Hvordan man laver en dreng, stopper foruroligende

En dreng eller en mand forstyrrer dig, når de forlader. Du kan ikke skubbe den væk. Hvad skal man gøre? Giv det væk på det!

trin

Metode 1
lige

Billedets titel Gør et fyrstop, der forstyrrer dig Trin 1
1
Fortæl hurtigt sandheden til ham. Det behøver ikke at være en lang samtale. Sig noget som "Se, jeg er meget smigret, at du kan lide mig, og jeg er ubehagelig at sige det, men følelsen er ikke gensidig."
 • Video: ACCEPTING ANXIETY, Part 2/2: Can Anxiety Be Good? | Sanders Sides

  Billedets titel Gør et fyrstop, der forstyrrer dig Trin 2
  2
  Giv ham tid til at vænne sig til ideen, men tal ikke om "hvorfor" du er ikke interesseret. Noget sagt kan føre til en skade, og det vil ikke ende godt.
 • Billedets titel Gør et barn stop, der forstyrrer dig Trin 3
  3
  Forlad stedet. Må ikke blive for længe. Når han først har haft tid til at udtrykke tristhed eller vrede, skal man blot sige, at det er tid for dig at forlade og ønske dig alt det bedste.
 • Billedbetegnelse Gør et fyrstop, der forstyrrer dig Trin 4
  4
  Lav en klar ende. Det er meget vigtigt ikke at bedrage ham og sige ting, der kan få dig til at tro, at der er en chance en dag.
 • Billedets titel Gør et fyrstop, der forstyrrer dig Trin 5
  5
  Tal altid gode ting om det til andre. Sladder eller snakker dårligt om en anden person fører aldrig til noget positivt. Forgive ikke, at du vil være venner. Det er meget smertefuldt, hvis han ikke har meget selvværd. Han vil sandsynligvis fortsætte med at forvente, at du skifter mening.
 • Metode 2
  indirekte

  Billedets titel Gør et fyrstop, der forstyrrer dig Trin 6


  1
  Som et "alternativ", være indirekte. Denne metode virker, hvis du ikke ønsker at skade hans følelser og ikke ved, hvordan man forklarer det. Det er dog langsommere og kan være mindre effektivt.
 • Billedets titel Gør et fyrstop, der forstyrrer dig Trin 7
  2
  Tal højt om ting, du ved, at han ikke kan lide, når du er i nærheden af ​​ham. For eksempel, hvis barnet hader MTV, få ham til at lytte til dig, der snakker om, hvor fantastisk hun er. Hvis han kan lide "My Chemical Romance", få ham til at høre dig at tale om hvor slemt bandet er, og hvor meget Ashlee Simpson elsker. Til sidst vil han indse, at du ikke har noget til fælles.
 • Billedets titel Gør et fyrstop, der forstyrrer dig Trin 8
  3

  Video: Game Theory: Super Mario...BETRAYED!

  Foran ham og ikke "til" ham, tal højt hvor meget du kan lide en anden. Det kan være lidt tykt, men det er en cool måde at sige, at du er interesseret i en anden. Han kan give op.
 • Billedets titel Gør et fyrstop, der forstyrrer dig Trin 9
  4
  Langsomt begynde at undgå de steder, du ved, han går til. Hvis det går til en cafe i weekenden, skal du gå et andet sted. Men hvis du for eksempel også går til denne placering i weekender regelmæssigt, skal du sørge for at gå der pludselig. Bare gør nogle undskyldninger om hvorfor du ikke kan gå til et sådant sted og kun gå der en gang imellem. Når du er væk, kan han være interesseret i en anden.
 • Billedets titel Gør et fyrstop, der forstyrrer dig Trin 10
  5
  Husk ikke at gøre noget at flirte, når han taler til dig. Fortsæt med at tale med ham, hvis du allerede gør det. Bare send ikke et tegn på flirting. Prøv ikke at se ham lige i øjet, rør ikke på hans knæ eller noget, når han laver en vittighed og ikke gigler på alt, hvad drengen siger. Hvis du snakker præcis som om du gør med din lillebror, kan han slutte.
 • Billedets titel Gør et fyrstop, der forstyrrer dig Trin 11
  6
  Hvis alt andet fejler, giv op og brug den direkte metode. Det er ikke værd at fortsætte med at være subtil, hvis han ikke forstår.
 • tips

  • Vær direkte når han nærmer dig. Prøv noget som "Jeg er ked af det, men jeg er ikke interesseret". Dette er en metode, der ikke fejler og sender din besked nemt.
  • Du kan altid tage den værste vej og gøre noget meget modbydeligt: ​​hoste med munden åben eller rense dine tænder (eller ører) offentligt. I supermarkedet eller apoteket kan du gå tabt, når du går til den kvindelige hygiejne sektion og henter en kasse af absorberende stoffer til intens flow. Eller bare lade som om du har et underligt kryds med din nakke eller skulder eller sådan noget. Bare grine ikke, når du gør det. Du burde få ham til at tro, du er mærkelig (men gør det ikke, når andre mennesker, du vil imponere, er omkring!). Bare lad ham miste interessen, og han vil ikke engang ønske at jage efter dig.

  advarsler

  • Han tror måske, at du gør dig vanskelig og bliver endnu mere intens.
  • At se direkte ind i hans øjne kan forstås som "du er interesseret i ham."
  • Hvis han bliver voldelig, ved hvordan man forsvarer sig selv eller har nogen til at beskytte dig. Brug ikke våben. Du kan ende med at skade dig selv.
  • Tal ikke om andre drenge eller endda gå ud med en anden dreng. Dette kan også blive værre.
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2024 HodTari.com