Hvordan slippe af med fluer inde i huset

Fluer er en næsten uundgåelig forstyrrelse i mange hjem, et problem, der forværres i de varmeste tider af året. Der er dog trin, du kan tage for at minimere deres tilstedeværelse i dit hjem. Du kan slippe af med dem ved at bruge fælder, flybugs, insekticider, naturlige afstødningsmidler (såsom urter og æteriske olier) og forhindre dem i at komme til dit hus ved at rydde op i de områder, hvor de normalt fodrer og parrer.

trin

Metode 1
Fangst flyver med en fælde

Billede med titlen Slap af fluer i huset Trin 1
1
Brug lette fælder til at fange store fluer. Fælder med UV-lamper er ideelle til at fange den fælles flyve og andre større arter af fluer og flyvende insekter. Tiltrukket af lys bevares insekterne af en klæbende overflade eller dræbes af en elektrisk udladning.
 • Lad lyset falde omkring 3 til 4 meter væk fra jorden.
 • Placer dem så de ikke er synlige udefra, for at undgå, at nye fluer trækkes ind i den.
 • Brug fælder beregnet til indendørs brug, da højspændingsfælder til ekstern brug kan være uhygiejniske.
 • Video: Sådan fjerner man uren hud, bumser og hudorme.

  Billedbetegnelse Slap af fluer i huset Trin 20
  2
  Brug flypaper. Båndet eller flyerpapiret er enkle og effektive værktøjer til at samle et stort antal voksne fluer. Køb en eller flere ruller med flycatcher tape (produceret af mærker som TAT og Black Flag) og hæng det i områder, hvor de klumper sammen.
  • Hæng ikke flyerpapiret direkte over steder, hvor mad er tilberedt eller serveret. Det er muligt, at fluer, levende eller døde, kommer ud og falder væk fra klistermærket.
 • Billedets titel Slap af fluer i huset Trin 3
  3
  Brug vin eller eddike fælder til at fange frugt fluer. De er meget tiltrukket af fermenterede frugtprodukter som rødvin og æblecidereddike. Du kan lave mange typer enkle fælder ved hjælp af disse to ingredienser som agn til voksne frugt fluer:
  • Sæt nogle æblecidereddike i en krukke eller en flaske, dække åbningen med plastikpakning og fastgør den med et gummibånd. Lav et lille hul i plastfolien, så fluerne kan snuse eddike og komme ind i fælden, hvorfra de ikke kan undslippe og drukne.
  • Sæt eddike i en skål og tilsæt et par dråber vaskemiddel til det, hvilket vil forårsage ubehag i eddikes overfladespænding, hvilket forårsager fluer, der rører væsken for at drukne.
  • Eller brug en flaske åben rødvin, stadig med en lille mængde vin inde i den. Fluerne kommer let ind i flasken, men vil have meget svært ved at komme ud af det.
  • Og der er også importeret specifikke fælder til frugt fluer, såsom Tante Fannie`s FlyPunch! og Terro Fruit Fly Trap.
 • Billede med titlen Get Rid of Flies in House Step 4
  4
  Dræb fluerne med en elektrisk racket. Dette er et mere hygiejnisk alternativ til de traditionelle fluer. Når det kommer i kontakt med fluer og andre insekter, dræber det dem øjeblikkeligt, hvilket eliminerer behovet for at knuse flyve mod en eller anden overflade (og det rod det genererer).
  • Selvom det er sikkert, kan elektriske rackere forårsage ubehageligt stød. Opbevares utilgængeligt for børn og kæledyr.
 • Metode 2
  Brug af insekticider

  Billedets titel Slap af fluer i huset Trin 6
  1
  Behandl døråbningerne med pyrethrinspray. Naturligt og relativt sikkert insekticid ekstraheret fra krysantemumblomsten har pyrethrin også syntetiske ækvivalenter fremstillet af de samme stoffer, der giver anledning til det i naturen, pyrethroiderne. Sprøjtning af det i adgangsvejen til huset kan forhindre indtrængen af ​​fluer.
 • Billede med titlen Get Rid of Flies in House Step 11

  Video: Havørredfiskeri på Langeland

  2
  Dræb fluerne direkte med pyrethrin spray. Ud over at behandle døråbningerne er det muligt at sprøjte stoffet direkte på fluerne og dræbe dem hurtigt. Pas på dog ikke at bruge produktet nær den mad eller steder, hvor den er tilberedt. Pyrethrin er relativt sikkert, men kan stadig være skadeligt for mennesker og dyr, når de indtages eller indåndes i store mængder. Følg producentens anvisninger nøje.
 • Billedets titel Slap af fluer i huset Trin 7
  3
  Brug insekticid lokkemad. Der findes flere fly insekticid lokkemad på markedet. Fluer feed på dem og forgiftes af insekticide ingredienser. Lokkene sælges på flere måder: i præmonterede fælder, piller og opløsninger, der kan spredes, hvor fluer har tendens til at koncentrere sig.
  • Adhesive vindue lokkemad, som importeret Ortho Home Defense Fly Killer Vindueskilt, er blandt de mest populære. De er fastgjort til vinduesglaset. Fluer spiser den insekticide belægning af klæbemidlet og dør, ofte på eller i nærheden af ​​vindueskarmet.
  • Insektbekæmpende lokkemad kan være farligt for børn og kæledyr. Følg derfor producentens sikkerhedsanvisninger og installer dem uden for rækkevidde af dyr og børn.
 • Metode 3
  Brug af naturlige afstødningsmidler og insekticider

  Billedets titel Slap af fluer i huset Trin 8
  1
  Brug æteriske olier til at dræbe og afvise fluer. Mange planter syntetiserer insekticider og naturlige afstødningsmidler. De æteriske olier, der er ekstraheret fra dem, kan være nyttige og forholdsvis sikre værktøjer i bekæmpelsen og forebyggelsen af ​​infestationer med fluer. Æteriske olier af timian, nelliker, geranium, basilikum, lavendel, citronella og pebermynte har afstødende egenskaber og endda insekticider.
  • Sprøjt æterisk olie i områder, hvor flyver klynge.
  • Hæld et par dråber af den repellent olie i en diffusor af æteriske olier og læg enheden i rummet, hvor fluer er et problem.
 • Billedets titel Slap af fluer i huset Trin 9
  2


  Grow urter hjemme. Basil, Laurel, mynte, rosmarin og lavendel undgås med fluer. At dyrke dem på vindueskarmet er en fantastisk måde at holde dem væk med den ekstra fordel at have friske urter og krydderier til rådighed, som du kan bruge til madlavning.
 • Billedets titel Slap af fluer i huset Trin 10
  3
  Dræb fluerne med kiselgur. Det er et ugiftigt pulverinsekticid, der virker dehydrering og beskadigende eksoskeletoner fra insekter. Brug en lille sprøjte af insekticider til at drysse nogle diatoméjord på kuplanter, affaldskasser og andre overflader, hvor der er koncentration af fluer.
 • Metode 4
  Forebyggelse af flugtens indtræden

  Billede med titlen Get Rid of Flies in House Step 11
  1
  Ryd straks mad op igen. Fluer tiltrækkes af fugtigt organisk materiale, som de bruger som mad eller husly for deres æg. Så gør mad, affald og organiske forbindelser utilgængelige for dem i dit hjem.
  • Opbevar mad, hvad enten det er menneske eller dyr, i køleskabet eller i tæt lukket beholdere.
  • Vask disken umiddelbart efter brug.
  • Rens mad, så snart du mærker det.
  • Kassér rester af mad i en lukket papirkurv eller vaskekrus.
 • Billedets titel Slap af fluer i huset Trin 12
  2
  Hold affaldssamlingsområder lukket og rene. Affald og økologisk kompost skal opbevares i tæt lukkede beholdere - tag ofte skraldet ud. Kig efter æg eller orme under afdækningen eller messingforingen. Skyl lejlighedsvis og organiske forbindelser med varmt sæbevand.
 • Billedets titel Slap af fluer i huset Trin 13
  3
  Slip af brugte bleer og udskilles fra dyr. Hvis du har katte, skal du ofte skifte sand fra bakken. Beskidte bleer er også et flygtørr. Udtag skraldespand, der indeholder humant eller animalsk udskillelse så hurtigt som muligt.
 • Billedets titel Slap af fluer i huset Trin 14
  4
  Rengør nedenunder og omkring apparater. Vask det omkringliggende område med sæbe og varmt vand under køleskab og apparater, især i områder, hvor der er kondens. Skyl områderne efter rengøring. Vrid instrumentet godt (f.eks. Mopp, svamp eller klud), der anvendes i tørringen, og lad det tørre godt. Fluer opdrætter også på fugtige klæder og mopper.
 • Billede med titlen Get Rid of Flies in House Step 15
  5
  Rens afløbene. Nogle arter af fluer tiltrækkes af ophobning af organisk stof i afløb. Med en almindelig vask eller tråddræn, fjern det organiske materiale fra tilstoppede afløb eller langsomt afløb - tør dem med en hård børstehale.
  • Klor og industrialiserede clearere, som Drano, er normalt ikke effektive mod flyveangreb i afløb.
  • Hvis gnidning ikke er tilstrækkeligt, brug et biologisk nedbrydeligt bakteriedræbende desinfektionsmiddel, såsom Bio-Clean. Produktet, som skal genanvendes flere gange i løbet af nogle få uger, skal træde i kraft, skal være kompatibelt med dit husrør.
  • Behandl afløbene med S-hydroprene (til stede i produkter som Gentrol), et mildt insekticid, der forhindrer modningen af ​​larverne.
 • Billedets titel Slap af fluer i huset Trin 16
  6
  Dækvinduer og døre med skærme. De nemmeste adgangsruter, der flyver til dit hjem, er døre og vinduer åbne. For at forhindre dem i at komme ind uden at ofre brisen, skal du beskytte døre og vinduer med skærme. Sørg for, at skærme har huller, og udskift eller reparer de beskadigede.
 • Billedets titel Slap af fluer i huset Trin 17
  7
  Installer skærme ved åbne ventilationsåbninger. Fluer går også gennem ventilationsåbningerne på taget og loftet, og gennem andre forbindelser mellem husets indre og udvendige. Dækker disse passager med skærm, du tillader passage af vind og holder fluerne ude.
 • Billede med titlen Slap af fluer i huset Trin 18
  8
  Udfyld revner, huller og mellemrum omkring rør. Hvis du har mistanke om, at pigerne kommer ind i dit hus gennem revner og åbninger i væggene, skal du fylde dem med fugemasse, caulk masse eller ekspansivt skum.
 • Kilder og citater

  Se mere ... (16)
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2024 HodTari.com