Udskrivning fra iPad

Der er et par forskellige måder at udskrive dokumenter og billeder fra din iPad på. AirPrint er den mest almindelige og kraftfulde måde, da den er integreret med næsten alle Apple-applikationer. Hvis du ikke har en AirPrint-printer, er der stadig måder at udskrive dine filer på. Følg denne vejledning for at komme i gang.

trin

Metode 1
Udskrivning med AirPrint

Video: Hvordan printer jeg fra min ipad.? (Børnogit.dk)

Billede med titlen Udskriv fra en iPad Trin 1
1
Installer printeren. Hvis du vil udskrive til en AirPrint-printer, skal den være tilsluttet det samme trådløse netværk som din iPad. Hver printer har en bestemt måde at oprette forbindelse til netværket på, men du skal normalt sørge for, at netværksnavnet og adgangskoden er indtastet korrekt.
 • Billede med titlen Udskriv fra en iPad Trin 2

  Video: Opsætning af printer på iPad/iPhone

  2
  Åbn det element, du vil udskrive. På din iPad skal du åbne varen. Du kan kun bruge AirPrint med de programmer, der understøtter det, såsom Safari, Mail, Pages og Photos.
 • Billede med titlen Udskriv fra en iPad Trin 3
  3
  Klik på knappen Action. Denne knap er placeret øverst på programskærmen og ligner et rektangel, hvor en pil kommer ud af den. Denne knap åbner en menu med handlinger, der kan udføres. Vælg knappen Udskriv.
  • Under Sider skal du klikke på skiftenøgleikonet for at åbne indstillingsmenuen. Klik på Del og Udskriv, og klik derefter på Udskriv fra den menu.
 • Billede med titlen Udskriv fra en iPad Trin 4
  4
  Vælg din printer. Hvis du har mere end en AirPrint-printer på netværket, skal du vælge den, du vil udskrive varen med. Vælg det antal kopier, du vil udskrive, og tryk derefter på knappen Udskriv.
 • Metode 2
  Udskrivning med HP ePrint

  Billede med titlen Udskriv fra en iPad Trin 5
  1
  Installer din printer. Hvis du bruger en HP-printer, der understøtter netværksudskrivning, men ikke understøtter AirPrint, kan du bruge HP ePrint-programmet til at udskrive fra din iPad.
  • Slut din printer til dit netværk. Det kan være nødvendigt at installere driverne først på en computer for at installere printeren. Sørg for, at netværksnavnet og adgangskoden er indtastet korrekt.
 • Billede med titlen Udskriv fra en iPad Trin 6
  2
  Installer ePrint-appen. HP ePrint-appen er gratis på App Store. Du skal aktivere programmet med en gyldig email adresse.
 • Billede med titlen Udskriv fra en iPad Trin 7
  3
  Vælg printeren. Klik på knappen Printervalg i vinduets øverste venstre hjørne. Tryk på fanen Alle og vælg din printer fra listen.


 • Billede med titlen Udskriv fra en iPad Trin 8
  4
  Tilmeld din e-mail og sky tjenester. Du kan tilføje e-mail og cloud service konti i ePrint, så du kan udskrive e-mail og dokumenter fra disse steder. For at tilføje en e-mail-konto skal du klikke på knappen Email i øverste linje. For at tilføje en cloud service-konto, f.eks. Dropbox eller Google Drev, skal du trykke på knappen Cloud i øverste linje.
  • Du kan bruge den indbyggede webbrowserfunktion til at gennemse og udskrive hjemmesider.
  • Hvis du vil udskrive et Pages-dokument, skal du åbne dokumentet og klikke på skiftenøgleikonet. Tryk på menuen Del og Udskriv, og vælg derefter Åbn i en anden applikation. Du bliver spurgt om hvilket format du vil konvertere filen til. Vælg det format, du foretrækker. Når formatet er valgt, skal du trykke på knappen Vælg app og derefter vælge HP ePrint.
 • Billede med titlen Udskriv fra en iPad Trin 9
  5
  Udskriv dit dokument. Du kan justere farven og antallet af kopier med knappen til udskriftsindstillinger nederst på skærmen. Når du har justeret dine indstillinger, skal du klikke på Udskriv for at udskrive dokumentet. Efter et øjeblik begynder udskrivningen af ​​dit dokument.
 • Metode 3
  Udskrivning med Google Cloud Print

  Billede med titlen Udskriv fra en iPad Trin 10
  1
  Installer din printer. Du skal bruge din printer til at være korrekt forbundet til det trådløse netværk og installeret på en computer på netværket. Denne computer skal også have Google Chrome installeret.
 • Billede med titlen Udskriv fra en iPad Trin 11
  2
  Åbn Chrome på din computer. Klik på knappen Menu i øverste højre hjørne af vinduet. Det ligner tre vandrette stænger. Vælg Indstillinger. Nederst på siden Indstillinger klikker du på "Vis avancerede indstillinger". Naviger gennem sidelinjen nederst på skærmen og i indstillingerne for Google Cloud Print, klik på "Log ind på Google Cloud Print."
 • Billede med titlen Udskriv fra en iPad Trin 12
  3
  Vælg din printer fra listen. Klik på Tilføj printer. Din printer er klar til at udskrive via skyen.
 • Billede med titlen Udskriv fra en iPad Trin 13
  4
  Åbn Google Chrome på din iPad. Google Cloud Print fungerer kun via Chrome-browseren. Du kan downloade det gratis fra App Store. Få adgang til krom med din Google-konto.
 • Billede med titlen Udskriv fra en iPad Trin 14
  5
  Udskriv din side eller dit dokument. Klik på knappen Menu øverst til højre. Vælg "Udskriv ..." og vælg derefter Google Cloud Print. Vælg din printer fra listen.
  • Vælg dine udskriftsindstillinger, og klik derefter på knappen Udskriv.
 • tips

  • Hvis du, når du forsøger at vælge din printer, ser meddelelsen "Ingen AirPrint Printers Found", skal du sørge for at din printer er kompatibel med AirPrint, og at den og din iPad er forbundet til dit netværk uden ledning.

  advarsler

  • Nogle AirPrint-printere kan kræve, at AirPrint-funktionen forbindes via deres indstillingsskærm eller skrivebordsprogram. Se printerdokumentationen for at få flere oplysninger.
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2022 HodTari.com