Hvordan man bliver en Nickelodeon Star

Mange børn drømmer om at blive Disney Channel-stjerner, men for ældre børn kan Nickelodeon være mere egnet. Så du skal vide, hvor du skal starte. Nickelodeon er en meget populær station, og alle der arbejder der er altid meget berømte, men det er ikke let at komme ind. Sådan gør du det.

trin

Billede med titlen Bliv Nickelodeon Star Step 1
1
Vær stærk. Nickelodeon er et venligt tv-selskab, der altid giver kunstnerne flere muligheder. På grund af den høje popularitet kan ikke alle blive skuespiller eller skuespillerinde på Nick, men lad det ikke fraråde dig. Hvis du virkelig vil være skuespillerinde, vær tålmodig, selv om det tager et par år.
 • Billede med titlen Bliv Nickelodeon Star Step 2


  2
  Tag optagelsesklasser. Før du tænker på at kontakte en agent eller endda før du forsøger at blive en Nick-stjerne, skal du studere fortolkning. Selv hvis du tror du allerede ved, hvordan man skal handle, skal man være perfekt. Du skal TRANSFORMERE din fortolkning til noget professionelt, hvis du vil være med i Nickelodeon. Gør mindst tre måneders handlende klasser. Hvis du synes det er for meget, kan du prøve en prøve på stationen før, men dine chancer er helt sikkert lavere. Klasserne vil være meget værd. Husk, vær tålmodig!
 • Billede med titlen Bliv Nickelodeon Star Step 3
  3
  Find en agent. Sørg for, at han er troværdig, både hvad angår betalinger af cachen og arbejdet med at lede efter prøver til dig. Det kan tage måneder at finde en god agent, men du vil se, at det er det værd.
 • Billede med titlen Bliv Nickelodeon Star Step 4
  4

  Video: Love Potion Fails
  Del på sociale netværk:

  Relaterede

 • © 2024 HodTari.com