Hvordan man giver et mord Mystery Party

Mord mysterium parter bliver mere og mere populære. Der er mange måder at lave et mord mysterium fest på. Hvis du ønsker at lave en lille fest, med op til 20 personer, kan du altid købe et bokssæt, skriv din egen script og historie, eller hyre en professionel virksomhed til at komme ind i dit hjem og repræsentere.

Følgende oplysninger gælder kun for små partier i hjemmet, hvor du og dine gæster spille alle funktioner skuespillere, partier som "gør det selv". Læs denne artikel "wikiHow" er ikke den ressource, der skal bruges til at lave en større form, eller mere fest professionel. For større partier, ved hjælp af professionelle skuespillere, rekvisitter, lyd og lys, bedre søge på internettet for professionelle virksomheder, der arbejder på fuld tid. Du kan skrive disse ord i søgningen: "teater mordgåde middag", og derefter navnet på din by, finde en nærliggende virksomhed, du.

Nedenfor er de øverste ingredienser til en hjemmeparti. Niveauerne af succes og sjov naturligvis varierer afhængigt af dine gæster og dit talentfulde talent! Lad dig ikke narre af den smarte reklame, der foretages af virksomheder, der sælger box-themed murder mystery spil. De har brug for at tjene som enhver anden! Vær opmærksom på, at succesen med dit parti er en ukendt kvotient. Men jo mere tid og penge du sætter i dine fester, desto bedre bliver dit resultat.

Følgende oplysninger nedenfor hjælper med at reducere nogle af stress og angst i forbindelse med hosting en mord mysterium fest. Efter alt vil du også have det sjovt.

trin

Billede titel Host a Murder Mystery Party Trin 1
1

Video: Drabet på den norske stewardesse | Profil af en morder | Kanal 5

Video: JEG GJORDE DET UMULIGE!!! (Murder Mystery)

Sørg for kun at invitere til din fest, folk, du ved, hvem der vil blive involveret og have det sjovt. Alle til stede skal gøre deres roller med begejstring. Du behøver ikke at være vidunderlige skuespillere, bare vær villig til at glemme dine hæmninger og lade lide at være andre mennesker i et par timer. Og du vil vide, hvilke tegn der foretrækker at spille et tegn, der har meget at sige og gøre, og dem, der foretrækker en mindre, mere ubetydelig rolle.
 • Billede titel Host a Murder Mystery Party Trin 2
  2
  Som vært skal du have tillid og autoritet til at holde alt i gang. Det er meget let for folk at glemme det vigtigste mål i natten (eller weekend) er at afsløre den nedrige skurk, der har begået kriminalitet, snarere end opholder sig i drinks bord, diskutere, hvad der var på TV i aftes!
 • Billede titel Host a Murder Mystery Party Trin 3
  3
  har et godt script. Du skal muligvis skrive din egen ... det skal være lidt troværdigt, skræmmende og interessant. Eller du må ikke skrive en, og bare følge strømmen, så sørg for at alt er i overensstemmelse med planen.
 • Billede titel Host a Murder Mystery Party Trin 4
  4
  Sørg for at det er muligt at opdage skurken ved hjælp af sporene, stille spørgsmål fra de andre hovedpersoner og lægge det sammen. Selvom der er flere mistænkte, bør selvfølgelig kun den skyldige passe perfekt ind.
 • Billede titel Host a Murder Mystery Party Trin 5
  5
  Vær vært for et mord mysterium fest med periode tøj. Du vil opdage, at dette gør meget for nydelsen og atmosfæren. Folk har tendens til at lide dressing og gør sig klar til denne slags ting, og det er ofte en stor del af vejen.
 • Billede titel Host a Murder Mystery Party Trin 6
  6


  Lever invitationerne mindst seks uger før arrangementet, især hvis festen skal foregå på et tidspunkt, hvor man klæder sig på en fancy måde, er i stor efterspørgsel, som i det nye år.
 • Billede titel Host a Murder Mystery Party Trin 7

  Video: Game Night - Official Trailer #1 - (DK)

  7
  Fortæl alle dine gæster for at holde deres karakterer hemmelige, selv fra partnere eller ægtefæller! Festen starter meget bedre, hvis ingen ved hvem der er hvem indtil sidste øjeblik.
 • Billede titel Host a Murder Mystery Party Trin 8
  8
  At lade gæsterne lære hinanden at kende og gå rundt med at stille spørgsmål er en stor isbryde for mord mysterium parter.
 • Billede titel Host a Murder Mystery Party Trin 9
  9
  Mord mysterium fester ser bedre ud, når de omfatter en buffet, snarere end en middag med alle omkring et bord. Hovedårsagen hertil er, at værten er mere i stand til at fokusere på handlingen, idet man ved, at maden er tilberedt og klar til at gæsterne skal serveres til tiden.
 • Billede titel Host a Murder Mystery Party Trin 10
  10
  Giv en pris bare for den store detektiv, der unmasker den kriminelle. Nogle mennesker giver præmier for den bedste fantasi, bedre ydeevne osv. Men denne metode gør deltagerne mere opmærksomme på at være den bedste detektiv!
 • Billede titel Host a Murder Mystery Party Trin 11
  11
  Sørg for, at hver figur har deres egne job, forretninger, bryllupper, boliger mv. På denne måde kan karaktererne passe bedre på sporene.
 • . .

  tips

  Video: JEG ER EN MORDER! - Murder Mystery

  • Sørg for, at alle er involverede, uanset hvem de er i det endelige mysterium, fordi ingen vil blive udeladt, være den ubetydelige cabbie.
  • Intensiteten af ​​spænding og humor i et levende mysteriumstykke med erfarne og professionelle aktører kan ikke sammenlignes med de fleste af de elementer, der er omfattet af artiklen ovenfor. Det er vigtigt at afbalancere de to. Du skal beslutte, om du vil have en økonomisk, hjemmelavet fest eller et glattere og mere engagerende forretningsstykke, der ofte resulterer i din gæstes højeste tilfredshed.
  • Ovennævnte artikel er kun begrænset til små fester, med korte scripts og instruktioner af boks spil, hvor alle aktører er frivillige amatører.

  advarsler

  • Du kan altid tilbyde roller, der strider mod gæstens personlighed, såsom en genert person, der repræsenterer nogen ekstravagant, for at få dem til at løsne mere. Sørg dog for, at tegnene ikke er meget forskellige - da de kan have lignende interesser - fordi hvis dine gæster ikke handler så kan din fest være en fiasko.
  • Prøv ikke at være for bossy, eller ingen vil fortsætte med at være din ven.
  • Hvis du tror, ​​det kan ødelægge overraskelsen, så spørg en uindviet slektning for at gøre nogle opsigelsesdetaljer! Det vil også være sjovt for dig.
  • Vær ikke en tvangsfinding finder du! Dette ødelægger andres sjov.
  • Deltag i en anden part af typen, inden du laver din, så du kan bruge din egen viden om, hvordan man sikrer, at alle har det sjovt.
  • Når det kommer til underholdning, får du altid hvad du har betalt for!
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2024 HodTari.com