Sådan bliver du en film Star Mirim

Der er et stort marked for junior skuespillere, fordi hvert år vokser den nuværende afgrøde ud af deres roller. Disney Channel alene ansætter mere end 1.200 aktører hvert år, nogle uden forudgående erhvervserfaring. Der er roller for hver "stil" i disse dage: skuespillere behøver ikke at være blonde med blå øjne, og iført briller eller ortodontiske bøjler er ofte ikke ofte et problem.

trin

Del 1
Øvelse af dit talent

Video: Drake - I'm Upset

Billedets titel Bliv Kid Movie Star Step 1
1
Handle i lokale teater Du lærer at læse scripts, modtage vejledning og blive mere komfortabel præsentere foran et publikum. Du vil også møde andre aktører i alle aldre, der kan hjælpe dig med at lære, hvordan det er at være en skuespiller.
 • Fortæl dig selv, hvad der er i dit område. Mange skoler, kirker og fællesskabsteatre samler produktioner med papirer til børn.
 • Billedets titel Bliv Kid Movie Star Step 2
  2
  Se klassikerne. Gå til lokale produktioner eller se hjemme, men se godt ud af fantastiske skuespillere. Du vil lære mere og blive fortrolig med historier og scripts, der kan anmodes om under en høring.
  • Tjek filmene der fremhæver unge skuespillere for at få en ide om de mange og varierede roller for børn.
 • Billedets titel Bliv Kid Movie Star Step 3
  3
  Tiltræk kameraet. Lav (og skriv på Youtube eller Vimeo, hvis du vil) videoer af dig selv. Lær at spille med kameraet og vær bekvemt at være stjernen på showet.
 • Billede med titlen Bliv Kid Kid Star Star 4
  4
  Tag kurser af handling. Klasser kan være tilgængelige via samfund teatre eller lokale organisationer. Sommerlejre til skuespil er også populære. At tage et kursus viser engagementet i at optræde som et erhverv, og du vil nok lære om branchen.
 • Del 2
  gaver

  Billede med titlen Bliv en Kid Movie Star Step 5
  1
  Tag billeder. Ti-årige og ældre skal have professionelle billeder: Gode digitale billeder er normalt nok til yngre børn. Du skal have et klart ansigt og et hel kropsfoto. Brug ikke sorte, hvide eller prangende billeder. Hold dine fotos opdateret.
 • Billede med titlen Bliv Kid Movie Star Step 6
  2
  Lav en kunstneriske pensum. Medtag din alder, højde, vægt og ethvert agenturs tilknytning. Angiv aktieklasser eller oplevelser med lejre og skoler eller samfundsteater. Vis agenterne, hvad du gjorde, og hvad du kan gøre.
 • Billede med titlen Bliv Kid Movie Star Step 7
  3
  Fremhæv eventuelle særlige evner. Særlige færdigheder omfatter alt: musik, jonglering, skateboarding, fremmedsprog, sport - ting, der gør dig til at skille sig ud for en agent, og det kan være nyttigt på et stadium eller placering i et kommercielt.
 • Del 3
  Få en repræsentation

  Billede med titlen Bliv Kid Movie Star Step 8
  1


  Pas på. Der er mange gode professionelle agenter, men desværre har branchen også mange mennesker, der bare vil have deres penge. Legitime talenter bliver betalt, hvis og når en skuespiller får et job. Hvis en agent spørger om repræsentationskvoter, eller kræver at du tager bestemte klasser eller arbejder med bestemte fotografer, skal du holde dig indstillet.
  • Kom i kontakt med de mest kendte underholdningsbureauer i dit område. Tjek hver enkelt omdømme online og tal med andre, de kan klare, hvis du kan.
 • Billede med titlen Bliv Kid Movie Star Step 9
  2
  Gør dig klar til dit interview hos bureauet. Agenter vil gerne se børn, der er afslappet, komfortabel og selvsikker. Besvar spørgsmål med komplette sætninger, ikke kun et "ja" eller "nej". Vis at du er fokuseret og kan være velreguleret, og at du er i stand til at holde fokus på en lang dag på sættet.
 • Billede med titlen Bliv Kid Movie Star Step 10
  3
  Bliv positiv. Det er muligt, at du ikke vil blive accepteret af den første eller anden agent, der kommer. Agenter har forskellige ideer om, hvad de vil, og deres "stil" er måske ikke det, de søger. Fortsæt med at lave interviews og kontakter.
 • Del 4
  Går til auditionerne

  Billedets titel Bliv Kid Movie Star Step 11
  1
  Gør så mange auditioner som du kan. Dette er en fantastisk måde at øve på, og du vil møde casting direktører og andre aktører for at opbygge dit professionelle netværk af kontakter.
  • Se efter muligheder på de store tv-stationer, som Globo, SBT og Record.
  • Søg online på flere websteder, der kombinerer jobannonceannoncer.
 • Billedets titel Bliv Kid Movie Star Step 12
  2
  Gør dig klar til at være en stjerne i din audition. Ankomme til tiden, hvile godt og tage masser af genoptagelser og fotos af dig.
  • Kend produktet, hvis det er en høring for en kommerciel. Cast agenter kan bede om din mening, og hvis du ved, hvordan du reagerer klogt og naturligt, vil det være en stor bonus.
  • Lær historien og tegnene kende, hvis det er en audition til et spil, tv-show eller film.
 • Billede med titlen Bliv en Kid Movie Star Step 13
  3
  Har en monolog klar. Casting agents kan bede dig om at introducere dig selv. Hvis du har deltaget i skole- eller fællesskabsproduktioner, har du sandsynligvis en mindret dialog. Hvis ikke, er der nogle foreslåede monologer til børn her.
 • Billede med titlen Bliv Kid Movie Star Step 14
  4
  Vær forberedt på at gøre en "kold læsning". Støbemidlet kan give dig et par sider med script og et par minutter for at forberede dig. Læs alt, hvis du kan, bestemme hvilken tilgang du vælger og fortsæt!
 • Billede med titlen Bliv Kid Movie Star Step 15
  5

  Video: REVELADO TRUCO IMPOSIBLE de David Blaine y Mirin Dajo | Trascendiendo la MATERIA

  Husk det gamle ordsprog: "Der er ingen små roller, kun små aktører." Faktisk er der mange roller, som de fleste skuespillere anser for at være "små", og det er her du sandsynligvis vil starte. Hvis du har hvad de vil have - og held og lykke - vil du blive bemærket, og rollerne bliver større. Ellers vil du fortsat være en lille rolle, mens du lærer om branchen.
 • tips

  • Ikke ignorér dit skolearbejde. Junior aktører bør fortsætte med at studere og mange agenter overvejer ikke en skuespiller, hvis han ikke har mindst et "B" gennemsnit på skolen.
  • Skærp dine hobbyer. Agenter søger efter færdigheder som cykling, sport, musik, fremmedsprog eller noget der gør dig og dit CV skiller sig ud.

  advarsler

  • Vær realistisk. Tusindvis af børn vil være film- og tv-stjerner, men få kan. Vi har diskuteret et par ting, du kan gøre, men du kan gøre alt, hvad der var opført på listen og stadig ikke være den næste Disney-stjerne. Tænk over, om du vil være en skuespiller eller en "stjerne". Der er mange muligheder for skuespillere i skole- og fællesskabsproduktioner, og hvis du vil handle, kan du være meget glad for at gøre det. Der er få muligheder for "stjerner", så hvis det er dit mål, skal du vurdere, hvor meget du er villig til at arbejde på og hvordan man skal handle, hvis det ikke gør det.

  Kilder og citater

  Vis mere ... (4)
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2022 HodTari.com