Hvordan man bliver en counter

Har du nogensinde hørt symfonierne Handel, Purcell eller Bach og ønskede, at du havde den stigende stemme af en skarp countertenor? Scarlatti, Monteverdi eller Lully`s musik fylder din sjæl med følelser? Denne vejledning viser dig, hvordan du bliver en countertenor og lærer dig, hvordan du synger for at imponere. For dem, der ikke ved det, er countertenor mere eller mindre en mandlig kontralo, lyrisk sanger, der bruger en vokal falsetto teknik, og hvis stemme har en klar, gennemtrængende og fleksibel tone. Contratenors blev brugt meget fra middelalderen til slutningen af ​​barokperioden, på et tidspunkt hvor kvinder blev forbudt at synge i kirker og operahuse. En video med udførelsen af ​​en countertenor kan findes på dette link: (https://youtube.com/embed/5PVkj3UIPSA

) - dette er Robin Blaze, der synger Bachs aria `Von den Stricken`.

trin

Billede med titlen Vær en modtager Trin 1

Video: HVORDAN DU BLIVER BEDRE TIL CS:GO! (MINE BEDSTE TIPS)

1
Kontakt en sanglærer. At skifte til modenhed uden professionel vejledning kan ødelægge din stemme. Du har brug for en kvalificeret instruktør, der kan hjælpe dig med at trække vejret ordentligt og ikke fordele dine vokalledninger.
 • Billede med titlen Vær et countertenor Trin 2
  2
  Test din rækkevidde. Ikke alle mænd kan blive modstandere. Du har brug for en stærk falsetto, som kan stige med rimelighed. Du skal også være i stand til at synge i lav tone (omkring F3), `blande` hovedstemmen og bryststemmen.
 • Video: Sådan får du en Bloglovin' counter i din sidebar på din blog

  Billede med titlen Vær et counterTener Trin 3

  Video: [DK] Hvordan du bliver bedre til CSGO - Dansk Commentary  3
  Lær at trække vejret korrekt. Din mave skal udvides og fylde med luft. Det skal være fast og fast. Må ikke synge fra brystet eller halsen. Når du synger højt noter, skal det være som om alt trykket stiger fra din mave og ud af munden, ikke i hovedet.
 • Video: HVORDAN MAN FINDER SIT TRADE-LINK I CS:GO OG SÆTTER SIN PROFIL PÅ OFFENTLIG

  Billede med titlen Vær et countertenor Trin 4
  4
  Vær opmærksom på din udtale. Husk at udtale alle konsonanter og lægge vægt på alle vokaler. Hvis du vil fjerne lyden fra modstanderen, skal du gøre dine vokaler mere åbne: Lav ikke `lukkede` formater med munden.
 • Billede med titlen Vær et countertenor Trin 5
  5
  At tackle musklerne i din mave får din krop til at bruge mindre luft til noterne, fordi det virker som en lås. Dette medfører, at du kan holde noter i længere tid, mens du er i normal hjørne eller modstandstilstand.
 • advarsler

  • Tving ikke din stemme. Hvis du ikke kan synge en mere alvorlig tone, må du ikke beskadige dine vokal akkorder ved at nå frem til det.
  • Det anbefales kraftigt, at du hører en sanglærer, før du begynder at synge som modvægt. Hvis du synger den forkerte måde, kan det ende med at skade din stemme.
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2024 HodTari.com