Hvordan man siger nej til din hvalp

Hvis du ejer en hund, der ikke ved, hvornår du skal stoppe med at klappe dine tøfler, er der nogle tips om, hvordan du siger nej til dit kæledyr.

trin

Billedbetegnelse Fortæl din hund Ingen trin 1
1
Start når din hvalp gør noget, du misbilliger, f.eks. Når han begynder at løbe for at hoppe på personen eller klatre på sofaen.
 • Billedbetegnelse Fortæl din hund, ingen trin 2
  2
  Brug en fast stemme til at sige "nej" til ham. Tryk på dine hænder for at give mere intensitet, hvis det er nødvendigt.
 • Billedbetegnelse Fortæl din hund, ingen trin 3
  3

  Video: Lær din hund et nej og et ja- impulskontrol

  Hvis han stopper hvad han gjorde og lægger mærke til dig, giv en kommando, som "sit" eller "come".
 • Video: Hvordan siger du nej til din hund

  Billedets titel Fortæl din hund, ingen trin 4
  4
  Hvis hunden ikke er opmærksom, skal du fjerne den fra situationen eller tage hundens genstand.
 • Billedbetegnelse Fortæl din hund, ikke trin 5


  5
  Vær opmærksom på din kropsholdning. Vær opmærksom på, hvordan du opfører dig, når du skælder din hund. Dyret vil forstå dit kropssprog bedre end ord. Sæt dig ned og tag en stand, der får dig til at blive højere. Sving fingeren og gentag "nej" med en alvorlig tone.
 • Billedbetegnelse Fortæl din hund, ingen trin 6
  6
  Hold dyret væk fra de objekter, det ødelæggede, eller noget der gjorde det til at opføre sig på en upassende måde. Skift stolen, sæt fjernbetjeningen på et højt sted, hold din tøffel på et lukket sted. Tænk som en hund. Ligesom du ville med et barn, skal du forlade ting, der tiltrækker hundens opmærksomhed utilgængelige. Hvis møblerne er problemet, skal du bruge afstødende hundeløsninger, såsom appelsinolie, på møbler. Brug tilbageholdelsesmetoder (som f.eks. Et næse), når dyret begynder at gøle meget. Forebyggelse er altid bedre end helbredelse.
 • Billedbetegnelse Fortæl din hund, ikke trin 7
  7
  Tag din hund til en tur eller løb. Måske ødelægger dyret sine genstande, fordi det skal brænde energi - lad computeren gå og gå lidt med dyret. Nyd og gør nogle øvelser med dit dyr!
 • Billedbetegnelse Fortæl din hund i trin 8
  8
  I stedet for at sige "nej" distrahere dyret. Shout til hunden "Lad os gå?", "Bath tid" eller "måltid tid". Bare undgå at lyve til dyret - hvis du lover noget til det, skal du holde det.
 • tips

  Video: Hvalpe motivation - Nej tak, men ellers tak

  • Hvis du vælger distraktionstaktikken, skal du sørge for at bruge distraktionen, før dyret er klar. Disse distraktioner er mest effektive, når dyret lugter på sko, før de bidder, eller ellers ser på sofaen, kan han ikke gå. Hvis du byder på distraktion, mens dyret opfører sig dårligt, er det muligt, at han mener det er en belønning: "Hvis jeg bider disse sneakers, vil det få mig til at gå!" Hvis du ikke leverer på det, der blev lovet, vil kæledyret forstå, at du bluffer og vil begynde at ignorere dine forsøg på at distrahere dig.
  • I stedet for "nej", tænk på en anden kommando, du gerne vil have hunden at gøre. Hvis dyret begynder at tygge noget upassende, lær det at se efter legetøjet og sige "Hvor er dit legetøj?". Hvis dyret begynder at få trangen til at hoppe på folk, skal hunden "sidde". Dette fungerer godt, fordi du bestiller det til at erstatte den negative adfærd med en positiv.
  • Bare vær ikke ved med at gentage "nej nej nej", hvis dyret ikke lytter til dig. Dette vil lære hunden, at dens "nej" betyder ingenting, hvilket gør anklagelsen uanvendelig.
  • Undgå at bruge dyrets navn, når det skælder dig, især hvis du normalt ikke kalder det ved navn, når dyret opfører sig. Dette vil få dyret til at knytte sit eget navn med, når du er vred.
  • Hvis du har mere end en hund, skal du oprette forskellige typer "nej" for hver hund. Selvom du leder "nej" til en bestemt hund ved at sige "Rex, nej!", Kan Pituca ikke forstå, at "nej" ikke var for hende.
  • Brug "nej" i moderation. "Nej" er en svag kommando, fordi det kan betyde forskellige ting afhængigt af situationen. Dog vil dyret vide, hvad det betyder at "føle", uanset hvilken situation du bestiller det. Hvad der sker er, at dyret simpelthen ikke ved hvad "nej" betyder. Forestil dig at du sidder ved computeren, tjekker din e-mail, surfer på internettet, skriver nogle ting på et stykke papir og drikker juice. Så går nogen ind, peger på dig og råber "nej". Vil du vide, hvad du gjorde forkert?

  advarsler

  • Misbrug ikke "nej". Du bør kun henlede opmærksomheden på dyret i det øjeblik det gør noget uønsket. Hvis du venter på, at dyret skal gøre, hvad det ikke skal eller skælder på det først, efter at det er oprettet, vil dyret ikke forbinde skoldet med det, det gjorde. At komme ind i skraldespanden var sjovt for ham. Allerede ikke skæl. Der er ingen klar sammenhæng mellem disse ting.
  • Du må aldrig slå eller skade dit kæledyr for at afskrække adfærd. Dette vil gøre dyret bange for dig.
  • Bare sig "nej" en gang.
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2022 HodTari.com