Hvordan slippe af med Pueraria

Puerperal (Kudzu lobata) er en aggressiv urt, der har evnen til at vokse 30cm om dagen og ender med at kvælke alt i sin vej. Denne plante indfødt til Asien er en grøntsag og blev bragt til USA i 1876. Denne vinstokke vokser hovedsageligt i syd, men er også spredt over andre områder af landet. Hvis du har et problem med denne invasive plante, kan du drage fordel af at vide, hvordan du afslutter pueraria.

trin

Billede med titlen Kill Kudzu Trin 1
1
Påfør kemikalier ved at genpåføre dem med jævne mellemrum som pr pakkeretninger. Tjek med din bys agronomi eller andre agronomiske eksperter om hvad der er tilgængeligt, og hvad er det mest effektive produkt i dit område.
 • Tordon 101 eller Tordon K er behandlinger med en bedre omkostningseffektivitet. Dog kan de beskadige træer, så pas på, når du arbejder med disse produkter i nærheden af ​​træer, især fyrretræer. Tordon kan forblive forgiftning jorden i fem år.
  Billede med titlen Kill Kudzu Trin 1Bullet1
 • Brug produkter, der kan bruges tæt på vandet, hvis du sprøjter i nærheden af ​​et sted som sø, flod, strøm eller dam. Ansøg først i august måned og i store mængder. Herbicider, der kan bruges nær vand, kan have brug for flere applikationer.
  Billede med titlen Kill Kudzu Step 1Bullet2
 • Chlorpyranid anbefales til brug i nærheden af ​​træer, så længe de ikke er bælgplanter. Undgå at bruge dette produkt i nærheden af ​​vand, eller hvor jorden er sand og har et stort potentiale for lækage.
  Billede med titlen Kill Kudzu Step 1Bullet3
 • Billede med titlen Kill Kudzu Trin 2
  2
  Dræb områder med begrænset pueraria angreb. Det er meget lettere at slippe af med pueraria i de tidlige stadier af vækst, før de tager over. Vær proaktiv og aggressiv.
  • Fjern vinstokke og corns for at gøre roden dør for mangel på næringsstoffer. Du kan bruge en plæneklipper til dette.
   Billede med titlen Kill Kudzu Step 2Bullet1
  • Fjern kronerne fra roden ved hjælp af håndværktøjer. Sørg for at fjerne kronen helt.
   Billede med titlen Kill Kudzu Step 2Bullet2
  • Afskær oxygenet fra planterne ved at dække dem med en tung gødning, som græs, pap, avis eller småsten.
   Billede med titlen Kill Kudzu Step 2Bullet3
  • Dræb pueraria gennem varmen, der dannes ved at dække planterne med tung plastik. Plastiket vil fange solens varme og dræbe planterne under det.
   Billede med titlen Kill Kudzu Step 2Bullet4
 • Billed betegnet Kill Kudzu Trin 3
  3


  Byg barrierer for at forhindre Pueraria i at invadere din ejendom. Hvis din nabo har en pueraria-angreb, skal du holde planten væk fra din gård ved hjælp af et hegn eller andre former for blokering.
  • Byg et hegn, der forhindrer vinstokke fra over, ned eller gennem. Dette hegn skal være mindst 1,5 meter højt og 10,2cm under jorden.
   Billede med titlen Kill Kudzu Trin 3Bullet1
  • Brug skåret græs til at lave en barriere på mindst 0,6 meter høj og 1,22 meter bred. Tilføj mere som græsset begynder at nedbrydes. Andre gødninger virker ikke så godt som det klippede græs.
   Billede med titlen Kill Kudzu Trin 3Bullet2
  • Fold eller skub alle vinstokke, der kommer ind i din ejendom, så de ikke vokser på din jord. Må ikke bryde vinstokke, da dette vil stimulere flere vinstokke til at vokse.
   Billede med titlen Kill Kudzu Step 3Bullet3
 • Billede med titlen Kill Kudzu Trin 4
  4
  Brænd puerariaen. Følg sikkerhedsforskrifterne omhyggeligt og pas på, da brændingen af ​​planten kan ende med at fremme spiring af dine frø. Kontroller omhyggeligt det brændte område efterfølgende.
  • Brænde planten om vinteren eller det tidlige forår. Hvis det ikke er muligt at brænde under tørke eller andre tørkeforhold, skal du søge efter en anden metode eller søge godkendelse og / eller hjælp fra brandmænd eller byens landbrugssektor.
   Billede med titlen Kill Kudzu Step 4Bullet1
  • Brænding af anlægget er et effektivt første skridt inden påføring af herbiciderne, da dette gør området meget løvt og nemt uden brug af kemikalier.
   Billede med titlen Kill Kudzu Step 4Bullet2
 • Billede med titlen Kill Kudzu Trin 5
  5
  Få en flok geiter til at spise planten, hvis du har jord til at rumme dyrene. Geder er ravenous eater og kan nemt gå på skrånende terræn. Dette er en naturlig måde at dræbe og kontrollere pueraria på og forhindre brugen af ​​farlige kemikalier.
  • Du skal omringe området for at forhindre, at gederne forlader din ejendom. Ofte skal du bruge flere typer hegn for effektivt at beskytte en ejendom med en alvorlig angreb.
   Billede med titlen Kill Kudzu Trin 5Bullet1
  • Det er nødvendigt, at gedene græsser de voksende planter for at sikre, at eventuelle reserver i jorden forsvinder.
   Billede med titlen Kill Kudzu Step 5Bullet2
 • tips

  • Det er meget vigtigt at dække hele området og være vedholdende, når du har at gøre med pueraria. Mange mennesker bruger kun øjeblikkelige tiltag og giver op meget let. Husk, at du kan styre og fjerne pueraria, hvis du fortsætter med at handle.
  • Når det er muligt, kan pueraria kontrolleres, hvis du skærer det hver syv til ti dage i vækstsæsonen. Du kan ikke gøre det på nogen måde, og du bør skære pueraria så tæt på jorden som muligt. Fortsæt med at gøre dette i flere uger. Hvis du ikke ser Pueraria forsøge at spire inden for tre uger, er det nok blevet udryddet, medmindre der er frø gemt i jorden.

  advarsler

  • Læs og følg alle instruktioner, når du anvender kemikalier og arbejde omhyggeligt. Vær opmærksom på risikoen for flora og fauna.
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2024 HodTari.com