Sådan bliver du Hip Hop Producer

Selvom rappere normalt bringer berømmelse og kreditter, er producenter hjerte og sjæl af hip-hop. De skaber de instrumentale "beats", som rappere skal høres, spiller kroge, melodier og rytmer verden elsker at høre. Der er flere typer producenter og et uendeligt antal stilarter til at prøve, men der er nogle fælles trin, der deles af alle.

trin

Metode 1
At lære kunsten

Billede med titlen Bliv Hip Hop Music Producer Trin 1
1
Bliv forelsket i hip-hop. Før du begynder, bør du vide, at det er svært at bryde ind i musikbranchen, så du skal løbe efter hip-hop for kærlighed, for ikke at forsøge at få nemme penge. Lyt så meget som muligt til rappere og producenter for at opdage den stil, du bedst kan lide, og hvilken slags musik du vil oprette. Jo mere du ved om hip hop, jo bedre er du udstyret med at gøre det.
 • Hip-hop er en af ​​de nemmeste genrer at komme ind på grund af det store udvalg af gratis sange, der er tilgængelige på websteder som Datpiff, LiveMixtapes og HotNewHipHop.
 • Billede med titlen Bliv Hip Hop Music Producer Trin 2
  2
  Lyt til alle slags musik. Hip-hop-producenter er kendt for at blande en række musikalske påvirkninger og tendenser til at skabe noget nyt, så se efter gode sange, hvor du kan finde dem. RZA blev berømt efter rummaging gennem gamle sjældne plader, Russel Simmons og Rick Rubin gjorde en succes med at bringe rock `n roll til rap, mens Kanye West bruger flere klassiske orkestre bag deres slår. Der er ingen genre, der ikke kan inspirere en hiphopproducent.
  • Lyt til sangene af deres kvalitet, ikke efter deres genre eller omdømme.
  • Skriv ned alle sange, du kan lide, så du kan finde dem og potentielt bruge dem senere.
 • Billede med titlen Bliv Hip Hop Music Producer Trin 3
  3
  Undersøg teorien og historien om musik. Produktion er processen med at skabe et instrumental spor, men i tilfælde af hip-hop plejer du at "spille" alle instrumenterne. For at have absolut kontrol over din lyd, skal du forstå sangens funktion, herunder tids signaturer, strings progression, musikalsk teori og instrumentering.
  • Lær at spille et instrument. Så mange beats er lavet med et tastatur, så prøv at starte med et klaver.
 • Billede med titlen Bliv Hip Hop Music Producer Trin 4
  4
  Køb en make-up rig. Det er nemt at komme ind i hip hop-verdenen, fordi teoretisk set kan du skabe beats med intet andet end en stærk computer. I dag er der ekstra værktøjer, der er forbundet direkte til computeren, så du har endnu mere kontrol over din musik, og værdien af ​​dem er praktisk talt uvurderlig.
  • tastaturet: Måske er det næststørste værktøj, tastaturer, mulighed for at lave dine egne melodier og fysisk spille beats, hvilket normalt er hurtigere end at skrive noter på din computer.
  • Tromlemaskine: Et utroligt alsidigt instrument, en trommemaskine giver dig mulighed for at tildele lyd til en lille knap og spille den som en tromme. Det kan programmeres med batterier, fade, noter eller endda tilfældige lyde.
  • mikrofon: Nødvendigt stykke, hvis du vil optage lydspor, giver mikrofonen også mulighed for at optage andre instrumenter og lyde, der skal indarbejdes i beats.
  • MIDI controllere: Kompleks, men kraftfuld, giver disse controllere dig mulighed for at justere toner, rytmer, sløjfer og beats med et tryk på en knap. Mange high-end tastaturer og rytme kasser har deres egne MIDI controllere.
  • Højttalere: Invester i gode højttalere til at lytte til musik i den bedst mulige kvalitet for at sikre, at lytterne hører, hvad du vil have dem til at høre.
 • Billede med titlen Bliv Hip Hop Music Producer Trin 5
  5
  Vælg lydproduktionssoftware. Kendt som DAW Digital Audio Workstation), der er hundredvis af muligheder til rådighed. Selv om der er en bred vifte af muligheder, brugervenlighed og pålidelighed, er de fleste af dem meget ens i udførelse. Lydene af de forskellige instrumenter er placeret i en tidslinje, hvor de kan arrangeres i lag, redigeres og gentages for at oprette sangen. Vælg det program, du er mest komfortabel med, og lær så meget som muligt om det.
  • Nogle programmer til at komme i gang i praksis omfatter Audacity, GarageBand (Mac), Cecilia og Mixx.
  • For mere engagerede personer, se betalte programmer som Pro Tools, Logic, MuTools, MixCraft eller Cubase.
  • Al software har hundredvis af tutorials, tips og tricks til rådighed på internettet. Lær så meget som muligt om din DWA.
 • Video: Rygter (Interlude)

  Billede med titlen Bliv Hip Hop Music Producer Trin 6
  6
  Eksperiment med lyde og udstyr. Dette er den eneste måde at gøre dig bekendt med udstyret og for at lære, hvilken slags musik du gerne vil gøre. Lav så mange beats som muligt, selvom de varer kun 30 sekunder, og graver dybere ind i alle de instrumenter, du har adgang til.
  • Prøv at genskabe nogle af dine yndlingsslag. Det er muligt at downloade pakker af lyde, der anvendes af berømte producenter og lege med dem for at se, hvordan de bruges.
 • Metode 2
  Oprettelse af Beats

  Billede med titlen Bliv Hip Hop Music Producer Trin 7
  1
  Opret batteriets slag først. Dette er den vigtigste del, fordi det giver struktur til hele sangen, især i hip-hop, hvor sangere har brug for en stabil rytme at synge. Opret et solidt fundament for melodier, stemmer og orkesteret.
  • Start med den klassiske trio af slag - tromme, tromme og chimbau. Eksperimentér med disse tre beats for at producere den livlige fornemmelse af klassiske rap og hip-hop sange, som for eksempel DJ Premier`s "Step in the Arena".
  • Download gratis batteripakker på internettet for at finde lyde og perkussioner til din musik.
  • Eksperiment med andre lyde. Producenter som J Dilla (fra sangen "Waves") blev berømte for at bruge stemmer, sirener og andre lyde i stedet for batterier. Rapperen 50 Cent anvendt våben lyder som perkussion i sangen "Heat".
 • Billede med titlen Bliv Hip Hop Music Producer Trin 8
  2
  Byg en baslinje. Hip-hop har sin oprindelse i jazz, funk og sjæl, og som disse genrer har den brug for to grundlæggende instrumenter: trommer og bas. En baslinje skaber en grundmodel til melodien af ​​sangen.
  • Baslinierne kan være enkle som i sangen "Memory Lane (Sittin `in the Park)", Nas eller kompleks, som i sangen "Be (Intro)", af Common.
  • Øv blandingen af ​​baslinjen med bastromlen, da de begge udsender lave frekvenser. Sæt dem i lag, så du kan høre begge på samme tid som i sangene ovenfor.
 • Billede med titlen Bliv Hip Hop Music Producer Trin 9
  3
  Tilføj orkestrering og melodiinstrumenter. Efter oprettelsen af ​​sangen "beat" med bas og trommer, er det tid til at få det til at nå sit sande potentiale. Dette er den tid, hvor du skaber musikens "følelse". Hvis du vil have hende til at blive inspireret af genren Rhythm and Blues, for eksempel tilføj pianoer, nogle vindinstrumenter og måske en jazzgitarr (som i sangen "The Ave" fra Blues Scholars). Hvis du vil have en episk og filmisk sang, skal du tilføje strenginstrumenter, tromboner, gongs osv. (som i sangen "General Patton", Big Boi).
  • Eksperiment hele tiden med lyde - den eneste måde at finde det bedste på er at prøve så mange orkestrationer som muligt.
 • Billede med titlen Bliv Hip Hop Music Producer Trin 10
  4

  Video: NECRO - "TAKE HIPHOP BACK" ft. VINNIE PAZ & IMMORTAL TECHNIQUE (OFFICIAL VIDEO) Underground Hip Hop

  Lær, hvordan du opretter sløjfer. Dette sker, når du samler flere beats og gentager dem for hele sangen, så det ser ud som om en person spiller noten hele tiden. Dette giver dig mulighed for at skabe et ensartet beat for MC`en og undgå at skulle indtaste det flere gange.
  • De bedste løkker er umærkelige. Det betyder, at det er umuligt at finde ud af om linjen blev kopieret og indsat.
 • Billedbetegnelse Bliv Hip Hop Music Producer Trin 11
  5


  Lær at oprette prøver. Dette sker, når du indsætter uddrag af anden musik i din musik og bruger dem til at oprette noget helt nyt. den prøveudtagning er en af ​​de grundlæggende byggesten i hiphopproduktion, men den skal bruges med forsigtighed - indsættelse af musikstykker uden tilladelse er ulovlig.
  • Brug prøver vær forsigtig. Find to eller tre toner, som du kan lide, forvrænge, ​​gentage og punktere dem for at skabe noget nyt.
 • Video: HVORDAN MAN LAVER ET BEAT

  Billede med titlen Bliv Hip Hop Music Producer Trin 12
  6
  Tilføj vokalen. Det er ligegyldigt, om du vil synge eller hvis nogen andre vil gøre det, optage vokalen og spille deres længde i korpositioneringen og tilføje de introduktioner, du ønsker.
 • Billede med titlen Bliv Hip Hop Music Producer Trin 13
  7
  Afslut sangen med accenter, rytmeændringer og overraskelser. Brug dine produktionsfærdigheder til at slå sammen teksterne med beat. For eksempel, når brevet er en henvisning til politiet, kan du indtaste en siren lyd. Når du hører en kraftfuld sætning, skal du overveje at klippe taktlaget, så folk kan høre stemmen klart og derefter genindsætte beat som en overraskelse.
  • Build the beat - start kun musikken med trommer og bas, men gå med at tilføje instrumenterne i løbet af versene, indtil du når frem til konklusionen, som i sangen "Slump", Outkast.
  • Tilføj subtile accenter - selv vanskelige at identificere lyde giver dybden til musikken.
 • Billede med titlen Bliv Hip Hop Music Producer Trin 14
  8
  Definer beats. Læs softwarehåndbogen for at lære mere at gennemgå udligning, effekter og kvantisering for at bruge dem, hvor det er nødvendigt.
  • udligning: Justeringen af ​​lydstyrken, frekvensen og lyden af ​​hele sangen. Det gør alle dele af sangen passer glat.
  • virkninger: Der er uendelige effekter for at justere eller ændre lyden af ​​et instrument, så det passer ind i stemningen i sangen. Du kan oprette ekkoer, ændre toner, justere noter og meget mere. Disse effekter er aldrig permanente, så test dem på alle instrumenter.
  • kvantisering: Kunsten at samle noter eller beats skabt for hånd og tilpasse dem med det digitale takt. Kvantisering er afgørende for en ren, professionel sang, men overdreven det kan gøre sangen robot.
 • Billede med titlen Bliv Hip Hop Music Producer Trin 15
  9
  Bryd reglerne. De bedste hiphopproducenter har smedet deres egne måder, lært af herrerne og eksperimenterer med nye ting. Lav en lyd uden batteri eller brug et live band for at oprette sporene. Følg dine kreative instinkter og hold dine ører åbne for at skille sig ud på markedet.
 • Metode 3
  Bliver en professionel producent

  Billede med titlen Bliv Hip Hop Music Producer Trin 16
  1
  Del dine beats med andre. For at blive professionel skal du vise din musik til venner, familie og fremmede. Så skræmmende som det lyder, husk at musik skal deles og dit arbejde bliver meget sjovere med andre mennesker.
  • Start med venner og nære familiemedlemmer, så du har det godt med feedback.
  • Lad dem ikke sige, at du "kan ikke lave musik". Hvis dette er din drøm, skal du holde øje med og prøve.
  • Sæt din musik på internettet for øjeblikkelig feedback. Sider som Youtube, Soundcloud, Reddit og ReverbNation er gode til at dele dit talent.
 • Billede med titlen Bliv Hip Hop Music Producer Trin 17
  2
  Fremme dig selv. Efter at have modtaget positiv tilbagemelding fra folk, skal du starte med at skrive dit arbejde. Sites som rocbattle.com, soundclick.com, givemebeats.net og cdbaby.com er alle lavet til dette.
  • Bliv mere aktive i sociale medier for at kunne påvirke det største mulige marked.
  • Se hip hop shows og kendskab til lokale musikere og producenter.
 • Billede med titlen Bliv Hip Hop Music Producer Trin 18
  3
  Samarbejd med andre rappere og producenter. En del af hiphopens skønhed er dets samarbejdsstil. Producenter og rappere blander sig jævnligt for at finde nye inspirationer og hjælpe hinanden med at få berygtighed.
  • Bed om at producere sange til rappere, du kender.
  • Tilbyde dine hits på internettet. Der er fora og sider, der er fulde af rappere, der søger udslag til at bruge som grundlag for dine sange.
 • Billede med titlen Bliv Hip Hop Music Producer Trin 19
  4
  Fremstil en mixtape. Mixtapes er gratis albums opslået på internettet, der fungerer som en læreplan for hip hop-fællesskabet. Selvom du ikke kan få en rapper til at synge, sammensæt en samling sange, som kan downloades og spredes.
 • Billede med titlen Bliv Hip Hop Music Producer Trin 20
  5
  Fortsæt med at lave slag. Kanye West har allerede i et interview sagt, at han producerede fem beats om dagen i tre somre, og det var det, der gjorde ham til at springe i branchen. Kun de, der praktiserer dagligt, er i stand til at lave slag for alle og lære nye tricks at blive succesfulde producenter. Selv hvis du vil producere for sjov, vil du opdage, at den eneste måde at blive producent på er at producere.
 • tips

  • Juster instrumentvolumener. Højere er ikke nødvendigvis bedre.
  • Prøv alt. Intet er "forkert". Det er ligegyldigt, om andre kan lide det eller hvis du bare kan lide det, er alt gyldigt.
  • Samarbejd med andre producenter for at udvikle nye ideer.
  • Se vejledningsvideoer på YouTube.
  • Anbefalet hardware: MPC-serien, Korg-synthesizer, MIDI-tastatur, tekniske diskspillere, professionelle hovedtelefoner og skærme.
  • Få meget tilbagemeldinger af børn og unge.
  • Begræns ikke dig selv: kend de fire elementer i hip-hop. Dans, rap, grafit og disk blanding.
  • Undersøg succesfulde producenter. Så hårdt som det lyder, sæt dig ned for at studere dine yndlingsspor og find ud af, hvad der gør dem så tiltalende.
  • Giv ikke op, hvis din musik ikke opfylder dine forventninger. Dette er almindeligt for begyndere, så fortsæt med at øve.
  • Blanding og færdiggørelse af en sang er to separate færdigheder, som skal fungere godt sammen. Bliv dygtig både for at skabe professionelle spor.

  advarsler

  • Må ikke modløses af kritikere.
  • Fortsæt forsøger. Hvis du er sikker på, at du vil udvikle denne passion, så klarer du at integrere den i dit liv, indtil du kommer til, hvor du vil.
  • Udvikle ikke et ego, det vil skræmme dig i fremtiden.
  • Forvent ikke at leve på det, medmindre du er villig til at give hårdere end du nogensinde har gjort i dit liv. Dette er ikke et let marked at komme ind, medmindre du er meget bestemt og ikke opgiver let. Husk, du kan få det - markedet er fantastisk.
  • Spørg ikke, hvordan du gør noget uden at læse manualen eller søge på internettet først. De andre producenter vil hjælpe dig meget, hvis du følger denne regel.
  • FL Studio software har næsten 200 MB, men det er værd at gøre. Dette er et fremragende program, især til kreative brugere. Det er muligt at udvikle dine evner for at gøre det til et meget nyttigt værktøj.
  • Brug ikke misbrugende sprog. Undgå det til det maksimale.

  Nødvendige materialer

  • Enhver produktionssoftware (FL Studio, Reason, Ableton, Logic, Cubase) eller hardware (MIDI keyboard, Akai MPC, audio interface).
  • Manual til ovennævnte produkter. Læs det to gange!
  • Musik, masser af musik!
  • Et musikproduktionskursus: [1]
  • Lydskærm og hovedtelefoner. Disse instrumenter giver dig mulighed for at høre lydene, som de virkelig er. Fælles højttalere kan gengive forvrængede lyde.
  • Selv om træningen er god, er det ikke nødvendigt. Du kan lære meget ved at prøve og se gratis videoer på internettet. Øvelsen gør perfekt, husk det.

  Kilder og citater

  Se mere ... (13)
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2022 HodTari.com