Hvordan man opbygger et Plus Size kabinet

Denne korte vejledning giver dig al den vejledning, du har brug for at samle en vidunderlig plus størrelse garderobe fra det rigtige valg af tøj stykker. Hvis du følger trinene i denne vejledning, vil du begynde at modtage mere ros for det gode udseende af dit tøj, og du vil være mindre tilbøjelige til at få dine venner til at udøve en fashion statement.

trin

Video: Q - We Are The Plan

Billedbetegnelse Vælg en Plus Size Garderobe Trin 1
1
Slippe af med overdimensionerede plus størrelse tøj. Afgør ikke for store og uformede dele. De ugunstige tøj skjuler hele hans figur, både de mere gunstige og mindre gunstige dele. Find stilarter, der fremhæver de bedste attributter i din krop og skjul dem, du ikke kan lide så meget. Utilstrækkelige trim tøj vil gøre din silhuet se større end det egentlig er.
 • Billedbetegnelse Vælg et Plus Size Garderobe Trin 2
  2
  Sort er ikke den mest gunstige farve eller den der slims mest. Undertøj, tøj, nederdele og andre plusstørrelsesstykker i sort farve er ikke nødvendigvis tynde eller favoriserer den kvindelige krop. Udover den rigtige farve skal produktionen have den rigtige stil, god trim og være aktuel. Andre tøj i en farve kan kun være som eller mere gunstige end den gamle og blide sorte. Brug af yderligere farver rundt om ansigtet bringer fokus på din hudtone, ansigtsform og øjenfarve. Sort har tendens til at falme farven på huden. For at finde den rigtige sorte kjole i fuld størrelse, gå til Kiyonna Tøjbutikens hjemmeside.
 • Billedbetegnelse Vælg et Plus Size Garderobe Trin 3
  3
  Prøv at shoppe online for at bestille større tal og sorter af kendte mærker. Du skal ikke bekymre dig for meget, hvis de lokale butikker ikke tilbyder en bred vifte af plusstørrelser tøj i dit valg i de design og størrelser du foretrækker. Køb internettet ved at bruge listen over eksklusive tøjbutikwebsteder til at imødekomme kvindernes behov i større størrelser. Mange designere tilbyder kun deres kreationer over internettet. Nogle af mine favoritter er Catherines og Jessica London. Hvis du foretrækker mere nuværende eller sexede stykker, skal du se i Torrid-butikken.
 • Billedbetegnelse Vælg et Plus Size Garderobe Trin 4
  4
  Tapered bukser ser ikke godt ud på nogen kvinde, det være sig plus størrelse eller magert. Bare fordi designere fortsætter med at skabe denne type bukser, betyder det ikke, at du skal bære det. En større krop eller en hvilken som helst kropstype er ikke begunstiget af iskegleformen af ​​den koniske model. Vælg et ligebenet bukseben fra hofte til gulv. Dette er også velegnet til kvinders jeans. Hvis hofte- og buttområdet er et problematisk sted for dig, så prøv at vælge en plusstorleks jeans, der åbner lidt i den nedre region for at balancere hoftevolumen. Rette eller lidt åbne bukser vil forlænge dine ben, hvilket giver indtryk af at være større end de virkelig er. Tilføje en utrolig hæl og finkornet sko (se efter de større) for yderligere at forbedre illusionen af ​​stretching. For at finde gode jeans, besøg webstedet for Lane Bryant, der leverer til Brasilien.
 • Billedbetegnelse Vælg et Plus Size Garderobe Trin 5
  5
  Undgå meget store og slående udskrifter. Jeg har bemærket en skræmmende tendens i nogle dele af plus størrelse tøjbutikker, som er stykker med store udskrifter over hele stoffet. Til at begynde med vil jeg ikke anbefale at bære et helt embosset outfit uden en klar farve for at give det en pause (medmindre det er en kjole selvfølgelig). For det andet skal det valgte print indarbejdes i din garderobe og ikke overbelaste din højde. Størrelsen af ​​printet skal svare til proportionerne af, hvem der bærer stykket. Større mennesker kan bruge større udskrifter. Hvis du er kort, skal du vælge mindre design, så du ikke overbelaster produktionen. Hvis du vil indarbejde mere dekoreret stof i din garderobe, er mit bedste råd at bruge kun ét stykke stemplet ad gangen (såsom et nederdel, bluse eller jakke, ikke alle tre sammen).


 • Billedbetegnelse Vælg et Plus Size Garderobe Trin 6
  6

  Video: The Outbreak of WWI - How Europe Spiraled Into the GREAT WAR - Week 1

  Plus size kvinder bør ikke købe bluser, jakker og trøjer, der har en hofte længde. En kort person vil se endnu lavere i overdimensionerede tøj. Bluser, der strækker sig ud over hoften hos en person med kort statur, forkorter yderligere længden af ​​benene. Selv en sweater eller pels, der når højden af ​​hoftebenet, vil give indtryk af, at dine ben er længere. Jeg er ked af det, piger, men de større frakker favoriserer kun de højere plusstørrelseslegemer.
 • Billedbetegnelse Vælg et Plus Size Garderobe Trin 7
  7
  En bh i den rigtige størrelse og med god støtte er vigtig for enhver plus størrelse garderobeskabe. Vi har hørt om det på Oprah-showet, men vi må gentage, at 75% af kvinderne bærer den forkerte bh. Yikes! Under store bryster bringer en hel række specifikke problemer såsom stropperne stramme skuldre og ryg, udseende sagging bryster, og overløb koppen (dvs. den frygtede effekt af to bolde hoppende halsudskæringen). Mange af disse problemer kan løses ved at købe den rigtige størrelse plus størrelse BH, og det gode er, at der er mange online-butikker, der hovedsagelig tjener dette marked. Prøv at gå til et stormagasin eller specialiseret i bh`er for at kende den rigtige størrelse, du skal købe. Hvis du køber en ny bh størrelse i løs vægt, skal du se efter undertøjssider, der tilbyder din størrelse i forskellige modeller og til bedre priser. Nogle af mine foretrukne dameundertøjsbutikker er Bare nødvendigheder og hofter og kurver, der laver internationale leverancer.
 • Video: SCP-087 The Stairwell | Object Class Euclid | Building / spacetime scp

  Billedbetegnelse Vælg et Plus Size Garderobe Trin 8
  8
  Nyd din plus størrelse krop, som den er, og størrelsen er den. Alt vil fortsætte som det er, uanset om du kan lide det eller ej, dets klumpede, voluptuøse, klumpete krop - det vigtige er at klæde det på den rigtige måde til sin nuværende form og størrelse. Uanset om du planlægger at tabe sig hurtigt eller blive som du er, være sikker og føl dig sexet og smukt i din krop og i dit Nuværende tøj. Find stykker, der gør hende behagelig og smuk ind og ud.
 • Billedbetegnelse Vælg et Plus Size Garderobe Trin 9
  9
  Køb ikke plus størrelse tøj for lille eller den forkerte størrelse. Alle kvinder har en ide om størrelsen de har på sig (eller hvad de gerne vil bære), men sandheden er, at hver designer eller tøjproducent har sit eget størrelsesdiagram. Hvad kan være en størrelse 38 for en kan være en 40 eller 42 for en anden. Bekymre mere om trimmen af ​​stykket og favoriseringen af ​​silhuetten, og mindre med nummeret på etiketten. Tøj, der crowd eller holder sammen på meget små steder, vil tiltrække uønsket opmærksomhed på dette område. De bedste leverandører tilbyder målemetre i centimeter, så du kan vælge din rigtige størrelse, og disse butikker har normalt gode udvekslings- og returpolitikker, hvis tøjet ikke er det mest hensigtsmæssige.
 • Billedbetegnelse Vælg en Plus Size Garderobe Trin 10
  10
  Tilbehør kan spare eller ødelægge sofistikeret produktion. Selv de mest almindelige produktioner kan skille sig ud med tilføjelsen af ​​et godt tilbehør, men pas på, at du ikke overdriver det. Hvert udseende kræver et enkelt fokus på tilbehør, ikke et prangende armbånd og en diamant halskæde og øreringe, som ville overbelaste deres udseende. Det gode ved disse dele er, at det ikke er nødvendigt at begrænse dig til nicheen i specialbutikkerne. Du kan købe flotte armbånd, mærke håndtasker, brede sko og tørklæder til at variere skabet på enhver detail tøj butik. For at købe kendte varemærker til gode priser, besøg webstedet eBay eller BlueFly. For flere klassiske dele, se på Nordstroms hjemmeside, som leverer til Brasilien.
 • tips

  • For et afslappet udseende skal du have et udvalg af bluser og jeans i specialstørrelser, der passer til og danner en række forskellige produktioner.
  • Se efter plus størrelse kjoler for at variere din garderobe.
  • Gå sammen med dine venner for at høre dine meninger.

  Video: How to Stay Out of Debt: Warren Buffett - Financial Future of American Youth (1999)

  Nødvendige materialer

  • fuld størrelse bluser
  • Bukser og jeans
  • Kjoler fuld størrelse
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2022 HodTari.com