Hvordan man kan slippe af med marihuana lugt

Rygning marihuana forlader en duft på tøj og miljø. Hvis du er ryger, kan du måske slippe af med duften der er tilbage. Du vil måske også gerne slippe af med lugt, der efterlades af manglende overvejelse af en nabo, værelseskammerat eller familiemedlem, mens du ryger marihuana. Det er muligt at dække lugten med en luftrenser, kropssprøjt og tilstrækkelig ventilation. Nogle former for opbevaring, såsom lufttætte sække og Ziplock plast lynlås poser, kan reducere fyldigheden af ​​marihuana, når den opbevares. Hvis du bruger marihuana, skal du tage nogle skridt for at forhindre duften, såsom at ryge med en fordamper eller indtage det i form af noget mad

trin

Metode 1
Dækker duften efter rygning

Billedbetegnelse Slap af Weed Smell Trin 1
1
Invester i luftrensere. Luftrenseren kan bruges til at bekæmpe mange ubehagelige lugte, herunder duften af ​​marihuana. Overvej at sætte en renser i stikkontakten eller lægge den i et rum lige efter rygning. Hvis det ikke er dig, der ryger, skal du bruge det så snart du kan lugte det i luften.
 • Der er gelbaserede luftrensere, der kommer i en plastemballage. For at bruge det skal du blot åbne pakken og lade duften sprede sig gennem luften.
 • Denne model giver normalt ikke en meget stærk lugt til at dække andre lugte. Der er elektriske modeller, der frigiver en frisk lugt hele dagen. Hvis duften er for stærk, skal du investere i en elektrisk luftrenser for at få de bedste resultater.
 • Billedbetegnelse Get rid of Weed Smell Trin 2
  2
  Brug duftende stearinlys. Duftende stearinlys kan også dække den uønskede lugt efterladt af marihuana røg. Du kan finde dem i de fleste supermarkeder i specialbutikker. Producenter af luftrensere sælger sædvanligvis duftende stearinlys separat, egnet til neutralisering og fjernelse af lugt. Test med nogle lys indtil du finder en, der virker bedst for dig.
  • Overvej en naturlig duft som fyrretræ. Hvis du bærer meget stærkt ildelugtende stearinlys, kan det virke lidt mistænksomt, som om du forsøgte at skjule noget.
 • Billedbetegnelse Slap af Weed Smell Trin 3

  Video: Hvem er det lige, der gider at lugte af Enrique Iglesias?

  3
  Brug lugt eliminator spray. En spray lugt fjerner kan være en fantastisk måde at fjerne uønskede lugt. Ud over at sprinkle det i luften, kan du også bruge det på tæpper og gardiner til at fjerne imprægnerede dufte.
  • Kig efter produkter annonceret som "lugt fjerner" eller "lugt neutraliserer". For de søger at fjerne uønskede lugt i stedet for bare at skjule dem. Der findes en bred vifte af produkter, herunder nogle til tæpper og møbler.
  • Læs altid producentens anvisninger, inden du bruger et produkt. Nogle produkter kan komme med en advarsel eller bør ikke anvendes på bestemte typer stof eller tæpper.
  • Det er altid godt at sprøjte på et lille stykke tæppe eller stof for at teste produktet. Sørg for, at sprayen ikke forårsager misfarvning eller andre problemer, før du sprøjter det stærkt på møbler og tæpper.
 • Billedbetegnelse Slap af Weed Smell Trin 4
  4
  Fjern duften af ​​åndedræt. Efter rygning kan marihuana efterlade en svag lugt i vejret. Du kan slippe af med det ved at tygge mynte. En anden mulighed er at børste tænderne og derefter skylle munden med mundskyl. Hvis du har andre løsninger, som f.eks. En pustende strimmel, overvej at bruge dem til at dække duften af ​​marihuana.
 • Billedbetegnelse Bliv af med Weed Smell Trin 5
  5
  Brug parfume eller kropssprøjt. Duftende body scrubs eller sprayer kan hjælpe med at dække duften af ​​marihuana fra tøjet. Efter at have ryget, drys en lille mængde parfume eller spray på tøjet for at dække duften af ​​marihuana.
  • Inden sprøjtning på hele delen testes produktet. Spray en lille mængde på et stykke tøj. Lad det tørre og sørg for, at væsken ikke forårsager misfarvning eller beskadigelse.
  • Brug ikke for meget parfume eller kropssprøjt. Hvis duften bliver for stærk, kan det forstyrre andre mennesker, og det kan lyde mistænkeligt. Vælg om muligt en lys, naturlig duft som sandeltræ.
 • Video: Dilemmafilm 7. Det daglige bad

  Billedbetegnelse Slap af Weed Smell Trin 6
  6
  Tænd en fan eller åben et vindue. Ventilation er en fantastisk måde at fjerne duften af ​​marihuana, når du ryger den. Åbn et vindue og røg ved siden af ​​det. Hvis vinden blæser ryggen, skal du tilslutte en blæser, der er rettet mod vinduet. Dette vil hjælpe med at blæse røgen ud.
  • Pas på, når du blæser marihuana-røg ud af huset. Hendes duft kan forstyrre naboerne.
  • Marijuana er ulovlig i Brasilien og mange andre lande. Medmindre du ryger på et tilladt sted, skal du undgå at sprænge røg ud af huset. Du kan have problemer med loven, hvis du gør det her. Undgå at ryge marihuana, hvis du er på et sted, hvor brugen er forbudt.
 • Billedbetegnelse Get rid of Weed Smell Trin 7
  7
  Kog mad med stærk lugt. Madlavning kan faktisk dække duften af ​​marihuana ved at svede de rigtige ingredienser. Hvis det er nær tidspunktet for et måltid, skal du overveje at lave mad, der indeholder løg, hvidløg eller andre stærke ildelugtende stoffer. Dette kan hjælpe med at dække duften af ​​marihuana.
  • Vælg ingredienser, der producerer duft du ikke har noget imod. Hvis du ikke støtter duften af ​​hvidløg, vil du ikke dække en ubehagelig lugt til en anden.
 • Metode 2
  Forebyggelse af lugten i lager

  Billedets titel Slap af med ukrudtsluft Trin 8
  1

  Video: NO CREERAS lo que ENCONTRAMOS en este HOTEL ABANDONADO

  Opbevar marihuana i lufttætte beholdere. Når det oplagres, kan marihuana forlade en meget stærk lugt. For at forhindre støv skal du opbevare det i et lukket rum. En dåsebur, tupperware eller lufttæt plastpose er muligheder, der fungerer godt. Dette minimerer den lugt der er til stede i det rum, hvor marihuana er opbevaret.
 • Billedbetegnelse Slap af Weed Smell Trin 9
  2
  Opbevar den i en lynlås plastpose. Hvis du ikke har en forseglet og lufttæt beholder, overvej at gemme marihuana i en Ziplock plastpose. En simpel plastikpose hjælper med at forkæle hendes duft.
  • Hvis du bruger en rygeindretning, såsom et rør, forsegle den i en plast ziplock pose kan også hjælpe med at reducere lugt. Sørg for, at røret eller en anden enhed er kølig, inden du sætter den i plastik for at undgå en mulig brandfare.


 • Billedbetegnelse Bliv kvitt Weed Smell Trin 10
  3
  Brug et kulfilter, hvis du har en marijuana-gåtur. Hvis du har et marihuana ben indendørs, kan duften blive stærk. Du kan købe en enhed kaldet et kulfilter for at hjælpe med at fjerne lugten efter marihuana i hjemmet.
  • Du kan købe det på internettet eller i specialbutikker. For de fleste marihuana planter dyrket derhjemme er et filter med en 15 cm hætte tilstrækkelig. Du kan købe kulfilteret og installere det i et skab eller i det rum, hvor marihuana-planten mødes.
  • Du skal bruge en fan sammen med filteret. Når du vælger en blæser, skal du vælge en der har en lavere "LPM" -rate (liter pr. Minut) end carbonfilteret. LPM er målehastigheden for luftstrømmen, og en ventilator fungerer ikke i overensstemmelse hermed sammen med et filter, hvis den har en højere LPM-hastighed. Hvis filteret f.eks. Har en 3.000 LPM, skal du bruge en 3.000 eller en lidt lavere LPM-fan.
  • Før du dyrker marihuana indendørs, skal du sørge for at dette er lovligt tilladt. I nogle lande er voksende marihuana til personlig brug lovlig. I andre kan du dyrke det til medicinske anvendelser til dig og en anden person. Kontroller lovene, før du gør dette.
 • Billedbetegnelse Slap af Weed Smell Trin 11
  4
  Sæt luftrensere i nærheden af ​​marihuana. Sammen med ovenstående metoder er det ikke en dårlig ide at sætte en luftrenser tæt på, hvor marihuana er opbevaret. En gel- eller spildevandsrensning kan hjælpe med at fjerne uønskede aromaer fra marihuana. Som altid vælger du naturligt duftende rensemidler for at undgå mistanker.
 • Metode 3
  Forebyggelse af lugten

  Billedbetegnelse Slap af Weed Smell Trin 12
  1
  Lys røgelse før rygning. Belysning en røgelse før ryger marihuana er en god idé. Du kan købe det i købmandsforretninger eller håndlavede produkter butikker. Vælg en glat, naturlig duft. Tænd røgelse omkring fem minutter, før du begynder at ryge for at lade luften tung med duften af ​​røgelse, forbereder den til at dække duften af ​​marihuana.
 • Billedbetegnelse Bliv af med Weed Smell Trin 13
  2
  Brug en fordamper. En fordamper er en lille bærbar enhed, som fordamper de aktive ingredienser i marihuana. Det giver dig mulighed for at indånde planten uden at skulle tænde noget, hvilket reducerer mængden af ​​lugt som følge af røg. Investering i en kvalitetsfordamper kan i høj grad minimere lugt forårsaget af rygning.
  • Du kan købe en fordamper på internettet. Hvis du bor i et sted, hvor hash er lovligt tilladt for rekreativ eller medicinsk anvendelse, kan du finde fordamperen i et produkter butik.
  • Det er muligt at bruge fordamperen hvor som helst i huset, og duften af ​​marihuana bliver fortyndet. Luftrensere, lugtfjerner og andre teknikker kan ikke engang være nødvendige, når du bruger fordamperen.
  • Én ulempe ved fordamperen er, at det ofte skal oplades før brug, så husk at sætte den i stikkontakten lige før at ville ryge.
 • Billedbetegnelse Slap af Weed Smell Trin 14
  3
  Brug en one-hitter. One-hitter er en anden bærbar enhed, som kan bruges til at ryge marijuana. Det er en mekanisk og genanvendelig enhed udviklet til at fremstå som en cigaret. Du sætter den ønskede mængde marihuana i det og røg det som en almindelig cigaret. Ligesom vaporizers producerer en-hitter mindre lugte end andre røgmetoder.
  • Du kan købe one-hitter på internettet. Hvis du bor i et sted, hvor hash er lovligt tilladt for rekreativ eller medicinsk anvendelse, kan du finde den ene-hitter i en produkter butik.
 • Billedbetegnelse Slap af Weed Smell Trin 15
  4
  Røg på et åbent sted, hvis det er lovligt. Rygning på åbne steder giver mindre lugt, da duften er spredt i luften. Hvis dette er lovligt i dit område, skal du ryge på åbne steder, når det er muligt. Dette vil resultere i mindre lugt imprægneret i hjemmet.
 • Billedbetegnelse Slap af Weed Smell Trin 16
  5
  Overvej spiselige. Marijuana kan koges i smør og kan derefter bruges til at tilberede forskellige andre spiselige produkter. Hvis du bor på et sted, hvor marihuana lovligt er tilladt til fritids- eller medicinsk brug, kan du købe en række marihuana-baserede spiselige produkter fra lokale butikker. Disse produkter eliminerer lugten af ​​marihuana, og ingen lugt produceres ved røg eller opbevaring. Hvis du vil fjerne lugten, overveje at spise marihuana produkter i stedet for at ryge den.
 • Billedbetegnelse Slap af Weed Smell Trin 17
  6
  Overvej en belastning, der producerer mindre duft. Marijuana har en række forskellige stammer. Nogle af dem producerer en stærk mindre lugt. Hvis marihuana brug er tilladt i dit område, skal du gå til en specialist butik og bede en sælger om at finde en marijuana stamme, der lugter blødere. Nogle stammer af cannabis med en dårligere lugt indbefatter hollandsk passion, nordlys og hasselstøv.
 • Billedbetegnelse Slap af ukrudt lugt Trin 18
  7
  Brug en sploof. Sploof er en hjemmelavet enhed designet til at forkæle duften af ​​marihuana. Rygning i en sploof kan hjælpe med at forhindre lugten. Du kan bruge tekstilblødgøringsmiddel, papirrullerulle og en halv ren til at gøre en sploof.
  • Sæt 10 til 15 stofblødgørere inde i en rulle papirhåndklæde. Sæt nogle marihuana i sokken og læg den i rullen.
  • Brug røgrøret som om det var et rør. Duften vil blive dæmpet af sok og blødgørere i ark, hvilket reducerer lugten af ​​marihuana.
 • advarsler

  • Marijuana er ulovlig i Brasilien og mange andre lande. Medmindre du bor i en region, hvor marihuana er tilladt, bør du ikke ryge det. Du kan opleve problemer med læsningen, hvis du gør dette.

  Kilder og citater

  Vis mere ... (20)
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2024 HodTari.com