pude. En person kan holde den fra forsiden og den anden bagved. I stedet for at forsøge at holde genstanden lige, skal du gøre den til et "net" med enderne opad. Dyret vil således være mindre fristet til at flygte.
  • Du kan også få hunden i en tøjkurv eller en stor plastik boks dækket med håndklæder. Dette vil forhindre, at skader intensiveres på vejen til dyrlægen.
  • Beskyt dit ansigt. Nogle hunde bliver agiterede, når de er oprejst. Hold dit ansigt væk, så dyrets hoved eller tænder ikke rammer det ved et uheld. Brug kraven til at styre dyrets hals (hvis den er lille).

  Kilder og citater

  Vis mere ... (1)
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2022 HodTari.com