Hvordan man skriver Gospel Music

Forsøger du at skrive gospelmusik, men sætter dig fast i midten af ​​vejen? Følgende trin kan hjælpe dig med at skubbe i den rigtige retning.

trin

 1. 1
  Fordi det er evangeliet musik, kan det være nyttigt at bede til Gud først. Nogle gange hjælper det, nogle gange ikke. Det afhænger af, hvad han vil have dig til at gøre.
 2. 2
  Lyt til andre sange. Nogle gange kan de inspirere dig og give dig nogle ideer. Men kopier ikke en sætning fra en sang, det er ikke ærligt.
 3. 3
  Sæt dig ned og tænk på sætninger, du kan bruge. Gør hvad du kan for at koncentrere dig om din musik.
 4. 4
  Prøv at skrive koret først. Folk, der bruger den rigtige hjerne oftere, kan finde denne metode lettere - men hvis det ikke er for dig, kan det være bedst at starte i begyndelsen.


 5. 5
  Når du har teksten, lav en melodi til at ledsage dem. Det er bedre at have en anden note for hver stavelse. Lad os sige, at du har sætningen, "Og nu ved jeg, at Jesus elsker mig." Hvert ord skal have sin egen note. Men "E" kunne have en C, "nu" kunne have en E, og "jeg" kunne have en C. Således kan det være et godt forslag at bruge en notat for hver stavelse. Prøv det og find ud af, hvad du bedst kan lide.
 6. 6
  Gennemgå hele sangen med tekster og melodi. Hvis du har brug for at sørge for arrangementet af sangen, er det det rigtige tidspunkt. Det kan være nemt at finde en person, der har erfaring inden for feltet.
 7. 7
  Skriv arrangementet. Når du er færdig, synge teksterne sammen foran et venner af venner eller bede dem om at synge med dig. Endelig bede om deres mening.

tips

 • Lad det være for at oprette titlen sidst. Det er svært at tænke på ord, der matcher en færdig titel.
 • Spørg professionelle og erfarne mennesker til at give deres mening om din musik.
 • Hvis du stadig har problemer med at tænke på tekster eller musik, skal du bede om hjælp fra andre. Du kan sige, at det stadig er din sang, selvom nogen hjælper med et eller to ord.
 • Husk at skrive fra bunden af ​​dit hjerte. Og lær at elske det.
 • Lyt til Chris Tomlin og Casting Crowns.
 • Sammenlign ikke din musik med en anden. Dette kan få dig til at tvivle på kvaliteten af ​​din egen musik.

advarsler

 • Overhold ophavsretten til andres sange og kopier dem ikke. Du kan blive udsat for juridiske problemer, hvis du gør det.
Del på sociale netværk:

Relaterede
© 2024 HodTari.com