Hvordan man bliver en sopran, når du er en pige (for kvinder)

Ingen kan lide at sidde fast i en rut, men praktiserende vokalforlængelse er sjældent en rutine! Hvis du er utilfreds med de dele, der er tildelt dig, men ikke kan holde noterne nok til at synge forskellige dele, så skal du lære dig nogle nemme vokalteknikker til at udvide dit vokalområde. Generelt vil du tilføje noter til din naturlige forlængelse. Med andre ord, vil du udvikle evnen til at synge både kontraalt og sopran, men nogle gange er du nødt til at bare stoppe synge en fordel for den anden, i det mindste indtil hans musikalske muskler tilpasse sig. Lad os finde ud af hvordan!

trin

Billede med titlen Bliv en sopran når du` class=
1
Prøv at ændre din normale taletone. Lyt omhyggeligt, mens du taler i løbet af den første dag. Når vi ikke betaler meget opmærksomhed på, hvordan vi bruger vores vokale tonalitet, har vi en tendens til at forsømme vores lavere tonehøjde. For at øge deres indhold af rækkevidde, tilføje en "accent" til sin samtale stil, eller forsøge at efterligne stemmen af ​​en person yngre end dig, eller bare lade som du er i en svimlende humør. Brug en strategi, der virker for at øge din vokal tone.
 • Billede med titlen Bliv en sopran når du` class=
  2
  Begynd med at arbejde din måde at synge mens du taler i en tone højere end din normale tone, hvis det er muligt. Hvis du ved hvordan man øve vokaløvelser, begynder man ved at øge skalaen lidt hver dag. Men hvis du normalt synger kun almindelige sange, skal du vælge en sang lidt højere end normalt, selvom det vil genere dig lidt, og bare syng det forsigtigt tre gange om dagen. Husk at stemmen er justeret af musklerne, og det tager lidt tid, før de bliver vant til den nye indsats.
 • Video: LaVance Colley - Emre Yücelen ile Stüdyo Sohbetleri #14 #OnlineSohbetler

  Billede med titlen Bliv en sopran når du` class=
  3

  Video: Sertab Erener - Emre Yücelen İle Stüdyo Sohbetleri #10  Undgå at synge lave noter, mens du er i færd med at tilpasse. Prøv ikke helt at miste dine lavere karakterer, men træn dem ikke for meget, eller du vil tvinge for meget på dine nye muskler, som allerede er overbelastede.
 • Billede med titlen Bliv en sopran når du` class=
  4
  Anmod om at blive overført fra korets eller gruppens altafsnit til den del af de anden sopraner. Her er sopranerne med de laveste stemmer, og det er et godt sted at starte.
 • Billede med titlen Bliv en sopran når du` class=

  Video: Cristina Ramos Ses Analizi (Opera'dan Rock'a ! Çılgınlık Bu İşte !)

  5
  Start med at synge høje noter, indtil du endelig kan overvinde dem.
 • tips

  • Lig ned på ryggen når du synger hjemme. Denne position vil muliggøre større åbning af luftpassagen, som i sidste ende vil øge sin vokale forlængelse.
  • Under sangen, mens du trækker vejret, skal du huske den højeste tone, der kan modstå med hver vejrtrækning. Dette vil få din krop til at trække vejret dybere og vil hjælpe med at åbne halsen så meget som muligt. Højere noter har brug for mere plads!
  • Da hans stemme begyndte at blive stærkere i de højere klasser, forsøge at blive afslappet, mens du synger, flytte og synge i deres foretrukne miljø (i din baghave, i bilen), og sørg for dit ansigt er afslappet også. Sang med en afslappet krop vil forhindre ondt i halsen.
  • Hvis du i dine tidligste forsøg på at synge sange med høj frekvens lyder lyden svag og knirkende, skal du ikke bekymre dig. Tilføj lidt volumen og styrke på samme tid, så dine muskler lærer at modstå den ekstra indsats for at synge højere noter.
  • For at give den nødvendige ekstra energi, skal du sørge for at bruge din membran i stedet for dine hals muskler, eller du kan lide af betændelse i halsen! Det kan måske lyde en smule akavet i starten, men dine venner vil forstå din sag.
  • Husk, du kan ændre din stemme, hvis du arbejder på den. Ændring af din stemme eller udvidelse af dit vokalområde kan gøres, du skal bare arbejde for det og så. Din stemme er som en muskel, der kan arbejdes på forskellige måder, så det ser bedre ud, ligesom enhver anden muskel i din krop !!!!!!!!
  • Efter cirka tre måneder at tale og synge lidt højere, vil du være i stand til at synge sopran linjer oftere. Og hvis det tager længere tid end det, så vær det også. Ikke alle mennesker kan ændre deres vokale rækkevidde, og nogle kan tage et år eller mere ved at arbejde gradvist for at komme derhen.
  • Udvidelse af dit vokalområde vil aldrig være en dårlig ide, men hvis du har problemer med at nå højere karakterer, må du ikke stresse eller ødelægge din stemme for det. Husk, at den høje stemme er en absolut del af enhver kor gruppe, og hvis du virkelig er en af ​​disse højder, bør du være stolt! Nyd den stemme du har og nyd den, du er! Nyd den stemme du har - værdsætter din identitet!

  Video: Britney Spears - ...Baby One More Time (Official Music Video)

  advarsler

  • Beskyt din stemme. Hvis du går til en sportsbegivenhed, forlystelsespark eller ethvert andet sted, hvor jeg kan græde eller grine en masse, især udendørs, tage mindst to ugers hvile efter begivenheden til at lade din stemme komme sig.
  • Du bør drikke mere vand og mindre sodavand i denne overgangsperiode (brusholdige drikkevarer indeholder lidt salt). Sangstrenge har brug for en masse intern smøring, og under stress har de brug for endnu mere. Under denne proces kan du udvikle en vokal knude, som kan forhindre dig i at synge i flere måneder afhængigt af sværhedsgraden.
  • Hvis du bliver forkølet, tag en pause fra overgangsarbejde. Vær forsigtig med musklerne i din hals og giv dem en pause. Denne pause vil ikke bremse dine fremskridt.
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2022 HodTari.com