Sådan oprettes et Punk Horror Band

den horror-punk

er en musikalsk genre skabt i slutningen af ​​70`erne (1977) af det mytiske band The Misfits. En blanding af punkrock med temaer lige fra horrorfilm og science fiction, skræmmende historier, makabere legender og alt hvad der indeholder zombier, vampyrer, infernalske skabninger eller rum. Hvis du vil danne et band med denne type indflydelse, skal du følge disse trin:

trin

Billede med titlen Tal med en ven Trin 1
1
Find medlemmer til bandet. Søg mellem familie og venner mindst 3 elementer og højst 5, hvor 4 er ideelle. Det er din beslutning.
 • Billedets titel Opret et fantastisk Rock Band Trin 1
  2
  Forsøg at bedre distribuere de forskellige roller inden for bandet. Begyndende fra et band med 4 elementer: en guitarist, en basist, trommeslager og selvfølgelig stemmeens mand, for der er ingen stumme bands her.
 • Billedbetegnelse Vær en 80` class=
  3
  Byg udseende først på tøj. Et horror-punk band skal nødvendigvis have et "horror look". Prøv at bære så meget sort som muligt - måske er hele sorten den bedste - skjorte med kranier, skeletter og alt hvad der kan virke morbid nok, det er ideelt, iført læderjakker er det også tilladt og ser godt ud - hvis du har et par ben med nogle få kranier, endnu bedre. Handsker med pigge eller ej, armbånd med metal spikes er en god mulighed. Sorte bukser, enten brede eller stramme - kan bæres normalt eller med heavy metal bælter, og kæderne er tilladt! Støvler, All-Stars, Vans og Skater-type sneakers er en god mulighed - så længe de er sorte.
 • Video: Gang Stalkers = SKIN WALKERS (Demons Harvesting FEAR)

  Billedbetegnelse Lav Cat Eyes With Eyeliner Trin 7
  4
  Brug nogle makeup. Lidt sort i øjnene uden at være overdreven anbefales. Håret kan være i "Devilock", i Misfit-stilen, men hvis du vil være mere original, kan du bruge dit hår som du vil - i en højderyg, skrabet, frynser på øjnene, ser alt godt ud i genren. Skeleton type maleri kan bruges på ansigtet eller ej, men det er godt, at mindst et medlem udviser et strejf af det maleri.
 • Billede med titlen Music 24


  5
  Lyt til nogle bands af genren for at opbygge en base af påvirkninger. Misfit er påkrævet, Samhain, Murderdolls, Blitzkid, The Damned, The Cramps, DR. Chud X-Ward, Michale Graves, Gotham Road osv., Dette i den mest originale horror-punk. Du kan også indsamle påvirkninger fra Deathrock, Horrorcore, Heavy Metal bands samt fra den seneste punk og post-hardcore bevægelse (husk at medlemmer af My Chemical Romance var store fans af Misfits).
 • Billedbetegnelse Tune a Guitar Step 1
  6
  Det er ikke nødvendigt at have musikalske talenter ud over det normale, men det er godt, at de har en vis viden. Derfor deltage og udøve når det er muligt, på en hård måde, og forsøge at opretholde en god stemning blandt medlemmerne. Dette vil få dig til at begynde at koordinere og give konsistens til lyden.
 • Billedets titel Enjoy a Horror Movie Step 1
  7
  Begynd at se så mange gamle og nye horrorfilm som muligt. Der er masser af sange lavet om gamle film, og de nye kan være en god inspiration. Læs bøger af samme genre og drage fordel af ethvert okkult ømt emne og skræmmende scener, historier, myter osv. For at begynde at skrive teksterne. Du kan med dette også lave dine egne historier og gøre dem til gode tekster. Husk en ting: Blanding af kærlighed og romantik med terror giver gode sange!
 • Billede med titlen Cope With Annoying People Trin 2

  Video: Top 15 Incredibly Creepy Moments in Kids Cartoons

  8
  Vis mere aggressiv holdning kun til musik og skuespil. For resten, prøv at være civiliseret fuldt ud! At skabe forvirring er ikke særlig god, men det er en mulighed.
 • Billede med titlen Halloweencolorskull
  9
  Prøv at bruge rekvisitter som kister, falske skeletter mv. Ved montering af scenesættene. De kan også køre nogle horror film videoer, mens de handler. Brug falsk blod, men ikke i overflod - bare et par detaljer.
 • tips

  • Prøv at danne bandet med venner eller familie for at holde enheden.
  • Når du skriver bogstaverne og kommer til hvor du er i et kreativt forfald, ikke vide hvad du skal skrive, husk denne lyd: WHOA!
  • Denne sætning bør være bandet`s motto: "Punk Rock er undead". Eller "Everyday er Halloween."
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2022 HodTari.com