Hvordan man danser ballroom dans

Så du vil øve ballroom dancing? Du er ved at komme ind i en verden af ​​klasse, tradition og masser af sjov. "Ballroom dans" er en fællesbetegnelse for en række traditionelle danse stilarter herunder rumba, cha-cha-cha, tango, vals og foxtrot, for blot at nævne alguns.Essas danse kommer fra hele verden og fra forskellige tidsaldre , men hvad de har til fælles er, at de er formelle, dansede med en partner og centreret om bevægelse og elegance. Den gode nyhed er, at at lære ballroom dancing kan være lettere end du havde håbet på, men du vil have meget sjovt arbejde foran dig.

trin

Del 1
Valg af Ballroom Dance Style

Video: How to Dance Tango - Basic Routine 1

Billed titel Ballroom Dance Trin 1
1
Søg efter alle de forskellige dansestile, der betragtes som ballroom dancing. Find ud af hvilke der tiltrækker dig mest. Selv om det ikke er nødvendigt at lære alt, skal du vide nogle af de vigtigste i begyndelsen.
 • Der er flere stilarter af ballroom dancing, som regel opdelt i standard og latino. Standard stilarter omfatter vals, tango, foxtrot, wiensk vals og quickstep. Latinos omfatter te-te-te, rumba, samba, dobbelt trin og jive. Selv om de kan variere noget, især mellem amerikanske og internationale stilarter, er hver enkelt basis et meget specifikt og særskilt trin.
 • De komplicerede danser som bolero og dobbelt trin kan læres senere, men hvis du ønsker at gå ud at danse og ikke sidde fast i en stol hele natten, har brug for at lære de grundlæggende såsom rumba, cha-cha-cha, tango, vals og foxtrot.
 • Billede med titlen Ballroom Dance Step 2
  2
  Bestem hvad dine dansemål er. Ønsker du at danse socialt eller konkurrere? Vil du gå ud hver weekend eller bare gøre dig klar til et bryllup? En bestemt type begivenhed kan kræve, at du kun lærer en stil. Du bliver bedre forberedt på en nat med social og afslappet dans, hvis du lærer grundlæggende trin til forskellige stilarter. Uanset hvad dine mål er, husk dem, når du går.
 • Billed betegnet Ballroom Dance Trin 3
  3
  Find en bestemt skole eller lærer med speciale i ballroom dancing. For at gøre det skal du bruge rubrikkerne eller lave en hurtig søgning på Google. Kontakt en eller flere skoler og tal med dem om dine mål, og om de kan hjælpe dig med at nå dem.
  • Vet, hvad du vil, og hvis dine behov passer til instruktørens viden og metoder. Taler med andre studerende og ser, hvor længe de har været i skole eller deltager i en eller flere klasser, kan give dig en god ide. Nogle skoler, for eksempel, specialiserer sig i konkurrencedygtig dans, mens andre fokuserer på at hjælpe nye dansere med at få erfaring (og mod!) At møde ballroom dancing på deres kommende bryllup invitationer.
  • Tag et kig på elevgrupper og aktiviteter, hvis du bor i nærheden af ​​et college. Mange har ballroom dancing classes åben for udenforstående.
 • Del 2
  At lære ballroom dance

  Billed betegnet 51994 4
  1
  Lær den firkantede tonehøjde. Du kan øve dig lidt ved hjælp af websteder eller videoer, hvis du er bange for at gå til første klasse uden nogen viden. Begynd ved at lære den firkantede tonehøjde, det grundlæggende ved mange danse.
  • I dette trin bevæger du dine fødder i en firkant. Start med dine fødder sammen og vægt på din højre fod. Tag et skridt fremad med dit venstre ben og skift vægten til den fod. Træd derefter med højre fod til venstre, og lad et mellemrum på omkring en fod mellem dem. Afslut denne første rækkefølge ved at flytte vægten til højre fod og forbinde fødderne, flytte den venstre fod for at finde den rigtige. Gentag sekvensen omvendt. Flyt vægten til venstre fod og flyt den højre fod tilbage i et lille trin. Skift din vægt og flyt din venstre fod tilbage og til siden. Udfyld det firkantede trin ved at flytte den højre fod for at finde den venstre.
  • Hvis du oplever vanskeligheder, skal du huske at det altid er det yderste ben, der bevæger dig rundt på pladsen, du laver.
 • Billed titel Ballroom Dance Trin 4
  2
  Øv et par flere trin derhjemme. Der er mange artikler på internettet, der kan give dig den grundlæggende rækkefølgen af ​​trin og kropsbevægelser fra andre ballroom dancing, herunder hvordan man danser rumba, Sådan danses te-te-te, Ligesom Sambar, Sådan danser du tango og Sådan danser Waltz.
  • Videoer og onlineindhold erstatter ikke nødvendigvis fordelene ved en lektion. En danselærer vil være i stand til at give individualiseret instruktion, der er afgørende for at forbedre dine dansevidenskaber.


 • Billedets titel Ballroom Dance Trin 5
  3
  Gå til en ballroom dance class. Selvom du har nogle grundlæggende kendskab til trinene, vil lektierne hjælpe med alle andre vigtige aspekter af dans, herunder kropsholdning, kommunikation og etikette. Nogle klasser kræver, at du kommer med en partner, men mange er beregnet til mennesker uden en bestemt partner.
  • Glem ikke at tjekke priserne, da de varierer. Vælg en skole og en lærer, der er værd, hvad de koster. Mange dansestudier tilbyder potentielle studerende en gratis første klasse eller billig lektion, der giver dem mulighed for bedre at matche lokalet med deres mål. Gruppeklasser er normalt billigere end private, mens den bedste specialiserede og personlige træning til konkurrencedygtig dans kan være hundreder gange dyrere.
 • Billed titel Ballroom Dance Trin 6
  4
  Lyt til lounge musik. Spørg læreren om en liste over de rytmesange, du arbejder på. Køb dem og lyt til dem i baggrunden. Du kan også finde nogle musikalske samlinger valgt til en bestemt dans.
  • Aftag dansens rytme og tæl det højt, når musikken spiller. Medfølger musikens rytme med palmer er det godt for mange første gangs dansere. Prøv også at visualisere danserne, der bevæger sig i henhold til musikken. Føl dansens stil ud over rytmen.
 • Billed titel Ballroom Dance Trin 8
  5
  Gå til en træning i dit studie. De fleste skoler har træning uden for klassen, men du kan også øve dig selv. Vær ikke bange for at bede om hjælp fra mere erfarne dansere.
 • Billede betegnet 51994 9
  6
  Find en partner til at praktisere uden for klassen. Måske har du en ven, som også gerne vil lære at danse, eller måske kan du ikke overtale din partner til at ledsage dig på dette eventyr.
  • Folk har alle former og størrelser. Det er en kendsgerning i livet. Juster din positionering og dansestil for at imødekomme din partner, især hvis højde- eller størrelsesforskelle kan forårsage ubehagelig hånd-til-hånd-kontakt. Husk at ballroom dancing involverer nåde, uddannelse og høflighed.
  • Dans på din partner niveau. Forsøg ikke at gøre alle de nye skridt fremad med nogen, der lige er kommet i gang. Ballroom dancing bør være sjovt for alle involverede. Der er ingen mening i at forsøge at skille sig ud ved at ydmyge din partner. Når et par arbejder sammen, er dans noget meget smukt.
  • Hemmeligheden til at danse sammen og ikke kun den ene til den anden er kommunikation. Dette er ikke formidlet af nogen speciel kode, men erobret ved hjælp af subtile kropsbevægelser, der let kan opdages, når begge dansere står og opretholder kropsholdning.
 • Video: How to Do Basic Swing Dance Steps | Ballroom Dance

  Billedbetegnelse Ballroom Dance Step 9
  7
  Kom ud for at danse! Du er i den for at lære at danse, så gå. Selv efter første klasse, er du velkommen til at gå ud med at danse offentligt. Hvis du kun har lært to trin, skal du bruge dem. Det er nok at danse og have det sjovt på dansegulvet.
  • Bed om at danse med alle! Begge nybegyndere og erfarne dansere vil bidrage til at forbedre deres dans, da førstnævnte vil kontrollere, hvad de allerede ved, og sidstnævnte vil rette op på det. Ballroom dansere siger som regel ikke "nej", når du inviterer dem til at danse.
  • Hvis nogen inviterer dig til at danse, siger "ja"! Husk, foruden at være uhøflig at sige "nej", bør du ikke gå glip af en chance for at forbedre dine færdigheder, uanset hvem du inviterer.
  • Husk at halldansetiketten er imod at danse mere end to sange i træk med samme person. Du kan blive hjemme og danse i stuen, hvis du bare vil danse med din kæreste eller kæreste.
 • tips

  • Når man står over for en ny partner i en af ​​de grundlæggende positioner, skal hver danser se over skulderen på den anden. Ellers kan intensiteten af ​​at kigge i øjnene af nogen så tæt fysisk være ubehagelig og endda lidt skræmmende.
  • Stå ikke som et par klubber! Hvis du ikke kører, skal du huske at stadig være en aktiv partner og ledsage føreren uden at skubbe dig på dansegulvet.
  • Hvis du kører, gør det ikke skub din partner ned ad banen! Der er forskel på at være en stærk fører og være dominerende. Danse med en partner involverer kommunikation, giver og modtagelse.
  • Ballroom dancing er i det væsentlige elegant. Tænk på elegance, når du praktiserer. Dancing involverer ikke bare læring hvor du skal flytte dine fødder - det er en ny måde at flytte hele kroppen i tæt koordinering med en anden person, der også bevæger hele kroppen. Det er meget bedre at lære de grundlæggende trin for at kunne næsten flyde på banen end at forsøge at lave komplicerede trin og ligne en kalv, der lærer at gå. Hvis du kun ved, hvor du skal lægge dine fødder, ved du ikke, hvordan du skal danse.
  • Tag små skridt, og begge dansere vil se bedre og mere afbalanceret i dansen. I de fleste ballroom dancing går førerens venstre fod frem og partnerns fod går tilbage. Dem, der kører, skal passe på at holde deres skridt små. Desuden er illusionen om at flyde på banen ikke skabt af et par store trin, men snarere ved en hurtig succession af små trin.

  advarsler

  • Dans er fysisk, og som enhver fysisk aktivitet kan du blive skadet, hvis du gør det forkert. Ethvert trin, der kræver en partners støtte til balance, bør kun forsøges under ledelse af en instruktør, og hvis begge partnere er bekendt med deres roller.

  Kilder og citater

  Video: How to Do Basic Jive Steps | Ballroom Dance

  Vis mere ... (1)
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2024 HodTari.com