Hvordan man organiserer en god fest

Hvis du både kaster en fest og laver et lille møde, vil du have dine gæster til at have det sjovt. Ved at lave grundlæggende forberedelser og invitere en dynamisk gruppe af mennesker, kan du sikre, at arrangementet er en succes. Læs denne artikel for at lære at få en anstændig fest.

trin

Billede titel Host a Good Party Trin 1
1
Vælg folk, der skal invitere. Meget grundlæggende, vælg bare dine venner. Men vær sikker på at de mennesker, du inviterer, ikke hader hinanden. Jo større partiet er, jo mindre er problemet, men hvis du kan undgå rivalisering, så bliver festen bedre.
 • Billede titel Host a Good Party Trin 2
  2
  Hvis festen involverer folk, der går forbi natten, giv dem noget at gøre i løbet af dagen. Uanset hvor god en vært du er, eller hvor cool dit hjem er, skal pyjama partier starte med en anden aktivitet.
 • Billede titel Host a Good Party Trin 3
  3
  Eksempler er laser tag, en dag på en forlystelsespark eller gå til stranden. Når du har udført aktiviteten, så kan du gå til dit hjem.
 • Billede med titlen Host a Good Party Trin 4
  4

  Video: Ultimate Violetta: Lag dit eget hjemme-spa! Disney Channel Norge

  Når gæsterne er på dit hus, skal du sørge for, at der er masser af mad. Generelt skal du ikke bruge fødevarer, der forlader gæst fedte - kartoffel hash orlov olie i hænderne, for eksempel, som så sænker stemningen af ​​gæsten. Inkluder nonsens som pizza, pølse ruller, slik, pretzels osv., Men sørg for at du også har et sundt alternativ, der er lige så lækkert. Retter med frugt gør normalt.
 • Billede titel Host a Good Party Trin 5
  5
  Når det gælder drikkevarer, køb masser af sodavand, enten i en dåse eller en flaske, og hæld i glas. Jeg foretrækker flasker, fordi de har tendens til at skabe mindre affald efter festen. Har også mælk, juice og vand - efter så meget mad og usunde drikkevarer, føler gæsterne sig ofte som noget sundere.
 • Billede titel Host a Good Party Trin 6
  6
  Alkoholen er dit valg, men vær sikker og begrænse drikken af ​​gæsterne. De kan ikke lide dig for det, men de vil respektere dig for det senere, og det er bedre end alternativet.
 • Billede titel Host a Good Party Trin 7
  7
  Hold huset rent, før gæsterne ankommer. Dit hjem vil nok være rodet efter festen selv, men at give et godt første indtryk er afgørende for at sikre ikke kun, at folk vender tilbage til dit hjem i fremtiden, men også at du har et godt ry. Det er okay, hvis tallerkenen ikke er rene og små ting sådan, men prøv ikke at have mad stadig på spisebordet eller tøj på soveværelseets gulv.
 • Billede titel Host a Good Party Trin 8


  8
  Sørg for at dine gæster har, hvad de skal gøre, er kritisk. Nogle parter, som jeg går til normalt, er kun baseret på "sandhed eller udfordring", hvilket er sjovt, men ikke originalt og udnytter IKKE et partis fulde potentiale. Sexspil som "spin the bottle" eller strip poker kan være sjovt på stedet, men husk at der igen er mulighed for at ødelægge natten.
 • Billede titel Host a Good Party Trin 9
  9
  At have en anstændig samling af film hjælper ellers med at leje de nyeste film fra din nærmeste videobutik. Nogle mennesker vil ikke have set en af ​​dem, så du kan ende med at se en. Videospil holder nogle gæster travlt (især hvis de er teenage drenge), men på den anden side kan de fremmedgøre dem, der ikke leger. Derudover er videospil som "sandhed eller udfordring" praktisk talt en "ubesværet" måde at underholde dine venner på: køligt, men ikke godt.
 • Billede titel Host a Good Party Trin 10
  10
  Balloner kan holde dine gæster travlt i et stykke tid, og det er værd at have nogle i nærheden. En stor samling af musik med danserum fungerer også, og i betragtning af at der er download-programmer i dag, er det nemt og billigt at skabe en anstændig lydsamling.
 • Billede titel Host a Good Party Trin 11
  11
  Jeg kan ikke liste her alle de metoder, du kan bruge til at underholde dine gæster, men hvis dit parti bare er folk, der taler med hinanden, er det ikke en god fest. Du skal have mindst fem ting i huset, der kan underholde gæsterne i en time. Hvis du ikke har det, skal du komme ud og leje nogle ting.
 • Billede titel Host a Good Party Trin 12
  12
  Når du har alle de væsentligste ting (mad, drikke, underholdning) og gæsterne er i dit hjem, skal du være en god vært. Tal med alle. Hvis nogen viser sig, og du ikke snakker med personen i mere end fem minutter, godt ... du burde ikke have inviteret hende i første omgang. Så sørg for dine gæster har det sjovt.
 • Billede titel Host a Good Party Trin 13
  13
  Undgå farlige ting der sker. Uanset hvor sjov det ville være, eller hvor cool det kan virke, er alt, hvad der risikerer gæstesikkerhed, helt uden grænser. Det ligner på alkohol - du bestemmer, men det er op til dig at stå over for ansvar.
 • Billede titel Host a Good Party Trin 14
  14
  Når festen er forbi, hjælper gæsterne med at finde ud af, hvad de har taget, straks rydde op, hvad der er meget snavset (et godt sidste indtryk er også værd at gøre) og takke dem for at dukker op. Hvis du har indstillet sluttidspunktet for festen, skal du begynde at pakke ting ca. en time i forvejen. I de sidste minutter kan gæsterne nyde tv eller noget. Ingen unødvendig rod.
 • tips

  Video: Ultimate Violetta: TIPS: Sådan laver dine egne hårting - Disney Channel Danmark

  • Generelt vil dine gæster behandle dit hjem som de tror du behandler det. Hvis de kommer og dit hus er rodet, vil de ikke føler sig så dårligt om ikke rense snavs fra dem, så er det vigtigt at give et godt første indtryk af, hvordan du vil beholde dit hjem.
  • Spar en god sum penge før festen. Du kan arrangere en fest med den mindste mængde penge, men hvis du har råd til god kvalitet snacks, dine gæster vil elske dig for det. Men overdriv det ikke.
  • Når du invitere folk, skal du se om du kan invitere en person, der om nødvendigt vil være partiets sjæl. På den måde håber vi at du aldrig går gennem et mærkeligt øjeblik (festen).
  • Prøv at få held og lykke til din fordel. Hvis det begynder at regne hårdt, mens du er på en forlystelsespark, og legetøjet lukker, skal du købe billige regnfrakker i butikken og grine til, hvor latterligt du skal forsøge ikke at blive våd. Det skete mig en gang - vi mistede legetøjet, men vi havde en masse sjov.

  advarsler

  Video: Изба адвоката Егорова экспедиция 2018 первая неделя из 20 дней отпуска

  • Altid altid altid sikre dine gæster sikkerhed. Selvom det betyder at stoppe en aktivitet, og folk midlertidigt ikke kan lide dig for det, er det slet ikke godt at lade dine venner blive såret / blive voldtaget / udsat for alkoholforgiftning.

  Nødvendige materialer

  • Mad og drikkevarer
  • musik
  • Få nok folk til at feste
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2024 HodTari.com