Hvordan være en super sexet Scene Boy

Har du nogensinde holdt op med at tænke på disse børn, der synes at få nogen piger i verden? Har du nogensinde været jaloux af de fyre, der kan få nogen til at kaste sig selv ved dine fødder? Det er helt nemt for disse fyre at være varme, ikke sjov. Piger skal arbejde hårdt for at være attraktive. Bare følg disse grundlæggende tips til at blive en uimodståelig dreng scene

.

trin

Billede med titlen Vær en super sexet Scene Boy Trin 1
1
Har god hygiejne. Dette er en bestilling. Uden "men", "og" eller "hvis". du har at tage et bad hver dag eller to til to. Hold dit hår rent og sundt. Vask dine hænder og sørg for, at dine negle er godt udført. Det er ikke en "lille kvindes ting" at have god hygiejne. Tror du, du er for macho, fordi du aldrig har brugt deodorant? Tænk igen. Piger som fyre, der holder sig rene.
 • Billede med titlen Vær en super sexet Scene Boy Trin 2
  2
  Har en Facebook. Dette er også en nødvendighed. Hvis du ikke gør det, skal du gøre det. Hold en grundlæggende webadresse, måske et nick med tal. I stedet for at fylde din side med affald, såsom baby billeder, eller du feste med dine venner, holde det på et minimum og gøre din "Om", således at glamourize dit liv så meget som muligt. En vigtig ting på scenen scene er at have mange venner på Facebook, så tilføj drenge og piger scene sexies.
 • Billede med titlen Vær en super sexet Scene Boy Trin 3
  3
  Vær realistisk. drenge scene er kendt for deres snobbe og selvcentrerede holdninger. Samme ting for pigerne. De er smukke og forventer, at alle er enige og husker dem konstant. Det er ikke let at holde dig blændende. Anyway, boys scene tendens til at være homoseksuel siden, fordi de bruger mere tid foran spejlet fastgør deres hår end en pige. Sørg for, at du kender dit sted, og pigerne vil elske det, men ser ikke pænere ud end dem.
 • Billede med titlen Vær en super sexet Scene Boy Trin 4
  4
  Den "visuelle". Hvis du søger efter "dreng scene"Google, vil en masse hår tabere i ansigtet og makeup søster vises. Du skal vide, hvad der er virkelig dårlig, og man ser, og du ved, det er perfekt. Vær venlig ikke at lægge makeup. Det er alt for emo , og emo er ikke noget scene. Uden at sige, at fyre iført makeup er ru, og ingen pige er imponeret med din evne til at bruge eyeliner. Piercing er attraktive. Cobra sting, septum, monroes, nogen. Tatoveringer er også forførende, men husk at de er for evigt. Og ingen drage tatoveringer eller dumme tribal tatoveringer. Lad os se det, piger elsker fyr i form. Hvis du er i den buttede side af kraft, bør du gå til gymnastik for at tabe de ekstra kilo for at komme ind i disse stramme jeans.
 • Billede med titlen Vær en super sexet Scene Boy Trin 5
  5
  Har haircutet. Haircut til drenge scene Det er overraskende nemt at gøre. Det er endda uretfærdigt, i betragtning af alt arbejde piger har. Hvor stor er dit hår? Du skal være efter hagen, så vi kan arbejde med det. Jeg foreslår, at du går til en salon, men du kan klippe det selv. Ideelt set er de brede frynser med en flok lagdelte opsving over hovedet. Jo bedre din fryns, jo mere attraktivt vil du være. Point. Fra erfaringer tager drenge med smukt hår pigen. Køb en lille hat - du vil bære det hver dag. Husk at lade dit hår være rent og ikke fedtet. Sænk til den er helt flad. Beskyt dit hår fra varmen med passende produkter. Hold dit hår glat, eller bruge gel eller hårspray og rod, indtil en `rod falder på hans ansigt "sexet.
 • Video: DragonBall Z Abridged MOVIE: BROLY - TeamFourStar #TFSBroly

  Billede med titlen Vær en super sexet Scene Boy Trin 6
  6
  Ligesom musik. Alle kender galleyen scene lyt til hvad du synes er godt. En af de mest elskede stilarter er dog screamo. De vokalister af screamo har generelt gode haircuts og er gode stilmodeller scene. Tag Olli Sykes, for eksempel hovedsangereren af ​​Bring Me The Horizon. Han, med sit hår, tatoveringer og piercinger, er yderst lækker, ikke at tale om den britiske accent. Nogle grundlæggende og nødvendige bands er: The Devil Wears Prada, Bring Me the Horizon, iwrestledabearonce, Job For A Cowboy, Attack Attack, Chiodos, Underoath, Dance Gavin Dance, Breathe Carolina, jeg Indstil My Friends on Fire, A Skylit Drive,! en dag at huske, august Burns Red, Håndtryk og highfives, Sky Eats Airplane, Drop Dead Gorgeous, Alesana, og listen fortsætter! Hvis du kan lide meget af eller alle disse bånd og har mp3 på din mobil, er du godt på vej scene scene musical.
 • Billede med titlen Vær en super sexet Scene Boy Trin 7


  7
  Endelig tøjene. Denne afdeling er også meget nem for børnene. Så længe du holder en moden og enkle look, og huske hvad der er smukt eller ej, vil det være fint shopping på det lokale indkøbscenter eller i Riachuelo. Det er okay at kramme din feminine side, men tag dig ikke i rosa eller kvindes tøj.
  • Du skal have dine egne stramme jeans. Intet mere. Er de ubehagelige? Væn dig til det.
   Billede med titlen Vær en super sexet Scene Boy Trin 7Bullet1
  • Hvad angår sko, skal du bære et par basale Vans, ikke alt for udsmykkede. Prøv at være stilfuld, når det kommer til sko. Bær off-the-cuff loafers eller sandaler. Ingen hvide sneakers. Lange rør er tilladt, men har tendens til at være modinha.
   Billede med titlen Vær en super sexet Scene Boy Trin 7Bullet2
  • Få en god mængde bluser fra de ovennævnte bands. Køb ikke en skjorte bare fordi den ser smuk ud. Mød båndene og repræsenter dem.
   Billede med titlen Vær en super sexet Scene Boy Trin 7Bullet3
  • Hvad angår tilbehør, skal ethvert barn have mindst to bandanas og to par solbriller. Bær dem på nakken, i lommen, på hovedet, hvor som helst. Det er godt at have nogle hatte og glem ikke dit bælte med tacks!
   Billede med titlen Vær en super sexet Scene Boy Trin 7Bullet4
  • Trøjer er smukke. Hvis det er en af ​​dem, din bedstefar ville bruge, køb den. Ugle gamle tørklæder og bedstefarens briller er også smukke.
   Billede med titlen Vær en super sexet Scene Boy Trin 7Bullet5
  • Du kan også bære en tiara på dit hoved. Nogle armbånd lavet af hamp eller perler er stilfulde, men intet anti-svedbånd. Det går langt fra at være et "gotisk udseende" udseende.
   Billede med titlen Vær en super sexet Scene Boy Trin 7Bullet6
  • V golas går aldrig galt! Køb en flok almindelige farvebluser uden print på Taco eller hvor som helst du sælger billigt. Taco tilbyder også god kvalitet sweatshirts.

   Video: cyber bully (Full movie)

   Billede med titlen Vær en super sexet Scene Boy Trin 7Bullet7
 • Billede med titlen Vær en super sexet Scene Boy Trin 8

  Video: My Hot Babysitter Got Me In Trouble

  8

  Video: Game Theory: Does Luigi MEASURE Up? (Super Mario)

  Embed scenen scene! Gå til koncerter, hæng ud med dine venner, møde andre mennesker scene. Det er altid godt at have venner. scene med dig Sørg for at have en "bromance" med en sexet ven. At se dig to sammen imponerer pigerne. Hvis du ikke spiller guitar, så starter du bedre. dyrt scene vil prale af deres sidste bands eller i det mindste hvor meget de vil lave et show. Dette forventes, selvom du er meget dårlig.
 • Billede med titlen Vær en super sexet Scene Boy Trin 9
  9
  Glem ikke: scene det er bare en fad, en trend, intet at blive for alvorlig om. Det har du sjov som teenager. Husk at være dig selv og nyd livet!
 • tips

  • Bare rolig, hvis det er grimt. Du behøver ikke et smukt ansigt for at være attraktivt. Rens dit ansigt hele dagen med humpekrem, spis sundt, drik vand og tag et brusebad. Dette er påkrævet.
  • Nogle steder at købe tøj scene: Funhouse, Taco, Comix, Rock Gallery. Free Market er også meget godt, hvis du ved, hvordan du ser godt ud.
  • God del af kabyssen scene Det vides at være "lige kant", hvilket betyder at man ikke ryger, drikker, afslappet seksuel eller stofmisbrug. Bliv ikke involveret i disse ting - hvorfor spilde dit liv?
  • Overvej at blive vegetar eller veganer. Det er meget sundt og det er også moderigtigt at være økologisk og naturligt. Sjovt, hvordan tingene fungerer ...
  • Piger ligesom når du giver dem på Facebook, hvis det er rent og smigrende. Deres ego øges meget, når søde drenge efterlader kommentarer.
  • En nuværende mode er de trucker caps med sjove sætninger oven på hætten. Det er som om du forsøger at være en sucker, men er ligeglad.

  advarsler

  • Vær ikke et røvhul. Dette skal være en regel. Det er ikke fordi du er attraktiv, og pigerne vil have dig til at være modbydelige eller snobede mennesker. Vær en åben person.
  • Køb ikke tøj, der er for små eller for stramme på dig. Det ser forfærdeligt ud, ikke scene.
  • Når du sender billeder, skal du ikke vælge otte billeder i samme position og derefter poste online. Det sutter, når folk tror, ​​at vi holder øje med det. Har nogle godt taget billeder (enten taget af en professionel eller af en ven) på din Facebook eller andre sociale netværk. Vær ikke glad for at tage meget, eller du vil se ud som en idiot.
  • Lad ikke bare sidde og spille på computeren eller videospil. Kom ud og leve dit liv.
  • Bland ikke scene med emo. Drenge og piger scene er meget ens. Drenge og piger er meget forskellige fra hinanden.
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2022 HodTari.com