Sådan bliver du en stor Forrozeiro

Bliv en stor danser.

indhold

trin

 1. 1
  Tag private lektioner. Klasser på dansakademier er vigtige, men læreren skal niveauere i klassen herunder, og hvis du vil gå videre, skal du søge en privat vejleder, så han kan kræve det mest du kan tilbyde.
 2. 2
  Få en dansepartner. Dans er en kunst, og som sådan skal den praktiseres og perfektioneres. Nogen at øve med dig og udvikle sig sammen. Forholdet mellem partnerskab, en læring med den anden.
 3. 3
  Undlad at danse med dem, der ikke kender. Du lærer meget mere, når du underviser. Når du er villig til at danse med dem, der ikke kender, vil din viden blive bevist. Vejen for at sikre, at du lærte, er, når du kan lære.
 4. 4
  Vær høflig. Uddannelse går aldrig ud af stil. Hvis du inviterer damen til at danse, og hun var ved bordet, når du er færdig, tag hende tilbage. Hvis du inviterer en gentleman, når du er færdig med dansen, tak ham.
 5. 5
  Hvis dansen er to, skal det være for begge. På dette sidste emne er vandkvarteret mellem dem, der danser og dem, der gør en persons nat værd. Når du danser, glem verden og giv dig selv din partner. Vil ikke vise frem til gaverne - den sang og det øjeblik var kun forbeholdt dig og din partner. Bliv forelsket og giv dig selv til hver sang, og du bliver den bedste danser, uanset hvor du er.

tips

 • Lær af de bedste.
 • Vær ydmyg.
 • Dans meget!
Del på sociale netværk:

Relaterede
© 2024 HodTari.com