Hvordan man bærer en hijab (lommetørklæde)

Muslimske kvinder bærer hijabs (tørklæder) for at dække deres hår foran mænd, der ikke er deres slægtninge. Trinene nedenfor vil lede dig efter eget valg.

trin

Metode 1
Valg af din foretrukne stil

Billede med titlen Brug et Hijab Trin 1
1
Se hijab-stil på internettet eller muslimske blade. Mange kvinder lærer vejledninger fra de mest grundlæggende til de mest udførlige. Du vil kende de tilgængelige stilarter og produkter og hvad man skal gøre med tørklæder, der kræver lashing, foldning, pins og så videre.
  • Billede med titlen Brug et Hijab Trin 2
    2


    Vælg din Hijab. Gå til en butik, der sælger muslimske tøj og se mulighederne. Nogle består af et stykke stof, som kan være firkantet, rektangulært eller trekantet. Disse bliver normalt rullet op og bundet eller fastgjort for at holde dem på plads. Andre er stofrør placeret over hovedet og kommer normalt i en- eller todelt stilarter. Røret er generelt lettere for begyndere, da det ikke kræver stifter. Find en hijab, der passer til dit tøj eller i en neutral farve. Der er ikke noget galt med at bruge farver, der skiller sig ud. Halstørklæder fremstillet af naturlige fibre som silke og bomuld er generelt mere behagelige, da de "trækker vejret".
  • © 2022 HodTari.com