Hvordan slippe af med kakerlakker

Lad kakerlakkerne tage plads, men lad dem væk fra dig!

trin

Billede titled Get Rid of Roaches ved at caulking Trin 1
1
Kun eksterminatorerne hjælper slet ikke, og deres produkter er ikke gode for dig. The guys på skadedyrsbekæmpelse og har ansvaret for opbygning og ønsker at komme til "sprænge" ting. Lad os se, satte giftigt affald til at dræbe disse insekter end alle sine møbler, gulve, vægge og legetøj, der gør ondt de insekter, der lever skjult andre steder, eller folk, der bruger og røre disse ting? Sig nej til "eksplosionen" af insekter.
 • For virkelig at kurere dette problem, skal du være på et sted, hvor du går for et stykke tid. Hvis du kun opholder dig der i en måned eller to, kan du bare finde et andet sted. Ellers er det ikke effektivt i forhold til arbejde og omkostninger.
 • Dette fungerede for os. Vi sluppet af 100% af kakerlakker i vores lejlighed uden at udsætte os selv eller vores børn til at giftige pesticider. Vi har ikke længere at gå som en overraskelse at se vores børn om natten og se en billig gigantisk gravid hovedgærdet (første reaktion: dræbe dræbe dræbe !!!).
 • Vi bruger barrieremetoden. Det kan ikke være 100% effektivt at forhindre, at dyret bliver gravid, men det virker meget mod insekter. Dybest set lever kakerlakker på væggene. Folk bor ikke, så vi beslutter ikke at bryde sig om, hvor de bor. Vi har lige stoppet dem fra at komme til vores side af lejligheden (ud af væggene). Lad os komme i gang!
 • Billedbetegnelse Slap af roaches ved at kaste trin 2
  2
  I hjemmet skal du sætte et tætningsrør i din forseglingspistol (se afsnit: Materialer påkrævet). Skær en blænde ved det meget lille spids, så du har god kontrol.
 • Billede titled Get Rid of Roaches ved at caulking Trin 3
  3
  Start i køkkenet. Lad et papirhåndklæde fugtigt rundt for at tørre dine hænder. Tjek dine skabe. Skabe på vægge kan have flere åbninger end dem du kan se, eller forsegle, så forsegle kabinetterne. Hvis du gør et godt stykke arbejde, vil din udlejer ikke engang indse, at du gjorde noget. Han vil kun irritere dig, hvis du laver et svinearbejde. Bede om hjælp, hvis du aldrig har gjort det før. Sæt tætningsmidlet i åbningerne, og smid det derefter med en våd finger. Fjern overskydende.
 • Billedbetegnelse Slap af roaches ved at kaste trin 4
  4
  Det hjælper også med at holde en svamp og spand med vand i nærheden. Damp svampen, tag overskydende og passere den længere del på overfladen, som du forseglede. Tryk ikke hårdt - lad svampen forblive med sin kant. Du vil have en glat og glat linje, når du er færdig. Klem / skyll svampen efter hver skridt.
  • Sørg for at forsegle mellem kabinetter. Også gå op til tælleren og se om toppen af ​​skabene har en åbning og derefter forsegle dem. Kig ind i skabet og forsegl de ventiler, de giver til væggen. Sørg for at vasken også er forseglet til tælleren.
  • Hvis du finder nogen store huller (vi fandt en kæmpe bag et panel, hvor de gamle kabinetter blev), brugte skumforsegling til at fylde. Dette skum er grimt, så hvis det er udsat, planlægger at fylde rummet med noget, der ser bedre ud.
  • En hemmelig åbning kakerlakker kender til, men ikke dig, er rummet mellem tælleren og bunden af ​​skabet. Tag alle ting væk og forsegl det også! Alle sider af alle køkkenskabe skal forsegles.
 • Billede titled Get Rid of Roaches af Caulking Trin 5
  5
  Nu skal du gøre en udtømmende søgning. Se alle kanter af alle værelser. Ethvert sted, hvor væggen lægges på gulvet, loftet, en dør, et vindue eller et andet link, skal forsegles. Dette kræver tid og meget tætningsmiddel. Hvis du er i tvivl, vælg
 • Billedbetegnelse Slap af roaches ved at kaste trin 6

  Video: Silly Toy School Kids Have Fun with Miss Lucy

  6
  Skifter spejle - Her skal du ringe til exterminatoren. Der er visse specielle lokkemad, som en eksterminator har adgang til, og at en almindelig person ikke gør det. Før fjernelse af alle spejle fra kontakterne og tætning omkring dem, kan eksterminatoren placere agn inde i væggene. Fortæl ham at lægge en masse lokkemad, fordi det vil være svært at komme ind i væggen, når du er færdig. Kakerlakker smittet med agnene vender tilbage til redenen, dør, spises af andre kakerlakker og dræber i det mindste også nogle af de andre kakerlakker. Dette er en trøstende tanke.
  • Efter løsningen af ​​agnproblemet skal hver afbryder og udgangsspejl fjernes, forsegles og sættes tilbage (aftørring af overskydende fugemasse, der lækker). Du tror måske, at de kan passere gennem udgangsåbningerne, men der er ikke meget adgang der. Du kan bruge stikkontakter, hvis det generer dig.


 • Billede titled Get Rid of Roaches ved at caulking Trin 7
  7
  Sænket loft eller akustisk kan være vanskeligere at løse, hvis de akustiske huller har stor flise (f.eks diameteren af ​​en blyant). Du vil måske udskifte det perforerede loft, eller leje nogen til at lægge mørtel og maling. Bed din udlejer om at gøre dette, eller i det mindste anmode om tilladelse, hvis du er lejer. Dette limes normalt til loftet og kan have asbest fastgjort til det, så det er bedst at ikke trække.
  • Hvis de fibrøse akustiske fliser ikke har huller, eller male det til at tætne mellem paneler og suspenderede metalbånd, eller løft hvert panel, tætne omkring og derefter sat tilbage.
 • Billede titled Get Rid of Roaches ved Caulking Trin 8
  8
  Så gør VVS. Dette er meget vigtigt, da kakerlakker har brug for vand mere end mad - de har deres redekammerater til det! Sørg for, at dit badekar er helt forseglet rundt om det, selv omkring væggen. Sæt mellemrum mellem fugemassen, hvis du har fliser. Tæt hele bunden af ​​din toiletskål. Træk metalkanterne gennem hvilke rørene passerer og forsegles. Tæt kabinettet, eller omkring vasken, hvis det kommer fra væggen.
 • Billedets titel Slap af roaches ved at sætte trin 9
  9
  Hvis du har en udstødningsventilator, skal du løfte ventilationshætterne og forsegle ventilen. Sørg for at forlade rummet for at sætte dækslet tilbage, så det ikke sidder fast i tætningsmidlet. Hvis dine kanaler ser ud til at have mellemrum i væggen, hvor du ikke kan nå dem, kan roaches få adgang til dem. Du kan placere en skærm under ventilationen for at forhindre dem i at komme ind. En varm limpistol ville være perfekt til det. Skærmene skal rengøres periodisk.
 • Billedbetegnelse Slap af roaches ved at kaste Trin 10
  10
  Det sidste vi skal gøre er at udfylde de små åbninger på gulvet. En ekspert på gulve ville ikke anbefale dette, men en person, der ønsker bugs væk ville anbefale ja!
 • Video: The Line Between People And Pets

  Billede titled Get Rid of Roaches ved at caulking trin 11
  11
  Hold øjnene åbne. Hvis du ser dem, følg dem og find ud af, hvor de kommer fra. Meget snart vil de være væk. Vi boede over en flok singler, der ikke tog sig af huset. Udryddelsen sagde, at det var et af de værste steder, han nogensinde havde set, men der var ikke en eneste kakerlak i vores hus. Han var imponeret. Sejr for os!
 • tips

  • At holde mad fra at dispensere i gryder er en god ide at forhindre forskellige former for skadedyr, og at have en lille sjov i tankerne. Jeg fortsatte med at videresælge Tupperware bare for at få rabat på køkkengangslinjen.
  • Glem ikke at kontrollere objekter, der er fastgjort til væggene, som en klokke. Normalt er der huller bag disse genstande, der fører op til væggene.
  • Før vi havde været i stand til at helbrede problemet, fortalte vi vores børn at insekter, som vi havde hjemme var lige stor myre, et insekt socialt accepteret. Så vi ikke behøver at dø af skam, hvis vores børn i skole pralede af store insekter, som de havde hjemme. Jeg vil aldrig have disse "myrer" igen - det burde du heller ikke. Det var en følelse, som godt - det var, hvordan man forhindrer en time Visigoter invaderet mit hjem. Hav det sjovt og godt jagt kakerlakkerne!
  • Du har nu fyldt enhver mulig åbning, som en kakerlak kan passere igennem. Ryd bort eventuelle affald, de måtte have efterladt, fordi du ved, at de ikke kommer tilbage.
  • Fortsæt med at genbruge, lægge skraldet ud, lave opvasken og fastsætte rodet. Du vil ikke have nogen billig flygtning til at starte en koloni i huset.
  • Vi havde ingen problemer med dem i huset, men hvis du har, skærmbilleder af døre og vinduer er nødvendige. Sørg for at forsegle ventilationskanalerne omkring klimaanlægget.

  advarsler

  Video: POKEMON GO in HAWAII @ DISNEY! COMPLETING POKEDEX w/ Mickey Mouse! A Magical Place (FGTEEV Part 18)

  • Forsegling af kakerlakindgange fjerner ikke problemet.

  Nødvendige materialer

  • En forseglingspistol (ikke for dyr)
  • Meget fugemasse (foretrækker den gennemsigtige type og lugter ikke dårligt. De er gerlamente sælges hver kasse og er billigere så godt. Du har brug for en fugemasse egnet til badeværelset [se på pakken] for at forsegle rørene.)
  • En stylet (for at åbne rørene og en stor negle for at forsegle åbningerne mellem strøerne).
  • Du skal nok bruge et par dåser af skumforseglingsmiddel. Køb den lave ekspansion, fordi denne forretning er skør! Og det er også grimt, så hvis du har huller i væggene, har du sikkert brug for materialer til at reparere dem ordentligt.
  • Du kan også have brug for en varm limpistol, limpind og en lille mængde stofklæde.
  • spand
  • svamp
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2024 HodTari.com