Sådan Discipline din hvalp

Disciplinerer en hvalp er lige så vigtig som disciplinering af et barn. Hvalpe går gennem samme trin som børn, og du skal disciplinere dem, så de lærer, hvad der er rigtigt og forkert, og så du kan have en god bånd og et forhold til dem. Nedenfor er de nøjagtige måder at disciplinere en hvalp på.

trin

Billedets titel Discipline Your Puppy Step 1
1
Vær fast ved grænser og konsekvenser. Hvis du giver hunden alt, hvad han vil, og altid belønne hans dårlige opførsel, vil det ofte resultere i en forkælet og forkælet hvalp, der vil præcis det modsatte af, hvad du forventer af ham og vil forårsage andet end kaos.
 • Billedets titel Discipline Your Puppy Step 2
  2
  Gør det klart for din hund, at denne adfærd ikke vil blive tolereret. Rett det korrekt, når han gør noget forkert. Sig et "nej!" Højt når han bider noget, skal han ikke. Vær aldrig bange for at ordne det, hvis det gør noget forkert.
 • Billedets titel Discipline Your Puppy Step 3
  3
  Disciplin med kærlighed. Discipline din hund, men gør det med kærlighed - aldrig behandle det som skrald eller som om det ikke er ønsket. Husk, det er den adfærd du vil straffe, ikke hunden.
 • Billede med titlen Discipline Your Puppy Step 4


  4
  Vær klar, fast og konsekvent. Prøv ikke at hæve din stemme eller råbe, men vær så fast og konsekvent som muligt. Shouting og hævning af stemmen med din hund vil kun tjene til at ødelægge båndet mellem dig og ham.
 • Video: [ENG SUB] Full HD House of ARMY - BTS 3rd Muster DVD

  Billede med titlen Discipline Your Puppy Step 5
  5
  Stop med at give madrester. Fødevarer, der kommer fra dit skrivebord, er ikke sunde for voksne hunde eller hvalpe. Hvis din hund beder om mad, mens du spiser, ignorere det, og hvis det hopper i din plads, bestil det ordentligt ned. Din hvalp skal lære at hvis han er sulten, skal han spise den mad, han har til hensigt. Vis ham, hvor din skål med mad er. At fodre en hvalp med mad fra spisebordet kan forlade dig meget forkælet, hvilket vil forværre din adfærd under måltiderne. Det er en anden grund til, at du ikke skal fodre det på den måde.
 • Video: "Hva' Sker Der Dansker" Fuldt Show | 2016 Tour

  Billedets titel Discipline Your Puppy Step 6
  6
  Beløn ​​ikke dit kæledyr, hvis han gør noget dårligt. Overdriver du normalt behandlerne? Nå, nu er det tid til at stoppe det. Mange godbidder gør din hund til et forkælet barn, såvel som ikke at være sundt for din vækst. Gør det klart, at han med dårlig opførsel ikke vil få en godbid. Hvis han opfører sig godt og respekterer andre, bør du tilbyde en godbid og vise, at du er stolt af din opførsel.
 • Billedets titel Discipline Your Puppy Step 7
  7
  Sæt din straffehvalp. Ligesom for små børn, kan straffende put også arbejde for hunde. Et lukket sted kan tjene som et sted at sætte det til straffe. Eller du kan bare lade det ligge i et hundekage i 5 minutter. Hvis han græder eller whines, ignorerer han simpelthen. Din hund skal lære at alt, hvad han gør, vil få konsekvenser. Vær ikke opmærksom på dyret i løbet af straffen.
 • tips

  • Ved anvendelse af disciplin skal du holde øjenkontakt. Smil ikke under processen, i stedet rynke på, så du kan vise din hvalp, at du ikke er tilfreds med det, og at det, det gjorde, ikke var sjovt.
  • Hvis din hund bider din hånd eller tøj, tag fat i din underkæbe uden at klemme fingrene til det punkt, der forårsager smerte, og sig "nej" i en fast stemme. Dette vil få ham til at indse, at hver gang han prøver at tygge noget, vil han få sin kæbe fast.
  • Steady, men forsigtigt, giv din hund en spanking. Træk din hunds røv så forsigtigt som muligt. Prøv ikke at såre ham, men du er nødt til at slå med fast dette vil ikke være en straf, men et glimrende middel til læring, som lærer dyret at en sådan adfærd er uacceptabel og vil ikke blive uddelt. Du kan bruge en krøllet avis eller en blød bog til at anvende denne type disciplin.
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2022 HodTari.com