Sådan tillader popup-vinduer i Google Chrome

Pop-ups plejede at være doven af ​​internet browsing. De viste sig fra alle vinkler og nægtede at forsvinde. At lukke dem var frugtløst. År har gået siden de uklare tider og stort set alle browsere som standard for at deaktivere pop-ups. Chrome er ingen undtagelse. Men nogle gange behøver du pop-ups, så følg denne vejledning for at give dem mulighed for at blive vist på websteder, du stoler på.

trin

Billede med titlen Tillad popup-vinduer på Google Chrome Trin 1
1

Video: Week 9

Klik på Chrome-menuen. Det er i højre hjørne af Chrome-browseren. Knappen ser ud som tre vandrette linjer. Klik på Indstillinger nederst i menuen. Dette åbner en ny fane i Chrome-vinduet, som giver dig mulighed for at justere indstillingerne.
 • Billede med titlen Tillad popups på Google Chrome Trin 2
  2
  Klik på linket "Vis avancerede indstillinger". Den er placeret nederst i indstillingslisten. Listen over indstillinger udvides efter at have klikket på linket.
 • Billede med titlen Tillad popups på Google Chrome Trin 3
  3
  Klik på knappen "Indholdsindstillinger". Den er placeret i sektionen Beskyttelse af personlige oplysninger. Efter at have klikket på denne knap åbnes et nyt vindue.


 • Video: Section 8

  Billede med titlen Tillad popups på Google Chrome Trin 4
  4
  Rul ned til "Pop-ups" sektionen. Som standard tillader Chrome ikke, at et websted bruger pop op-vinduer af sikkerhedsmæssige årsager. Pop-ups kan gøre din computer modtagelig for virusinfektioner, og nogle steder gør dem super vanskelige at lukke. Du kan ændre dette ved at tillade alle websteder at bruge pop op-vinduer, men det anbefales ikke. I stedet skal du aktivere en efter en, hvis du har brug for pop op til et bestemt websted.
 • Billede med titlen Tillad popups på Google Chrome Trin 5
  5
  Klik på knappen "Administrer undtagelser". I kolonnen "Hostname Default" skal du placere det websted, du vil tillade pop op-vinduerne. Sørg for, at menuen ved siden af ​​det websted, du har placeret, er indstillet til "aktiver". Når du er færdig med at tilføje websteder, skal du klikke på knappen Udført.
  • Bare aktiver pop op-vinduer fra de websteder, du stoler på.
 • Billede med titlen Tillad popups i Google Chrome Trin 6
  6
  Luk fanen Indstillinger. Genindlæs websiden for at lade de nye indstillinger træde i kraft. Hvis pop op-vinduer stadig ikke vises, skal du se, om eventuelle udvidelser, du muligvis har installeret, ikke blokerer pop op-vinduer. Hvis det er tilfældet, tilføj det websted, du vil tillade for den pågældende udvidelse, eller deaktiver.
 • advarsler

  • Når du tillader pop op-vinduer i Google Chrome, kan din computer sænke eller krasje (på en eller anden måde stoppe) Nogle pop op-vinduer kan indeholde animationer eller videoer, der starter automatisk, når pop op-vinduet åbnes. Dette stjæler hastigheden på internettet og driften af ​​din computers hardware, hvilket forårsager langsom navigation eller mulige nedbrud i operativsystemet.
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2022 HodTari.com