Hvordan man identificerer Kudzu

Den kudzu er en japansk indfødt plante, men meget dominerende i det sydlige USA, på grund af sin import som bunddække i det 19. århundrede Kudzu er en vin, der er kendt for sin utroligt hurtigt voksende vækstraten er op til 30 cm om dagen, fik anlægget ry som en meget invasiv art. At lære at identificere kudzu vil give dig mulighed for at genkende en invasion af denne plante i dit område. Dette er det første skridt til at holde dig i kontrol.

trin

Billedbetegnelse Identificer Kudzu Trin 1
1
Kig efter trifoliate blade eller blade formationer med tre overlappende og vedhæftede ringe på hver knude. Alle 3 blade vil blive fastgjort til stilken ved eget blad eller pund. Bladets midterblad vil være omkring 19 mm lang, mens de to ydre blade vil have meget kortere petioles.
 • Billedbetegnelse Identificer Kudzu Trin 2
  2
  Kig efter mellemgrønne blade i ægform. Den centrale folder vil normalt have tre lober eller afrundede fremspring. De to ydre folder har ofte to lober. Men strukturen af ​​kudzuens lap kan variere og præsentere mange blade uden lus. Bladene kan vokse ganske ofte, ofte omkring 12 til 15 cm lange.
 • Billedbetegnelse Identificer Kudzu Trin 3
  3
  Tryk på bladene for at se om de har ned. Bladene af kudzu har mange hår, der giver følelsen af ​​at være fluffy at røre ved.
 • Billedbetegnelse Identificer Kudzu Trin 4
  4
  Søge efter lange slyngplanter, små brunlig dækket med børster, der trækker på gulvet, klatre en lodret flade og danne tætte bundter af løv. Hovedkarakteristika for kudzu vinstokke er deres enorme vækstrate - de kan vokse 30 centimeter i længden om dagen under de bedste betingelser. Den kudzu kan ses dækker helt de høje træer, poler eller andre strukturer. Da de modnes, kan disse vinstokke blive tykkere og træagtige. De kan klatre op næsten enhver form for støtte og også snige sig over gulvet og tage rod i hver knude.
 • Billedbetegnelse Identificer Kudzu Trin 5
  5


  Se efter lilla blomster eller rødlilla, arrangeret i bunker. Kudzu producerer blomster i sensommeren, normalt i slutningen af ​​marts, begyndelsen af ​​april (på den sydlige halvkugle), eller mellem august og september i det sydlige USA. Blomsterne danner en klynge (kaldet en klynge), der kan vokse op til 20 cm høj og komme ud fra det centrale blad af et arrangement af blade.
 • Billedbetegnelse Identificer Kudzu Trin 6
  6
  Mål pods med en linjal. Kudzu producerer små frøplader, normalt ca. 5 cm lange. T
 • Billedbetegnelse Identificer Kudzu Trin 7
  7
  Kig efter håret, der dækker bælgene.
 • Billedbetegnelse Identificer Kudzu Step 8
  8
  Skær podsen for at åbne den og sørg for, at frøene er små og nyreformede.
 • Billedbetegnelse Identificer Kudzu Trin 9
  9
  Kig efter frøbælgene, der er bronzegrønne, falder til det dumbrune, når de er tørre.
 • tips

  • Kudzu har løvfældende blade, hvilket betyder, at det taber sine blade om vinteren.

  advarsler

  • Mange regeringer har love mod forsætlig plantning af kudzu på grund af deres meget invasive karakter. Nogle regeringer beder endda om, at de advares om tilstedeværelsen af ​​denne plante er opdaget.
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2024 HodTari.com