Sådan tilføjes plugins i Google Chrome

Plug-ins hjælper Google Chrome - og andre webbrowsere - behandler specielle typer af webindhold. Fælles typer understøttet af Google Chrome omfatter: Adobe Flash Player, Adobe Reader, Java, Real Player, QuickTime og Microsoft Silverlight. Når en webside, der kræver en af ​​disse pluginprogrammer, er indlæst, bliver du bedt om at oprette og opdatere plug-in`en for at få adgang til det specielle indhold.

trin

Metode 1
Aktivering af plug-ins

Tilføj plugins i Google Chrome Trin 1
1
Åbn Google Chrome. Find genvejen Chrome på skrivebordet og dobbeltklik på det for at åbne browseren.
 • Billede med titlen Tilføj plugins i Google Chrome Trin 2
  2
  Klik på indstillingen "Indstillinger". Klik på knappen med tre vandrette ikoner i øverste højre hjørne af vinduet for at åbne min hoved. Rul ned på siden og klik på "Indstillinger". Siden "Indstillinger" indlæser en ny fane.
 • Tilføj plugins i Google Chrome Trin 3
  3
  Se de avancerede indstillinger. Gå til bunden af ​​siden "Indstillinger" og klik på linket "Vis avancerede indstillinger". Hvis du gør det, udvides den aktuelle side for at vise flere browserindstillinger.
 • Video: Установка расширений от Google Chrome в браузеры Opera и Mozilla Firefox. Расширения для браузеров!

  Tilføj plugins i Google Chrome Trin 4
  4
  Klik på "Indholdsindstillinger". Naviger til sektionen "Beskyttelse af personlige oplysninger" og klik på knappen "Indholdsindstillinger". Et lille vindue vises med indstillinger relateret til webindhold som "Cookies", "Images", "jаvascript", "Handlers", "Plug-ins", "Pop-ups" og mange andre.
 • Tilføj plugins i Google Chrome Trin 5


  5
  Aktivér plug-ins. Klik på "Automatisk kørsel (anbefalet)" under "Plug-ins" sektionen. Hvis du gør det, kan Google Chrome køre alle slags plug-ins.
  • Du kan også kontrollere, hvilke plugin-moduler der skal køres ved at klikke på "Klik for at køre". Som standard vil Chrome blokere alle plug-ins, men du kan stadig køre dem ved at trykke på deres ikoner.
  • Du kan se alle Google Chrome-plug-ins ved at skrive "chrome: // plugins /" i adresselinjen.
 • Metode 2
  Tilføjelse og kørsel af plug-ins

  Tilføj plugins i Google Chrome Trin 6
  1
  Gå til et websted, der kræver en plugin. For eksempel at se trailere på webstedet https://trailers.apple.com/, Du skal have en QuickTime installeret.
 • Video: Facebook pixel - Sådan opsætter du Facebook pixel i Wordpress

  Tilføj plugins i Google Chrome Trin 7
  2
  Vent på beskeden på skærmen. Når siden begynder at oplade og registrerer, at den har brug for en bestemt plugin til at køre, vil den kontrollere, om Google Chrome tele det installeres. Hvis du ikke har en, vises en meddelelse øverst på siden.
 • Tilføjelse af plugins i Google Chrome Trin 8
  3
  Installer plug-in`en. Klik på "Install plug-in" eller "Update plug-in." Så bliver den downloadet og installeret i Google Chrome.
  • Nogle plugin-moduler kan kræve, at du downloader og installerer en eksekverbar fil.
 • Video: Hent IntoWords til Google Chrome

  Tilføjelse af plugins i Google Chrome Trin 9
  4
  Genstart Google Chrome. I slutningen af ​​installationen lukkes alle vinduer. Genstart Google Chrome for at sikre, at alle plug-ins er blevet installeret korrekt. Du kan nu få adgang til det webindhold, der understøttes af plugin-modulet.
 • Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2022 HodTari.com