Hvordan man skriver en rockmusik

Der er masser af gode rock sange derude. Men at skrive din egen musik, spiller ikke guitar, trommer, bas eller sang, er nok. Faktisk kan du skrive stor rockmusik uden endda at spille noget instrument. At skrive en rock sang kan være svært, men når du ved hvad du laver, vil processen blive lettere.

trin

 1. 1
  Der er mange forskellige typer rock sange, og det ville være ekstremt svært at dække alle disse typer på en enkelt side. Men de fleste rockmusik er opdelt i 4 dele: krogen, melodien, broen og koret. Men før du begynder at optage sangen, før du begynder at udvikle sangen eller endda før du begynder at skrive sangen, skal du have en ide. Ideen er den første del af noget. Så hvordan får du ideen? Først begynder du at tænke på hvilken besked sangen skal passere såvel som dens humør. Det behøver ikke at være for detaljeret, bare en grundlæggende ide.
 2. 2
  Få en pen eller blyant og et stykke papir til at skrive dine ideer. Begynd at tænke på krogen eller taget fra sangen. Krogen er en slags undermelodi, en riff, noget du nemt kan hum eller en del af musikken, der stikker i dit sind. Krogen sætter sædvanligvis rytmen og fører til alt andet. Hold krogen simpelt, da det ikke bliver melodiens hovedmelodi. Efter at have tænkt på hvordan krogen skal lyde, skal du begynde at skrive. Rockmusik er normalt baseret på kombinationer af to sæt strenge på en større skala / mindste / effekt: I, BIII, IV, V, bVII (på skalaen og akkorder begynde i hjemmene: 0, 3, 5, 7 og 10 ) eller I, bIII, IV, bVI og bVII (disse er 0, 3, 5, 8 og 10). Det første sæt giver dig en mere klassisk rockestil, mens det andet sæt giver dig en mere moderne lyd. Rør lidt med strengkombinationerne i en af ​​stilarterne, indtil du får noget, der virker.
 3. 3
  Udvikle hovedmelodien. Hovedmelodien vises som regel på sangens vers. Det spilles som regel i en intro og derefter en sang, mens vokalen følger sangen. Men det er for tidligt for sangens sangtekster, så tænk bare på en melodi generelt. En ting du kan gøre er at registrere krogen og lytte til den og forsøge at finde ud af en melodi, der ser godt ud på den.
 4. 4
  Ofte starter melodien med samme note som rodnoten eller akkordnøglen, for eksempel en Major D og en mindre M. Så melodien kan klatre op til den tredje eller femte, eller ned til den tredje eller femte under noten, som den begyndte (i D-dur skala, for Pound F eller lavere for Si eller e-mol). Normalt vender et vers op til samme note, der begyndte eller faldt ned i en oktav.
  • De to hovedkomponenter i en sang er verset og koret. Hver gang et vers spilles, er ordene forskellige, mens koret forbliver det samme. Verset følger trofast krogen og hovedmelodien. Men koret skal være mere attraktivt og mere mindeværdigt end versene.
 5. Video: Lumsk - Høstnat

  5
  Tænk på en akkordprogression, som adskiller sig lidt fra krogen og (muligvis) bruger en anden note skala. Skriv derefter melodien. En anden ting at huske på er overgangen mellem vers og kor. En god idé er at tilføje en bro. En bro er som et vers, men musikken er anderledes og spilles kun én gang.
 6. 6
  Udvikle en fond. Tilføj basen (en base omkring akkorderne brugt af guitaren), trommer og ethvert andet instrument, som du finder nødvendige. De skal gå sammen med melodien og krogen. Tilføj også nogle baggrundsstemmer eller baggrundsang. Det er en god ide at arbejde med dette sammen med det foregående trin.
  • Nu er det tid til at forberede sangens sangtekster. Tekstene skal være relateret til tonen og meddelelsen, som sangen ønsker at bestå. Dette er den del, der taler til folk. I vers skal brevet være struktureret som om det var at fortælle en historie. I refrain er der på den anden side en kontur i sangens hovedtema.
 7. 7
  Du skal nu kunne forberede din jord. Jordbund spiller normalt med en guitar, men der er ingen grænser. Soloen skal være som verset, koret eller endda begge, bortset fra teksten, skal guitaren (eller solo af et andet instrument) spilles efter melodien. Bemærk dog, at instrumentet, der vil gøre jorden, ikke skal afspille hoved-, mindre eller anden melodi, der allerede er afspillet i den pågældende sang. En god teknik tip til at skabe en solo er simpelthen at improvisere. Når du er en nybegynder på soloer, så er en god mulighed at bruge en pentatonisk skala.


 8. 8
  Sæt det hele sammen. De fleste rock sange er arrangeret på denne måde: intro, vers 1, refrain, vers 2, afstå, afstå (gentage), solo. Nogle sange har en anden del efter jorden: slutningen. Der kan også være et andet vers indsat i en del af sangen. Men som en nybegynder bør du holde fast i den grundlæggende struktur, så du kan få mere erfaring ved at udvikle din egen struktur. Tag et stykke papir og skriv det hele ned. Indsæt dele af sangen på de rigtige steder.
 9. 9
  Byg et band. Begynd at øve musik. Du ønsker måske at lave nogle meddelelser for at få medlemmer til bandet. Under repetitioner kan du lave nogle endelige justeringer af krogen, melodien og enhver anden del af sangen. Så er du klar til at optage.
 10. Video: Du Skriver Og Spor

  10
  Få godt optagelsesudstyr og optag din musik. (Pengeforretninger eller musikforretninger har normalt alt hvad du behøver.).
 11. 11
  Præsentér din musik til dine venner og familie. Du vil have andre meninger ud over din egen. Udfør derefter justeringer, hvis det er nødvendigt, efter deres mening.
 12. Video: Gnags - Du skriver og spør

  12
  Du kan nu optage sangen på en cd og frigive den offentligt eller skrive flere sange og producere et album.

tips

Video: The Minds Of 99 - Stjerner På Himlen

 • Slap af og gå ind i et behageligt sted at tænke.
 • Hvis du har brug for det, skal du bare gå rundt og tænke på nogle ting, du måske vil skrive om.
 • Hvis du tænker på en del for en sang, men skal stoppe med at producere det et stykke tid, optag det på en eller anden måde, selv på din telefon, så du ikke glemmer, hvad der var gjort eller tænkt.
 • Prøv. Som du får mere erfaring, kan du foretage ændringer i den overordnede struktur eller endda oprette din egen struktur.
 • Hvis du tænker på noget fængslende, og det blev fast i dit sind, skriv det ned, fordi du sandsynligvis vil glemme.
 • Når du skriver den instrumental del, skal du prøve at få guitar og bas at spille i en anden rytme. Dette gør musiklyden mere kompleks, som om du havde lagt tanker ind i det.
 • Brevet behøver ikke at rimme.
 • Vær altid dig selv. Skriv om følelser eller personlige oplevelser, eller oplevelser af mennesker tæt på dig. Folk vil høre om personlige og sande ting. Hvis noget er falsk, kan de sige det næsten med det samme. Enhver oplevelse, hvis virkninger måske har påvirket eller ændret noget i dit liv til bedre eller værre, er noget, som andre kan forholde sig til i deres eget liv, samt være noget, de kan sætte pris på.

advarsler

 • Gør det ikke for repetitivt, ellers bliver folk kede af musikken.
 • Sørg for, at sangen er okay med bandet, før du overvejer det klart. Dit band kan blive sur, hvis du forsøger at være uafhængig i dette aspekt.
 • Som nybegynder skal du holde dine sange med i gennemsnit 3 minutter, da de kan blive lidt kedelige efter den tid. Men som du får mere erfaring, kan du skrive længere sange, der ikke er kedelige.
 • Gør det ikke smertefuldt.
 • Du må selvfølgelig ikke kopiere melodien af ​​eksisterende sange, fordi du i sidste ende kommer i problemer og det vil virke meget falsk. Prøv og være unik (du kan endda låne og ændre nogle arrangementer, guitar effekter, vokal stilarter, et par akkorder her og der ord, du beundrer, etc., men ikke alle melodien og riffs). Det lyder forfærdeligt at kopiere nogen helt, medmindre du er i et cover-band eller hylder.
 • Ikke argumenterer med gruppen / bandet. Lad alle have ret til at afgive deres mening.

Nødvendige materialer

 • Pen / blyant eller computer
 • papir
 • Bandmedlemmer
 • instrumenter
Del på sociale netværk:

Relaterede
© 2024 HodTari.com