Sådan er du en DJ ved hjælp af cd`er

En "DJ" eller "Disc Jockey" er ansvarlig for at spille musik til offentligheden på fester, særlige begivenheder eller bare have det sjovt. Der findes flere typer DJ`er, ifølge spillelisten, stil og genre af sange, der spilles. Denne artikel handler om at blande sange med cd-afspillere eller med mp3-kontroller.

trin

Billede med titlen Vær en dansemusik DJ ved hjælp af cd`er Trin 1
1
Har altid et papir til at skrive ned ordrer. Hvis folk ønsker at bede om musik, gør de det kun, hvis de har en rolle at skrive dem ned. Du kan gøre det lidt før du begynder at spille. At tilbyde dette ark papir er også godt, fordi folk kan være for shy til at tale med DJ`en, eller de har måske ikke adgang til scenen for at lægge deres ordre. Resultatet kan være utilfredse kunder for ikke at lytte til den musik, de ønskede. Dette er ikke nødvendigt, hvis du ikke har planer om at modtage ordrer.
 • Billede med titlen Vær en dansemusik DJ ved hjælp af cd`er Trin 2
  2
  Lav en afspilningsliste (et sæt sange, der skal afspilles), inden du går ind i DJ-kabinen. Vælg de sange du vil spille og rækkefølgen af ​​dem. Sange bør vælges af deres tempo (tempo), genre og tone. Vælg sange, der flyder godt sammen. Valget af sange skal laves inden for samme genre eller meget lignende genrer.
  • Du kan komponere en afspilningsliste med kun Tribal House-spor eller en blanding af klassisk husmusik med New York-huset. Du bør dog ikke blande noget som hus sammen med trommer og bas.
 • Billede med titlen Vær en dansemusik DJ ved hjælp af cd`er Trin 3
  3
  Indsæt det første valg og tryk simpelthen på "afspilning" på cd-afspilleren, som i det følgende vil blive omtalt som dæk 1, for at afspille sangen. Du skal kontrollere, om kanalens volumen på dæk 1 er tændt, og mastervolumenet er behageligt. Hvis du bruger en crossfader, skal du sørge for at du er i midten eller omkring dæk 1.
 • Billede med titlen Vær en dansemusik DJ ved hjælp af cd`er Trin 4
  4
  Indsæt den næste afspilningsliste på dæk 2 (den anden cd-afspiller). Se om dæk-2-kanalens lydstyrke er lav, eller hvis du bruger en krydsfader, der anvendes til hvert dæk 1, skal du trykke på "play" på dæk 2. Du kan lytte til dæk 2`s musik på dit headset, men det afspilles ikke på højttalerne. Det er her blandingen begynder.
  • Hvis din mixer har "cue" (dial) eller skift knapper, skal du se om de trykkes eller tilsluttes til de kanaler, du vil høre på headsettet.
 • Billede med titlen Vær en dansemusik DJ ved hjælp af cd`er Trin 5
  5

  Video: Your Beautiful Day

  Lyt til et stykke af den næste sang på dæk 2 og prøv at evaluere tempoet og juster beat eller tempofader til at passe til det spor, der spiller på dæk 1. Dette kaldes justering af takten, og det betyder at indstille slaget af dæk 1 og dæk 2 til præcis samme tonehøjde og hastighed. Jo mere du bliver fortrolig med genren eller stilen af ​​musik, du spiller, desto lettere bliver det.


 • Billede med titlen Vær en dansemusik DJ ved hjælp af cd`er Trin 6
  6
  Start den nye sang på dækket 2, og find ca. startpunktet for markeringen. Et markeringspunkt er det nøjagtige punkt for sangen, du vil begynde at lytte til, når du trykker på afspilning. Generelt vil du bruge det første bass beat eller trommer som udgangspunkt. Normalt gøres dette ved at trykke på cue-knappen på maskinen og derefter søge med søgetasterne eller værktøjerne, indtil det er på samme tidspunkt. Når du trykker på opkaldstasten, hører du kun ét slag, hvis du ikke holder det.
 • Billede med titlen Vær en dansemusik DJ ved hjælp af cd`er Trin 7

  Video: Relax 8 Hours-Relaxing Nature Sounds-Study-Sleep-Meditation-Water Sounds-Bird Song

  7
  Brug af hovedtelefoner, se om sangene er med deres beats matchet perfekt, når du trykker på afspilning på dæk 2. For at gøre dette skal du blande dine hovedtelefoner godt, før du rent faktisk vil sætte musikken på højttalerne og se om tempoet er korrekt.
 • Billede med titlen Vær en dansemusik DJ ved hjælp af cd`er Trin 8
  8
  Vent til sangen skal afspilles på dæk 1, du vil begynde at slutte dig til dæk 2 sangen i mixeren. På dette tidspunkt skal du trykke på afspilning på dæk 2- eller med krydsfaderen ved 50% (i midten) eller med krydsfaderen på dæk 1 og langsomt flytte den fra dæk 1 til halvdelen og endelig helt til dæk 2, så kun musikken fra dæk 2 vil fortsætte med at spille i mixeren fra det øjeblik. Du kan ikke høre lydstyrken med dine hovedtelefoner, så mange DJ`er bruger deres hovedtelefoner med den ene side af øret, så de kan høre, hvad der sker uden for deres skærme, samt hvad der sker før musik til at komme ud af mixeren.
  • Bemærk: Crossfader brug er ikke påkrævet. Du kan også blande ved hjælp af kanalvolumen og dermed afbryde tværfaderen.
  • Hvor lang tid du laver de to sange sammen, inden du sparer det første spor, er helt bestemt af dig. Imidlertid er de fleste partysange lavet med mere eller mindre 1 minut åbning, idet de er sikre på at forlade introen af ​​en sang sammen med den forrige i det hele øjeblik uden at bekymre sig om en konflikt mellem kunstnerens stemmer eller med pludselige ændringer. Dette kommer med praksis og også at kende dine sange.
 • Billede med titlen Vær en dansemusik DJ ved hjælp af cd`er Trin 9
  9
  Fortsæt frem og tilbage mellem dæk. Der er flere tricks og teknikker, der ikke er blevet diskuteret i denne artikel, da det kun er en grundforklaring til helt lægfolk eller for nysgerrige mennesker, hvorfor helvede, den seje fyr er i DJ-kabinen, så fokuseret, når man laver blandingen.
 • Video: Lucid Dreaming Sleep Track (8 Hour Sleep Cycle Track) with Binaural beats and Isochronic Tones

  tips

  • Test dit udstyr før enhver begivenhed. Du skal sørge for at det er okay. Dette tjener også til at vænne sig til systemet, hvis det er anderledes end hvad du har hjemme.
  • Pas på højttalerne, der spiller musik til publikum. Sandsynligvis er dit headset af høj kvalitet, der er designet til at afspille musik uden støj på ethvert lydstyrke, men lyden du hører på din hovedtelefon er ikke den samme som den lyd du spiller på højttalerne. Det samme gælder for returkasser. Du lytter måske til en perfekt blandet symfoni på dit headset, mens publikum kan høre en døvende og svimlende lyd.
   • Flere overvåger specielt hjælp til dette. Skærmen er højttalere i DJ-kabinen, der afspiller det samme som lane højttalerne.
  • Ved træning, hvis din mixer er i stand, skal du optage dit arbejde på en computer (ved hjælp af GarageBand, Lydoptager til Windows, WireTap Pro osv.) Eller med en optager. Lyt til optagelsen for at finde ud af, hvad der skal forbedres og fokusere på det under den næste træning. Når du synes det er godt nok, planlægge og optage en timers blanding, og brænd den derefter til cd`er (et slags visitkort) som en salgsstrategi.
  • Ikke alle spillelister skal planlægges. En god DJ er i stand til at forstå dit publikum og oprette en playliste baseret på dansegulvets energi. Forbedre udvælgelsen af ​​sange i overensstemmelse med folks reaktioner på sangene om natten.
  • Mange DJ`er foretrækker at komme uden at bekymre sig så meget om spillelisten at være mere spontan - for det meste DJ`er med mere erfaring i området. Det kræver en stor viden om dine sange, men det bidrager til en afspilningsliste mere i overensstemmelse med publikum. Det er bedst at have et forberedt valg, hvis du er nybegynder.
  • Start ikke festen med lydstyrken for højt. Start med et gennemsnitligt volumen og gradvist stige til omkring halvdelen af ​​partiet.

  advarsler

  • Køb ikke en "DJ-boks", der er oprettet af noget navn DJ. Hvad du har der er sandsynligvis ubrugeløs nonsens. Kig efter udstyr i musikforretninger ("Køb 2 Numark Axis 9s og få en Numark DM-10 2-kanals DJ Mixer til halv pris!" ... eller noget lignende).
  • Hvis du sætter pris på dit udstyr, skal du forlade lydstyrken. De fleste højttalereforstærkersystemer har indbyggede enheder, der indstiller maksimalt volumen. Men det betyder ikke, at du kan fortsætte med at øge lydstyrken, da dette vil medføre forvrængning, og lyden af ​​musikken bliver forfærdelig.
  • Se, hvor du forlader din drink. Lad altid din drink væk fra DJ bordet for at undgå skader fra spildt væske.
  • Hvis du er interesseret i din hørelse, skal du investere i en hørebeskytter! Der er virksomheder, der tilpasser beskytteren til at passe til dit øre, og det forhindrer alle høje frekvenser i at komme ind i øret og beskadige det indre væv. Musik spillet i høj volumen kan og gør vai forringe din hørelse, hvis den er uden for dit høreområde. En god DJ er trods alt en, der ikke er døv.
  • Sørg for, at lydstyrken på dine spor er niveau. Ellers vil lydstyrken for hver af sangene være anderledes, og det vil få dig til at ligne en dårlig DJ, og du vil hele tiden modtage klager, at den ikke er for høj eller for lav.
   • Brug forstærkeren af ​​mixeren til at rette niveauet af bestemte spor med bedre nøjagtighed. De passer til det.
  • "Har" faktisk rettighederne til sangene du vil spille eller i det mindste have ret til at spille dem offentligt. ECAD må ikke gøre så meget støj, som det har været om downloadede sange, men hvis du bliver fanget i at spille ulovligt kopierede sange, kan du miste dit omdømme, udstyr, job, din musik og chancerne for at få det tilbage . Selv når lovligt kopieret, afspilles sange uden egen licens, der udgør en krænkelse af ophavsretten. Spil sikkert.
   • Bemærk: Hvis du spiller på en kommerciel virksomhed som en natklub, skal du have en professionel licens til din musik eller til spor, der sælges til DJ`er som en "promo" eller have en licens til at køre. CD`er, du køber i butikker, må ikke bruges til kommercielle formål.

  Nødvendige materialer

  • En god samling af cd`er med samme musikalske genre.
  • En licens til at afspille din musik, hvis du spiller i en forretningssted.
  • 2 professionelle DJ-afspillere.
  • En 2-kanals DJ mixer.
  • høj kvalitet hovedtelefoner (hvilket betyder, at de ikke genererer forvrængning ved høje lydstyrker. Dette vil tillade dig at høre, hvad der spiller på hovedtelefoner så højt som det, der spiller i den høje-højttalere).
   • "DJ type" hovedtelefoner er ikke det samme som "DJ Pro" hovedtelefoner. Du skal gå til en musikforretning for at finde gode hovedtelefoner, og ikke gå til købmanden eller gadeleverandøren.
  • Et anstændigt lydsystem omfatter højttalere, subwoofer, skærme og hvis højttalerne ikke er udstyret, en forstærker.
  • Villighed til at lære og forbedre (dette inkluderer acceptere konstruktiv kritik fra andre, da du kan bruge dem til at forbedre såvel). En god DJ spiller ikke bare musik godt, han ved også, hvordan man skal lytte.
  • Tålmodighed og praksis
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2022 HodTari.com