Sådan stopper du aggressiv adfærd hos hunde

Er din hund aggressiv? Er du bange for at tage ham en tur, fordi han kan angribe andre hunde, mennesker eller endda børn? Dine bekymringer kan ende her. Med en lille træning kan din hunds aggressive adfærd stoppe.

trin

Billede Stop Aggressiv Adfærd hos Hunde Trin 1
1

Video: Her er svaret….48 timer hos dogwhisperer.dk

Tag din hund en tur. Hold det på fanen og lad det være kort, så du kan få fuld kontrol over det. Gør det som om det er en almindelig tur.
 • Billede Stop Aggressiv Adfærd hos Hunde Trin 2
  2
  Hvis du ser folk med eller uden en hund nærmer sig, handle. Tag den til den ene side af fortovet, og hold den så langt som muligt fra den anden hund. Giv kommandoen at sætte sig ned. Hold styringen kort. Placer dig selv, så du er mellem din hund og den anden person / andet dyr. Bliv rolig og vær ikke med, som om din hund allerede angreb - det vil kun gøre dig spændt og nervøs, og øge chancen for at han viser aggressiv adfærd.
 • Billede Stop aggressiv adfærd hos hunde Trin 3
  3
  Når hunden / personen nærmer sig, skal du være opmærksom på din hunds mulige tegn på aggression. Han kan virke rolig og pludselig handle forsøger at angribe den anden person / den anden hund. Hvis din hund fokuserer på personen eller hunden med et udseende af vrede, giver guiden en hurtig slæbebåd. Det burde få ham til at opgive ideen om at forberede sig på et angreb. Din hund virker kun naturligt, og han mener, at han skal være aggressiv, når en anden hund eller en anden person optræder.
 • Billede Stop Aggressiv Adfærd hos Hunde Trin 4
  4
  Hvis din hund forsøger at angribe, skal du trække fanen ved at bringe den tilbage. Fortæl ham igen at sætte sig ned. Dette giver ham beskeden om at roen er rigtig, og at angribe er forkert.
 • Billede Stop aggressiv adfærd hos hunde Trin 5

  Video: Dansk Kennel Klub - Introfilm til serien 'Skyd ikke hunden'

  5
  Når personen eller hunden passerer dig forbi, forberede dig selv. Tal med din hund i en rolig men munter tone. Hvis han forsøger at angribe, giv ham en hurtig slæbebåd. Lad ham sidde ned. Hvis han gøer, fortæl ham at stoppe med en "no-can" kommando. En af hovedårsagerne til, at hunde er aggressive, er fordi de føler sig truet af den nærliggende person / hund. Ved hjælp af denne metode viser din hund, at der ikke er nogen grund til at bekymre dig - du er i kontrol og kan klare det.
 • Billede Stop aggressiv adfærd hos hunde Trin 6


  6
  Gentag! Det er næsten umuligt for din hunds aggressive adfærd at forsvinde i et forsøg, så har ikke så høje forventninger. Du skal bruge en lille gentagelse. Gør det samme hvert liv en person / hund går igennem.
 • Billede Stop aggressiv adfærd hos hunde Trin 7
  7
  Belønne din hund! Når han er i stand til at falde til ro, og modstå trangen til at angribe andre hunde, belønne ham med en godbid, eller gør ham hengivenhed og sige "god hund", "god dreng" osv Det viser ham, at opholder sig rolig er en god ting.
 • Billede Stop aggressiv adfærd hos hunde Trin 8
  8
  Når du opdager, at din hund allerede er i stand til at forblive rolig hele tiden, lav en dato mellem ham og en anden hund. Den anden hund skal være meget rolig, uden tegn på aggression. Lad din hund komme tæt på ham. Hvis din hund forsøger at angribe, skal du afbryde mødet og prøve igen den anden dag. Gør ikke noget, der kan true den anden persons eller den anden hunds sikkerhed.
 • Billede Stop Aggressiv Adfærd hos Hunde Trin 9
  9
  Tag din hund for at se en voksen, teenager eller barn, så han bliver vant til folk. De mennesker, du vælger, bør lide hunde og vide, hvordan de skal præsentere sig passende for en.
 • Billede Stop aggressiv adfærd hos hunde Trin 10
  10
  Få et eksempel på din hund! Hvis han ikke ved hvordan man møder en anden hund og forbliver rolig, lav en simulation for ham. Se med bekendtskab, at de har rolige hunde, så de mødes med hinanden og har deres hundesur, mens de roligt hilser hinanden og så videre. i stedet for at angribe. Gør det samme med en rolig hund og en person. Dette er en god måde at vise din hund hvilken opførsel du ønsker.
 • Billede Stop Aggressiv Adfærd hos Hunde Trin 11
  11
  Gentag! Gentag alle disse trin, indtil din hund er en mester af ro. Dette kan tage dage, uger, måneder eller endda år, så vær tålmodig!
 • tips

  • Gentag denne metode!
  • Skriger aldrig eller fysisk chikanere din hund, hvis den opfører sig dårligt. Dette vil kun føre dig til at forbinde andre mennesker og hunde med smerte, hvilket vil øge din aggressivitet.
  • Vær fast.
  • Hold altid styret fast.
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2022 HodTari.com