Holde dit ansigt ud af overdreven skinne


Det har ingen hemmelighed: For at holde dit ansigt fri for overdreven blænding, som normalt forekommer eller intensiveres på dette tidspunkt af året, skal du blot rense, tone, fugt og eksfoliere den rigtige vej. Ja, simpelt som det.

trin

Billedbetegnelse Relieve Skin Irritated by Face Wash Trin 7
1
Clean. Daglig hygiejne, lavet morgen og aften, er det vigtigste element til olieagtig hud. Ved at udføre denne proces ordentligt kæmper den udvidede og tilstoppede porer, de fede kugler, det trætte udseende og endda acneen, som kan opstå, når oiliness er ude af kontrol.
 • Vask dit ansigt mindst 2 gange om dagen med koldt vand og specifik sæbe. Du kan vælge et flydende produkt, gel eller bar, med salicylsyre, kultjære eller svovl. Hvis din hud ikke er rigtig olieagtig, skal du være forsigtig, da sæbe med salicylsyre kan forlade huden dehydreret.
 • Ideelt vask om morgenen for at levere den teint af de naturlige sekreter produceret af talgkirtlerne, tæt porer og forhindrer hudorme og bumser, og om natten, for at rydde dermis, fjerne forurening indsamlet i løbet af dagen, og fjern makeup rester af filtre og talg.
 • Billedbetegnelse Aflast hud irriteret ved ansigt vask Trin 5
  2

  Video: If I should have a daughter ... | Sarah Kay

  Tone. Denne fase supplerer den første og er et kraftigt våben mod overdreven fedt, da det ekstraherer det dybere snavs. Du kan vælge en tonic eller astringent lotion. Forskellen mellem dem er i alkoholindholdet: sidstnævnte har en større evne til at desinficere og anbefales mere til fedtet hud.
  • Tilbring kosmetik med bomuld over hele ansigtet, morgen og aften, lige efter rengøring. Bomuldet går ofte mørkt ud, da astringentrene når alt snavs deponeret i bunden af ​​porerne.


 • Billedbetegnelse Relieve Skin Irritated by Face Wash Trin 4

  Video: GRWM Valentine's Day Makeup & Outfit | Get Unready With Me

  3
  Hydrate. Fedtet hud har også brug for hydrering og ernæring, forudsat at der anvendes specifikke, oliefri kosmetik eller dem, der gives af hudlæger. I stedet for at fortykke ansigtet bidrager de til normalisering - især dem med fin tekstur, formuleret i gel, serum eller lotion. I dag er det ideelt at bruge dem, der har SPF 15 solcreme, alpha hydroxy syrer, C-vitamin og anti-frie radikaler.
  • Spred fugtighedscreme ved let og let gnide ansigt uden at trykke eller tage for lang tid.
 • Billedbetegnelse Relieve Skin Irritated by Face Wash Trin 6
  4
  Exfoliate. Dette trin er kun nødvendigt i tilfælde, hvor dermis har brug for en dybere rensning, da smøret hjælper med fjernelse af døde celler. Det skal udføres efter behov: Hvis der er mange sorte pletter, kan man i gennemsnit 1 til 3 gange om ugen. Dem, der bruger retinsyre, bør ikke bruge produktet, da det kan forårsage slid på huden, som afskrækker og bliver følsomt under behandlingen.
  • Vælg en kosmetisk pind eller fløde, altid med ikke-krystalliserede slibekorn og ingen kanter, for ikke at ridse. Påfør det i bløde, cirkulære bevægelser.
 • tips

  Video: TYLER GETS HIS BRACE WET! | WE PLAY PIE FACE | We Are The Davises

  • For makeupen dræner ikke, investerer i baser og korrigerer oliefri. For at ensartede huden skal du vedtage et løst eller kompakt gennemskinneligt ansigtspulver. Undgå at bruge øjenblyanter, da det smelter og blurs. Vælg eyeliner eller skygge pulver, brun eller mørkegrå, påført med en tynd børste, let fugtet. Øjenvipper masken, en anden grundlæggende genstand, skal være vandtæt for ikke at slette. For at understrege læberne, misbruge læbestifterne, der bliver tørre og slutter med mellemprodukterne, som blander farve og glans.
  • Hvis en rygsøjle kommer op, fortvivl ikke! Vask og aftør ansigtet med en astringent. Hvis du har en søm med en opbygning af sekretion, skal du lægge en kirurgisk handske og forsøge at presse det forsigtigt med begge indeksfingre. Et andet tip er at bruge antibiotiske lotioner og en steroidbaseret creme på rygsøjlen og derefter dække den med et bandage i et par timer. Når du går, skal du passere en concealer og sikre den med kompakt pulver.

  advarsler

  • Hvis hudens olierighed fortsætter med at genere dig, er det ideelt at tale med en hudlæge om muligheden for at behandle det med en oral medicin, isotretinoin, der kan løse problemet endeligt. Denne aktive regulerer talgkirtlerne, hvilket gør huden normal og fløjlsagtig.
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2024 HodTari.com