Sådan opsættes en trådløs printer

En trådløs (trådløs) printer kan være yderst nyttig. De fleste nye printere er i stand til at oprette forbindelse direkte til et sådant netværk. Dette giver dig mulighed for at udskrive ved hjælp af en hvilken som helst computer på netværket. Du kan også udskrive ved hjælp af en Android- eller iOS-enhed, selv om dette kræver nogle flere indstillinger.

trin

Del 1
Tilslutning af printeren

Video: Sådan findes printerregistreringskoden til din HP Connected-konto på HP-printere med berøringsskærm

 1. 1
  Placer printeren inden for signalområdet på den trådløse router. De fleste moderne printere har Wi-Fi-kapacitet, så du kan konfigurere dem uden at skulle oprette forbindelse til en computer. Det skal imidlertid være inden for signalområdet for den trådløse router for at kunne sluttes til den.
  • Hvis printeren ikke har Wi-Fi-funktionen, kan du se næste afsnit.
 2. 2
  Tænd printeren. Du vil forbinde det direkte til det trådløse netværk uden brug af en computer.
 3. 3
  Tilslut printeren til det trådløse netværk. Denne proces kan variere afhængigt af apparatets fabrikat og model. Du skal kende Wi-Fi-netværksnavnet (SSID) og adgangskoden.
  • Mange printere giver dig mulighed for at forbinde dem ved hjælp af den indbyggede systemmenu. For detaljerede oplysninger, se brugsanvisningen. Hvis du ikke længere har manualen, kan du altid finde en online-version på enhedsproducentens supportside.
  • Hvis printeren og routeren understøtter WPS push-to-connect (tryk for at forbinde), tryk simpelthen på WPS-knappen på printeren og routeren inden for to minutter. Forbindelsen vil blive foretaget automatisk.
  • Nogle ældre trådløse printere kan kræve, at du tilslutter dem til en computer, inden du konfigurerer den trådløse forbindelse. Dette er mere almindeligt, når enheden understøtter trådløs teknologi, men ikke har en indbygget menu. Tilslut printeren til computeren ved hjælp af et USB-kabel, og installer den medfølgende software til at konfigurere den til det trådløse netværk. Når du har tilsluttet det til netværket, kan du afbryde printeren fra computeren og placere den, hvor du vil.
 4. 4
  Tilføj printeren til en Windows-computer. Når du har tilsluttet det til netværket, kan du tilføje printeren til din Windows-computer for at starte udskrivning af dine dokumenter.
  • Åbn "Kontrolpanel" i menuen "Start" (Windows 7 og tidligere versioner) eller ved at højreklikke på Windows-knappen (Windows 8 eller tidligere versioner).
  • Vælg "Vis enheder og printere" eller "Enheder og printere."
  • Klik på knappen "Tilføj en printer" øverst i vinduet.
  • Vælg den ønskede printer fra listen, der vises. Det kan tage et øjeblik at se ud.
  • Installer driverne om nødvendigt. Windows skal kunne installere driverne for de fleste populære printere.
 5. 5
  Tilføj printeren til en Mac-computer. Hvis du bruger en Mac-kompatibel printer, kan du tilføje den til operativsystemet, når du har tilsluttet det til det trådløse netværk.
  • Klik på "Apple" menuen og vælg "System Preferences."
  • Klik på knappen "Udskriv og scan".
  • Klik på knappen "+" nederst på listen over printere.
  • Vælg den nye printer fra listen, og følg instruktionerne på skærmen for at installere den nødvendige software.
 6. 6
  Udskriv med den trådløse printer. Når du har tilføjet printeren til operativsystemet, kan du vælge det fra ethvert program, der understøtter udskrivningen. Den vises i menuen "Printer", når du forsøger at udskrive et dokument eller et foto.
  • Hvis det ikke vises i denne menu, skal du sørge for at det og computeren er tilsluttet det samme netværk. Nogle gange kan genstart af de to enheder løse problemet.

Video: Opsætning af hardwaren til faxafsendelse på en HP LaserJet-printer

Del 2
Udskrivning fra en Android-enhed

 1. 1
  Konfigurer printeren, så den er tilsluttet et netværk eller en computer. Inden du kan udskrive til en Android-enhed, skal printeren være forbundet til hjemmenetværket ved hjælp af ovenstående trin eller via et USB-kabel. Du skal tilføje printeren til Google Cloud Print, som giver dig mulighed for at sende udskriftsjob fra hvor som helst ved hjælp af et hvilket som helst program, der understøtter udskrivning.
  • Hvis din printer understøtter Google Cloud Print, kan du nemt tilføje den. Ellers skal du bruge en computer, som printeren allerede er installeret på.
 2. Billedbetegnelse Opret en trådløs printerforbindelse Trin 8
  2
  Tilslut den trådløse printer direkte til Google Cloud Print (hvis det er muligt). Hvis din printer understøtter Google Cloud Print, kan du forbinde den med din Google-konto direkte fra den indbyggede menu. Følg vejledningen på skærmen for at logge ind på din Google-konto. Du skal logge ind med den samme konto, der er knyttet til din Android-enhed.
  • Hvis du ikke kan forbinde din printer til Google Cloud Print, skal du springe til trin 9.
  • Hvis dette er tilfældet, kan du stadig tilføje det til denne tjeneste via en computer.
 3. Billedbetegnelse Opsætning af en trådløs printerforbindelse Trin 9
  3
  Åbn Google Chrome-browseren på din computer, hvis din printer ikke understøtter Google Cloud Print. Hvis printeren ikke understøtter denne tjeneste direkte, skal du manuelt føje den til din Google-konto. Ulempen ved at gøre dette er, at det kun vil være tilgængeligt, når computeren er tændt og logget på.
  • Du skal bruge Google Chrome til at konfigurere Google Cloud Print-tjenester.
  • Brug en hvilken som helst computer, der har adgang til printeren over netværket. Følg trinene i det foregående afsnit for at forbinde en computer til den trådløse printer.
 4. Billedbetegnelse Opsætning af en trådløs printerforbindelse Trin 10
  4
  Klik på menuen Chrome, og vælg "Indstillinger". Dette åbner en ny fane.
 5. Billedbetegnelse Opsætning af en trådløs printerforbindelse Trin 11
  5


  Klik på linket "Vis avancerede indstillinger" og rul ned på siden. Du finder afsnittet Google Cloud Print nederst i menuen.
 6. Billedbetegnelse Opsætning af en trådløs printerforbindelse Trin 12
  6
  Klik på knappen "Administrer" for at åbne Google Cloud Print Manager. Du vil se en liste over de tilsluttede enheder.
  • Hvis du skal indtaste dine legitimationsoplysninger, skal du bruge den samme Google-konto, der er knyttet til din Android-enhed.
 7. Billedbetegnelse Opsætning af en trådløs printerforbindelse Trin 13
  7
  Klik på "Tilføj printere", og du vil se en liste over printere, der er føjet til computeren. Der kan være en liste over flere enheder, især hvis printeren har faxfunktionen.
 8. Video: Opsætning af printer på iPad/iPhone

  Billedbetegnelse Opsætning af en trådløs printerforbindelse Trin 14
  8
  Kontroller, at enheden er valgt, og klik på "Tilføj printere". Dette vil føje printeren til Google Cloud Print-kontoen.
 9. Billedbetegnelse Opsætning af en trådløs printerforbindelse Trin 15
  9

  Video: Tips til dit trådløse netværk

  Download Cloud Print-appen på din Android-enhed. Dette giver dig adgang til Google Cloud Print-printere på Android. Du kan downloade det gratis i Google Play Butik.
 10. Billedbetegnelse Opsætning af en trådløs printerforbindelse Trin 16
  10
  Udskriv med Android apps. Når du har installeret Google Cloud Print, kan du udskrive til dine printere ved hjælp af et program, der understøtter udskrivningstjenesten. Denne support varierer afhængigt af applikationen, selvom de fleste af dem, især dem, der giver dig mulighed for at åbne dokumenter, fotos og e-mail, også understøtter udskrivning. Generelt kan du få adgang til "Udskriv" i menulinjen.
  • Hvis du skal tilføje printeren via Google Chrome, skal computeren du bruger, være forbundet med browseren, der åbnes eller kører i baggrunden. Hvis printeren kan oprette forbindelse direkte til Google Cloud Print, skal den kun være tilsluttet det trådløse netværk.

Del 3
Udskrivning på en iPhone eller iPad

 1. 1
  Sørg for, at din printer understøtter AirPrint. Denne funktion gør det muligt for iOS-enheder at sende udskriftsjob direkte til printeren. Se efter AirPrint-logoet på printeren eller AirPrint-indstillingen i printerens opsætningsmenu.
  • Nogle printere skal konfigureres, før de kan bruge denne funktion.
  • AirPrint-printere skal være tilsluttet det samme netværk som iOS-enheden. Følg trinene i begyndelsen af ​​denne artikel for at forbinde printeren til det trådløse netværk.
  • Hvis din printer ikke understøtter AirPrint, skal du finde et udskrivningsprogram, der er kompatibelt med printermærket.
 2. 2
  Åbn det program, du gerne vil udskrive til. Ikke alle applikationer understøtter AirPrint, men de fleste applikationer fra Apple og andre store virksomheder gør. Du er mere tilbøjelig til at finde AirPrint-indstillinger i programmer, der understøtter åbningsdokumenter, fotos og e-mails.
 3. 3
  Åbn det element, du vil udskrive. Brug programmet til at åbne det dokument, foto eller e-mail, du vil udskrive.
 4. 4
  Tryk på knappen "Del", og vælg "AirPrint". Hvis du gør det, kan du vælge AirPrint-printeren.
  • Enheden skal være tilsluttet det samme netværk som printeren.
 5. 5
  Vælg printeren og tryk på "Udskriv". Filen sendes til printeren.
Del på sociale netværk:

Relaterede
© 2022 HodTari.com