Ændring af din startside for Chrome

Du kan ændre Chrome-hjemmesiden ved at gå til siden med Chrome-indstillinger. Derudover kan du også ændre indstillingerne for sideinitialisering, f.eks. Opsætning af Chrome for at åbne en side eller sidegruppe hver gang den starter. For at oprette din hjemmeside, tager det kun et par klik med musen. Du kan ikke ændre startsiden på mobile versioner af Chrome (Android, iOS osv.).

trin

Del 1
Konfiguration af knappen "Home"

Billede med titlen Skift dit websted på Chrome Trin 1

Video: ITproblem.dk - Sådan ændrer du din startside

1
Klik på menuen Chrome, og vælg "Indstillinger". Dette åbner en ny fane med funktionsmenuen.
 • Bemærk! Du kan ikke ændre startsiden i mobile versioner af Chrome. Mobilversioner åbner bare den sidst viste side.
 • Billedets titel Ændre dit websted på Chrome Trin 2
  2
  Kontroller indstillingerne "View Home Button" i afsnittet "Udseende". Dette aktiverer knappen "Home" på venstre side af adresselinjen.
 • Video: 2 - Google Startside

  Billedets titel Ændre dit websted på Chrome Trin 3
  3
  Klik på linket "Skift" for at indstille startsiden. Dette åbner et nyt lille vindue med den aktuelle hjemmeside (Google er standardsiden).
 • Billedets titel Ændre din hjemmeside på Chrome Trin 4
  4
  Indtast adressen på den side, du vil konfigurere. Vælg "Åbn denne side" og indtast eller indsæt adressen på den hjemmeside, du vil oprette som din startside.
  • Du kan også vælge at åbne siden "Ny fane", som indeholder Googles søgefelt og links til dine yndlingswebsteder.
 • Billedets titel Ændre din hjemmeside på Chrome Trin 5
  5
  Gem ændringerne og tag testen. Klik på "OK" for at gemme ændringerne og klik på "Home" knappen. Siden indsat i det foregående trin skal indlæses.
 • Billede med titlen Skift din hjemmeside på Chrome Trin 6
  6
  Kør antimalware software, hvis du ikke kan ændre hjemmesiden. Hvis startsiden ændres hver gang du starter Chrome, kan din computer blive inficeret af malware. Disse ondsindede programmer forhindrer dig i at kunne ændre hjemmesiden og andre indstillinger i din browser. Du kan køre en scanning og fjerne malware ved hjælp af gratis værktøjer, som AdwCleaner og Malwarebytes Antimalware. Log ind Sådan fjernes malware og se mere detaljerede instruktioner.
  • Bemærk: Hvis du bruger en IT-administreret Chromebook, f.eks. På en skole eller på arbejde, har du muligvis ikke lov til at ændre Chrome-hjemmesiden.
 • Del 2
  Konfiguration af Chrome for at åbne sider ved opstart  Billedets titel Ændre din hjemmeside på Chrome Trin 7
  1
  Klik på menuen Chrome, og vælg "Indstillinger". Dette åbner en ny fane med menuen "Indstillinger". Du kan konfigurere Chrome for at åbne bestemte sider hver gang den starter. Disse sider adskiller sig fra den side, du har åbnet, når du klikker på knappen "Home".
 • Billedets titel Ændre din hjemmeside på Chrome Trin 8
  2
  Vælg, hvad du vil have, Chrome skal åbnes, når du starter det. Chrome tilbyder tre forskellige muligheder for åbning af faner under opstart.
  • Åbn siden Ny fane: Dette får Chrome til at åbne siden "Ny fane", som indeholder et Google-søgefelt og links til dine mest besøgte websteder.
  • Fortsæt, hvor jeg slap af: Enhver fane, der blev åbnet, da Chrome blev lukket, genåbnes, når den startes igen. Undgå at bruge denne indstilling på en offentlig computer, hvis du forlader fortrolige oplysninger ved et uheld.
  • Åbn en bestemt side eller et sæt sider: Denne indstilling giver dig mulighed for at konfigurere et sæt sider, der skal åbnes ved Chrome-opstart. Brug denne indstilling, hvis du vil have Chrome til at indlæse en eller flere specifikke sider hver gang den starter.
 • Billede med titlen Skift din hjemmeside på Chrome Trin 9
  3
  Klik på linket "Sæt sider" for at indstille startsiden. Dette åbner et lille vindue med en slette på de aktuelle hjemmesider.
 • Video: (Hvordan i ændre på din start Chrome)

  Billedets titel Ændre dit websted på Chrome Trin 10
  4
  Indtast adresserne på de sider, du gerne vil tilføje. Du kan skrive eller indsætte adresserne i det relevante felt for at tilføje det til opstart. Du kan også klikke på "Brug aktuelle sider" for at tilføje alle sider, der for øjeblikket er åbne.
 • Billedets titel Ændre din hjemmeside på Chrome Trin 11
  5
  Fortsæt med at tilføje sider. Du kan tilføje flere hjemmesider hver gang Chrome starter. Hver åbner i en ny fane. Du skal blot tilføje yderligere sider i de tomme felter, der vises nederst på listen.
  • Hvis din computer er gammel, skal du prøve at begrænse antallet af start sider til to eller tre. Åbning af mange faner på én gang kan sænke computeren nede.
 • Billedets titel Ændre din hjemmeside på Chrome Trin 12
  6
  Gem ændringerne og tag testen. Klik på "OK" og dine hjemmesider gemmes. Vælg indstillingen "Åbn en bestemt side eller et sæt sider" for Chrome for at bruge indstillingen til dine startsideindstillinger. Luk alle vinduerne i Chrome, og åbn en ny. Dine hjemmesider skal indlæses ved Chrome-opstart.
 • tips

  • Du kan få adgang til siden "Indstillinger" ved at skrive krom: // indstillinger / i adresselinjen.
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2022 HodTari.com