Sådan spiller du klarinet

Klarinet er et vindinstrument, der har en smuk og "rund" lyd. Klarinetter har nogle af de største toner af rækkevidde blandt alle musikinstrumenter, hvilket gør det til et af de mest interessante og udfordrende instrumenter til at spille. Nogle skoler har bands, der giver studerende, der ønsker at lære at spille dette instrument. Men hvis du ikke længere er i skole, er det sikkert muligt for dig at tage lektioner og lære at spille klarinet.

trin

Billedbetegnelse Spil klarinet Trin 1
1
Køb eller lej en klarinet, så du kan øve (medmindre du allerede har klarinet). Husk, at hvis du er nybegynder, vil dyre klarinetter ikke være praktiske eller nemme at spille. Det er bedre at leje eller købe en billigere eller endda brugt. Der er flere gode modeller, der er nemme at spille. En Selmer plast klarinet, eller E11 Buffet, lavet af træ, bruges almindeligvis som nybegynder klarinetter.
 • Billedbetegnelse Spil klarinet Trin 2


  2

  Video: How to Play the Clarinet : How to Begin Playing the Clarinet

  Video: Mads Christensen "spiller" klarinet i Go' Morgen Danmark

  Køb et rør også. Klarinet har brug for valget.
 • Billedbetegnelse Spil klarinet Trin 3
  3
  På en musikbutik i nærheden af ​​dit hjem skal du finde ud af om de giver klasser der eller i nærliggende steder. Det er bedre at starte med en lærer end alene, ikke at miste eller lære noget på den forkerte måde. Generelt giver musiklærere klasser ved at oplade lidt.
 • 4
  Monter klarinet. Fastgør klokken i bunden af ​​klarinettkroppen. Sæt vingen i det tomme rum. Derefter glider tønderen øverst mod pluk. Juster om nødvendigt.
 • Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2022 HodTari.com