Sådan undgår du uønskede adfærd i en hvalp

Hvordan forhindrer du en hund i at gøre noget, du ikke vil have det at gøre? Det er ikke altid let, især når hunden insisterer på at gøre det. Her er nogle forslag til at hjælpe dig med at ændre hundens dårlige vaner.

trin

Del 1
Forstå hundens sind

Billede med titlen Stop a Dog` class=
1
Hvalpe gør hvad der virker. Uanset hvad din hunds adfærd, god eller dårlig, gør han det, for den måde får han det, han vil have. Hvis opførslen er dårlig, så tænk på, hvad hunden kommer ud af det, og få den her ud. Dårlig opførsel vil stoppe eller ændre.
 • For eksempel hopper hunde normalt på folk, når de kommer hjem, fordi de får noget form for opmærksomhed, når de gør det. Fjern opmærksomheden, så din hund stopper med at hoppe og prøve noget andet. Du kan fjerne opmærksomheden ved at sige "O" med afsky, vende rundt og forlade rummet (lukke døren fungerer rigtig godt). Vent nogle få sekunder, og prøv at logge ind igen. Gentag indtil hunden opfører sig anderledes. Forbedre den nye adfærd ved at indtaste stedet og give hunden den opmærksomhed, han søger.
 • Billede med titlen Stop a Dog` class=
  2
  Hunde generaliserer ikke godt og er meget konteksspecifikke. Det betyder, at de ikke kan forstå på samme måde som folk gør. Vi ser på et papirtræ og ser det som et træ. Vi ser på et rigtigt træ og ser det som et træ. Vi ser et træ på tv og ser det som et træ. Disse er generaliseringer. Hunde tror ikke på den måde. For din hund er de 3 meget forskellige ting, og de er ikke alle træer.
  • Et eksempel: Du lærer din hund at sidde med en cookie, men du praktiserer altid i køkkenet. Nu hvor du ved, hvem lærte din hund at sidde, du tager din hund ud, hvor hendes mand er, og forsøger at gøre din hund føler, men han ser på dig som om du har to hoveder! Hunde er meget specifikke i sammenhæng og generaliserer ikke godt. Din hund erkender kun, at kommandoen "sitter" betyder at sidde, når han er i køkkenet. Du skal lære din hund at sidde i tre til fem steder (eller mere), så han indser, at kommandoen "sit" betyder det samme overalt! Siddende i køkkenet er ikke det samme som at sidde på terrassen, hvilket ikke er det samme som at sidde i parken og så videre. Sådan tror din hund.
 • Del 2
  Vurdering af adfærdsproblemer

  Billede med titlen Stop a Dog` class=
  1
  Bestem hvorfor din hund gentager uønsket adfærd. Hvad får han af denne adfærd? Er det din opmærksomhed, godt eller dårligt? Skifter dette til et sjovt spil til din hund? Igen, fjern hvad din hund vinder af dårlig opførsel for dårlig opførsel at ændre sig.
 • Billede med titlen Stop a Dog` class=
  2
  Se på hans adfærd. Reagerer du på din hund ved at råbe på ham eller forbande ham for at stoppe ham? Måske er det præcis, hvad din hund ønsker fra dig. Selv opmærksomhed med vrede er opmærksomhed. Din hund beder om at blive bemærket og være en del af pakken. Hvis du kun mærker eller opmærksom på, når din hund handler som dette, er du ansvarlig for hans dårlige "træning".
 • Video: Dominion (2018) - full documentary [Official]

  Del 3
  Løsning af adfærdsproblemet

  Billede med titlen Stop a Dog` class=
  1


  Fjern det adfærdsmæssige stimulerende middel. Når du først har fastslået, hvad din hund opnår ved sin uønskede adfærd, kan du undlade at udføre handlingen eller give den opmærksomhed, der stimulerer adfærd.
 • Billede med titlen Stop a Dog` class=
  2
  Hvis du har vedtaget din ældre hund med vaner, der synes at være gamle, slappe af. Vaner er ikke defineret. Husk at hunde er meget konteksspecifikke, og det virker til vores fordel. Hunden har nu en ny pakke og et nyt hjem - så hvis du sætter grænser og forventninger straks, når hunden kommer i dit nye hjem, lærer han. Nogle gange, når du har at gøre med vanskelig opførsel som en border collie, der hyrer naboskabs børn i stedet for får, kan du ikke træne noget anderledes nemt. Det er meget nemmere at håndtere situationen end at forsøge at træne hunden for ikke at gøre dette ved at holde ham væk fra børnene, der løber.
 • Billede med titlen Stop a Dog` class=
  3
  Fjern fysiske stimulanser. Hvis der er bestemte objekter, legetøj, planter, etc. i dit hjem eller haven, der synes at "stimulere" din hund, fjerne dem, i det mindste indtil hunden mister sin besættelse af objektet. Dette kan tage nogle detektivarbejde, eller det kan være utroligt klart! Giv ham et legetøj, han kan lide, og han vil bruge en time med at spille med det. Køb en læderben, en ægte knogle eller et sikkert bittende legetøj. Hvis der er nogen måde at fylde legetøjet med godbidder, vil hunden bruge endnu flere timer på at få dem ud af det. Begrebet "tage en plastik påskeæg, fyld den med godbidder og sætte det i en endnu større æg" er god, men den plast indtagelse kan være til fare for din hund. Brug din kreativitet til at skabe en mere sikker version.
 • Billede med titlen Stop a Dog` class=
  4
  Beløn ​​god adfærd. Når din hund har acceptabel adfærd, som at ligge i stedet for at gøe, belønner han. Det er meget mere sandsynligt, at gentage den ønskede adfærd og mindre tilbøjelige til at gentage den "dårlige" adfærd. Når incitamenter til misbrug ophæves og incitamenter til god adfærd indføres konsekvent, lærer hunden det foretrukne svar hurtigere.
 • Billede med titlen Stop a Dog` class=

  Video: Klikkertræning Genghis video 1

  5
  Glat din adfærd. Prøv at stoppe med at råbe, forbande eller reagere på nogen måde, der signalerer hunden, at du er spændt, spiller eller koncentreret om det. Selv om du måske føler dig meget sur, eller endda vred, kan hunden fejlfortolke dette som en vittighed eller som om du "deltager". Modstå fristelse. At ignorere og være tavs er bedre end at skrige. Ryd op rodet efter at have sendt hunden til et andet sted.
 • Billede med titlen Stop a Dog` class=
  6
  Hvis hunden løber væk fra dig og gemmer sig, vil du have meget arbejde at gøre for at genopbygge dit forhold til din hund. Da din hunds tillid til dig er blevet nedsat, vil det tage tilstrækkelig konsistens og positiv forstærkningstræning fra din side for at rette forholdet og gøre det til noget fabelagtigt.
 • tips

  • Brug belønninger for god opførsel.
  • Søg efter "clicker træning" eller "positiv forstærkning træning" på internettet. Dette er den "metode", som dolphin trainers bruger til at undervise alle disse vidunderlige adfærd.
  • Tilmeld din hund i en lydighedsklasse for at åbne kommunikationslinjerne. Din hund vil opføre sig meget bedre, hvis du lærer at kommunikere, hvad du vil ud over det, du ikke vil have.
  • Hvis du vil gå videre end lydighedstræning, kan du overveje en professionel, der specialiserer sig i at kommunikere med hunde og forsøger at se, hvad der forårsager uønsket adfærd.
  • Lav et legetøj, som hunden kan bruge.

  advarsler

  • Hvis du har straffet din hund mere end tre gange for den samme adfærd, er din straf ikke hensigtsmæssig. Husk: Definitionen af ​​sindssyning er at gøre det samme igen og igen og forvente forskellige resultater!
  • Straffen udrydder ikke adfærd - det svækker kun det midlertidigt. straf teknikker skal anvendes med upåklagelig timing - noget over 3/2 producere ingen effekt på adfærd, du ønsker at svække fordi hunden vil forbinde straffen for dårlig opførsel.
  • Gør din forskning før du vælger en træner!
  • Opdag en måde for miljøet at "straffe" hunden i stedet for dig. For eksempel kan en stak tomme sodavandskasser indstilles til at falde, når hunden går i skraldespanden.
  • Straffe din hund vil fysisk skade dit forhold med ham og muligvis gøre problemet værre. En straf behøver ikke være fysisk - trækker opmærksomhed eller væder hundens ansigt med en klud i ansigtet, det kan være en straf, som hunden forstår. Du må ikke banke eller skade din hund overhovedet. Dette er ulovligt i mange jurisdiktioner og et stort brud på tillid til den fælles bånd mellem mennesker og hunde.
  • Når din hunds mishandling midlertidigt svækkes ved at bruge en straf, skal du bruge den tid til at lære ham, hvad du foretrækker ham at gøre. Dette ville være tid til at bruge positiv forstærkning til at lære dig, hvad du skal gøre i stedet for hvad du ikke skal gøre.
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2022 HodTari.com