Hvordan man kan slippe af med billige lejligheder

Kakerlakker er insekter, der er en del af bymiljøet, og uanset hvilke arter du kan finde i din lejlighed, har du sikkert set mærke til, hvor smidig, snig og vanskelig at dræbe. Udover at tilpasse og modstå, er disse insekter skadedyr, der angriber og yngler hurtigt. Der er ingen enkel løsning til at bekæmpe dem, men en kombination af tilgange kan være effektiv. Blandt de mest almindelige metoder er brugen af ​​insekticider, lokkemad, fælder eller ansættelse af en professionel eksterminator. Derudover kan visse forholdsregler være nødvendige for at forhindre, at de vender tilbage.

trin

Metode 1
Brug af lokkemad

Billedets titel Slap af roaches i en lejlighed Trin 1
1
Køb nogle lokkemad. Dette er en af ​​de sikreste og mest effektive måder at dræbe kakerlakker på. Udover at arbejde i lang tid kan de handle enten direkte, når kakerlakker spiser agn eller indirekte, når de spiser fæces eller rester af andre forgiftede kakerlakker.
 • Baits er tilgængelige i form af små giftbeholdere (agnestationer) eller på geler. En række af lokkemad på geler og baited fælder er tilgængelige i byggematerialer butikker, apoteker og supermarkeder. Blandt de mest almindelige mærker er Raid, Mortein og Straik gel.
 • Billede titled Get Rid Of Roaches I En Lejlighed Trin 2
  2
  Prøv at lave dine egne lokkemad. En række hjemmelavede ingredienser kan bruges til at gøre effektive lokkemad. Prøv en af ​​følgende opskrifter:
  • Bland små og lige dele af hvidt mel, kakao, havre, borsyre og gips.
  • Bland 2 teskefulde citrusmasse, ¾ tsk brunt sukker, ½ tsk majsemel og ¼ tsk borsyre.
  • Hold blandinger indeholdende borsyre utilgængeligt for børn og dyr.
 • Billede titled Get Rid Of Roaches I En Lejlighed Trin 3
  3
  Placer lokkene på områder med identificerede problemer. De vil være mest effektive, hvis de installeres i områder med højere kakerlakker som frysere, mellemrum bag og under apparater, våde områder, og hvor mad er mere tilgængelig (såsom køkkener og badeværelser).
  • Undgå at efterlade lokkemad udendørs. De vil være mere effektive (og mindre tilbøjelige til at blive fundet af dyr og børn), hvis de placeres under eller mellem husholdningsapparater, mørke hjørner og indvendige skabe.
  • Placer agn produceret i en lille beholder, såsom en lav skål eller låg af en plastikpotte, og læg det på samme sted som den kommercielle agn.
 • Billede titled Get Rid Of Roaches I En Lejlighed Trin 4
  4
  Brug gel lokkemad i små rum. Denne type gift er ideel til anvendelse i revner og sprækker, hvor kakerlakker normalt skjuler, men også hvor fælles lokkemad ikke kommer.
 • Billede titled Get Rid Of Roaches I En Lejlighed Trin 5
  5
  Udskift agn ofte. Da de tjener som fødekilde til kakerlakker, vil giftet hurtigt ende op i områder hvor kakerlakker samles. Desuden kan den tomme beholder også fungere som et skjulested for insekter.
  • Afhængig af mængden af ​​kakerlakker kan lokkene ende op hurtigere. Varemærker kan indeholde instruktioner til at erstatte dem hver tredje til seks måneder eller oftere, hvis kakerlakker vender tilbage inden udgangen af ​​den anbefalede periode.
  • Hvis du producerede lokkene, skal du inspicere dem hver anden uge og erstatte dem, så snart indholdet er væk eller kakerlakkerne begynder at dukke op igen.
 • Billedets titel Slap af roaches i en lejlighed Trin 6
  6
  Prøv ikke at forlade andre kilder til mad til kakerlakker. For lokkemad til at fungere effektivt skal de fungere som den primære fødekilde. Rengør og fjern enhver mad, der er i de områder, hvor agnene skal placeres.
 • Metode 2
  Brug af insekticider i pulver

  Billedets titel Slap af roaches i en lejlighed Trin 7
  1
  Køb et pulveriseret insektmiddel. Der findes tre grundlæggende typer: silica, diatoméjord og borsyre. Silica- og diatoméjord arbejde ved at beskadige og udtørre kirsebærets exoskelet, mens borsyre er meget giftig, når de indtages.
  • Borax (natriumborat) bruges ofte som et billigt hjemmelavet insekticid. Det har det samme element af borsyre (bor), men kan ikke virke så godt som pesticid.
 • Billedets titel Slap af roaches i en lejlighed Trin 8
  2
  Påfør insekticidpulveret på steder, hvor kakerlakker skjuler. Prøv dog at bruge det sparsomt som kakerlakker vil lægge mærke til og undgå store mængder af produktet. Brug en lille spray til at påføre en tynd (næsten umærkelig) film til revner, hulrum omkring skabe og under husholdningsapparater. Prøv også at genanvende pulveret hver tredje til fire måneder eller som anbefalet af producenten.
 • Billedets titel Slap af roaches i en lejlighed Trin 9
  3
  Opbevar insekticider utilgængeligt for børn og dyr. Selv om disse produkter er relativt sikre, kan de stadig være skadelige. Vær særlig forsigtig, når du bruger pesticider, der indeholder borsyre. Derudover bør de ikke anvendes på overflader, hvor mad fremstilles eller forbruges.
 • Metode 3
  Brug af andre metoder  Billede titled Get Rid Of Roaches I En Lejlighed Trin 10
  1
  Brug støvsugeren på kakerlakker, når de vises. Dette er en hurtig og effektiv måde at håndtere problemet til tiden. Vacuum levende kakerlakker, dråber eller æg og kassér posen eller indholdet af rengøringsmidlerne i bygningens ydre beholder.
 • Billedets titel Slap af roaches i en lejlighed Trin 11
  2
  Arranger klæbende fælder eller flasker. Disse typer af fælder kan hjælpe med at reducere mængden af ​​kakerlakker i lejligheden og også identificere områder med størst forekomst.
  • Sticky fælder kan købes i de fleste byggematerialer butikker, apoteker eller supermarkeder.
  • Lav dine egne fælder ved at sætte vaselin inde i en krukke med en lidt fugtig brød og et par stykker rå kartoffel som agn. For at dræbe kakerlakker fanget inde i fælden, skal du blot fylde den med en blanding af vand og vaskemiddel.
  • Kassér kakerlakkerne, der er fanget i bygningens ydre affald.
 • Billedets titel Slap af roaches i en lejlighed Trin 12
  3
  Leje en autoriseret professionel til at udnytte lejligheden. Eksperter i skadedyrsbekæmpelse må anvende kemikalier, som de fleste borgere ikke kan, såsom avermectin. Kontakt bygherren for måske at få en indikation af at drage fordel af virksomheder i dit område.
 • Metode 4
  Holder kakerlakker ud af lejligheden

  Video: DIY: Fra gamle skuffer til ny kommode

  Billede titled Get Rid Of Roaches I En Lejlighed Trin 13
  1
  Tal med ejendomsindehaveren eller bygherrens trustee. Selv hvis du fjerner kakerlakkerne fra din lejlighed, vil de stadig vende tilbage, hvis bygningen ikke er nedtonet. Kakerlakker kan beboere vægge og mellemrum mellem blokke eller endda flytte fra en blok til en anden.
 • Billede titled Get Rid Of Roaches I En Lejlighed Trin 14
  2
  Eliminer alle kilder til mad til kakerlakker. De elsker kulhydraterne og sukkerarterne i vores mad og endda spiser sæbe og planter.
  • Opbevar mad (fra mennesker og kæledyr) i glas- eller plastbeholdere med hermetisk lukkede hætter. Overfør mad, der holdes i poser, kasser eller andre materialer, der er lette for kakerlakker at tygge.
  • Udskift bar såpe med flydende sæbe og drys lidt olie på plantestativer og potter for at holde kakerlakker ud af lejligheden.
  • Hold beholderne til affald, kompost og genbrug tætsluttende og tag skidtet ud hver dag.
 • Billedets titel Slap af roaches i en lejlighed Trin 15
  3
  Ryd op problemområder. Snavs som krummer, spild og pletter vil tiltrække billigere. Rens forsigtigt køkkenfladerne efter tilberedning af mad. Skraber også krummerne, ryd straks op i spildene, gnid ind i kabinetterne og omkring apparater.
  • Prøv at grundigt feje og skrubbe alle de billige dråber, der findes, da de kan tiltrække andre kakerlakker.
 • Billede titled Get Rid Of Roaches I En Lejlighed Trin 16
  4

  Video: Forældrekøb

  Gør rodet op. Kakerlakker kan lide at gemme sig i kasser, bunker papir eller tøj. Undgå derfor opbevaring af papirposer, magasiner eller aviser stablet på gulvet eller inderskabene.
 • Billedets titel Slap af roaches i en lejlighed Trin 17
  5
  Eliminer fugtkilder ved at holde badeværelset og køkkenet så tørt som muligt. Hvis der lækker rør eller slidt mørtel er til stede, skal de bringes til ejendommens ejer. Skyl omgående spildevand og rengør dræn og kar straks efter brug. Derudover er det også tilrådeligt at tømme skåle vand fra kæledyr om natten.
 • Billede titled Get Rid Of Roaches I En Lejlighed Trin 18
  6
  Reparér revner og huller. Kakerlakker flytter normalt rundt inden for og udenfor vægge, døre og vinduer gennem små revner. Kontroller huller eller anden skade på vinduer, døre og vægge. Brug finish tape til at forsegle eventuelle revner fundet i dørene og anvende dej eller caulking til at reparere væggene. Men før du foretager nogen reparation på egen hånd, skal du først kontakte ejeren af ​​ejendommen.
 • tips

  • Desværre er kakerlakker en del af dagligdagen hos mange mennesker, der bor i beboelsesbygninger. Før du flytter til en lejlighed, spørg om bekæmpelse af skadedyrsbekæmpelse og hvad der gøres for at forhindre ejendommen at blive angrebet af kakerlakker.

  advarsler

  • Hold børn og dyr væk fra ethvert insektmiddel, der anvendes i lejligheden, da giftet kan være skadeligt eller endog dødeligt, hvis det indtages.

  Kilder og citater

  Vis mere ... (5)
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2024 HodTari.com