Hvordan man hurtigt bliver kvitt mus

Har du mus i dit hus eller lejlighed? Mus kan være mere end bare en gener. Mus spredes sygdomme og bakterier, forlader urin og afføring hvor som helst de går og kan endda bære lopper. Desuden reproducerer rotter ekstremt hurtigt og ofte. En kvinde kan have mellem 5 og 10 kuld pr. År, med 10 rotter pr. Kuld. Bekæmpelse af rotter er en to-trins proces: fjern adgang til dit hjem og kæmp mod eksisterende rotter. Fortsæt med at læse for mere information om hvordan man kan slippe af med mus hurtigt og effektivt.

trin

Del 1
Rengøring og lukning af dit hjem

Billede med titlen Get Rid of Mus Fast Step 1
1
Opbevar din mad i metal- eller glasbeholdere med sikre låg. Rotter kan gnave på pap, visse plastmaterialer og andre beholdere for at få mad. For at afskære fødeforsyningen til musene skal du sørge for ikke at forlade mad udenfor, eller hvis du lader den stå på, sætter den på noget, som musen ikke kan nå.
 • Forlad ikke dit kæledyrs mad udenfor. Fjern enhver mad, dit kæledyr ikke har spist lige efter måltidstid.
 • Rotterne er fremragende klatrere - selv toppen af ​​køleskabet er ikke et sikkert sted at opbevare mad.
 • Video: Hvordan kommer du af med lus?

  Billede med titlen Get Rid of Mus Fast Step 2
  2
  Luk affald med et fast låg. Jo mindre mad du skal spise, jo færre rotter får du, selvom dit affald kan være udenfor. For husholdningsskuffer skal du sørge for, at de har gode forseglede låg, og at de lukkes, når der ikke anvendes affald. Rotter vil spise madspiller ud af mennesker.
 • Billede med titlen Get Rid of Mus Fast Step 3
  3
  Hold alle tællere, dræn og køkkenoverflader rene. Forlad ikke snavsede skåle om natten og pas på at rengøre alle dine ofte brugte tællere ved hjælp af en rengøringsmiddel og desinfektionsmiddel.
 • Billede med titlen Get Rid of Mus Fast Step 4
  4
  Se eventuelle indgangssteder til dit hjem. Indgangspunkter bør spærres, så rotter ikke kan komme ind i dit hjem. Sørg for at:
  • Tæt åbninger, huller eller huller med noget stygt som jern eller beton. Se omhyggeligt i dit hjem til steder hvor rotter kan komme ind.
  • Kig på rør, gasledninger og ventilationskanaler. Mus kan bruge disse indgangspunkter som måder at komme til dit hjem.
   • Overvej at sætte stålstråler inde i tønde, inden du forsegler det. Ståluld vil forhindre, at musene bruger hullet til at komme ind i deres hjem. Det vil tilføje et ekstra element af beskyttelse, hvis dine mus er vedholdende og elastisk.
  • Se noget andet, der måske nok inviterer musene til dit hus. Mus kan komme igennem huller og huller så små som en gummi, hvilket betyder, at der dækkes huller og huller, der er nødvendige for at skabe en effektiv forsegling.
 • Del 2
  Naturlige udryddelsesmetoder

  Billede med titlen Get Rid of Mus Fast Step 5
  1
  Overvej at have en kat. Langt den mest naturlige måde at gøre dine rotter befolkning ved, at de ikke er velkommen er at have en kat. Katte elsker at få mus. Katte elsker at spise rotter. Rotter kan ikke lide at blive spist af katte. En god jægerkatte vil hurtigt rense dit hus fra rottebefolkningen og afskrække nye rotter fra at komme til dit hus.
 • Billede med titlen Get Rid of Mus Fast Step 6
  2
  Brug den gode gamle musefælde. Musene har en hurtig ende, og du kan spille musen med musen, da de er så billige. Selv om det ser grusomt ud, dræber de hurtigt musen og er uden tvivl sikrere end gift, hvis du har børn eller kæledyr derhjemme. En ekstra fordel er, at den døende mus ikke kan krybe til sine vægge og dø og forårsage en forfærdelig stank, som kan vare i uger.
  • Løbebånd udgør en lille fare for mennesker og dyr. De kan også forårsage snavs, når de dræber musen.
 • Video: Bee-biter - Hold skadedyr udendørs! - mus

  Billede med titlen Get Rid of Mus Fast Step 7


  3
  Prøv at bruge pebermynteolie som afvisende middel. Prøv at suge en bomuldskugle med den stærke duft af pebermynteolie og læg bomuldskuglerne på strategiske steder i dit hjem. Rotter hader lugten af ​​denne olie. Pebermynteolie er ikke en gift - det er et afstødende middel. Rotter vil forsøge at undgå det.
 • Billede med titlen Get Rid of Mus Fast Step 8
  4
  Prøv katt urin og slange afføring. Det lyder bizart, men det virker faktisk. Rotter er naturligvis bange for både katte og slanger, så det er kun naturligt, at dyreaffaldet gør dem bange.
  • Sæt hygiejnebokse på strategiske steder i dit hjem. Opmuntre din kat til at bruge dem - en hygiejnisk boks uden urin vil ikke gøre meget godt.
  • Besøg en kæledyrshop og spørg ejeren om nogle slangeafføring. Han har muligvis ikke nogen tilgængelig, men hvis du spørger høfligt, kan du få et partnerskab til at afhente senere. Ejeren bør være mere end glad for at lade dig tage afføringen ud af hans hænder.
 • Billede med titlen Get Rid of Mus Fast Step 9
  5
  Prøv ultralydsbestemmende maskiner. Ultralyd rotteafstødningsmidler bruger små bip til perct og skræmmer mus og kan bruges sammen med andre animeias, såsom katte og hunde. Der er en vis kontrovers om effektiviteten af ​​disse repellenter. Nogle eksperter siger, at rotter bliver vant til at bøje efter en kort periode, hvilket gør disse afskrækningsmidler kun effektive i kort tid.
 • Del 3
  Metoder til kemisk udryddelse

  Billede med titlen Get Rid of Mus Fast Step 10
  1
  Brug en elektrisk fælde. Elektriske fælder arbejder ved at lokke musen ind i fælden og derefter slå den op med et kraftigt elektrisk stød. Den dårlige side af disse faldgruber er, at de er dyre og forbruger energi meget hurtigt (batterier er heller ikke billige).
 • Billede med titlen Get Rid of Mus Fast Step 11
  2
  Brug limplader. Limplader vil fange mus effektivt, men de er mindre populære end andre metoder, fordi de kan få musen til at dø af stress eller sult og kan også ende med at fange andre dyr.
 • Billede med titlen Get Rid of Mus Fast Step 12
  3
  Se en eksterminator. En eksterminator kan være i stand til at anvende forskellige naturlige og kemiske metoder til at slippe af med koloni af rotter. Især hvis dit problem med rotter er en angreb (ikke kun to mus, der forstyrrer dig lejlighedsvis), kan en eksterminator håndtere dit problem meget mere effektivt end hjemme metoderne.
 • Billede med titlen Get Rid of Mus Fast Step 13
  4
  Brug en forgiftet agn som en sidste udvej. Rotter skal spise - det betyder at du kan købe en opfindsom rotte agn. Så snart musen spiser agn, bliver den meget tørstig og vil lede efter et sted at drikke vand.
  • Før 1990 blev strychnin anvendt. Siden 1990 har zinkphosphat Zn3P2 er blevet brugt. Når den er indtaget, reagerer syren i gnaverens mave med giftet og danner en gas (som har en stærk lugt svarende til hvidløg). Lokke lokke tiltrækker mus, men afviser normalt andre dyr.
  • De fleste doser vil dræbe en gnaver i en enkelt del, men overlevende rotter kan udvikle en agnaversion.
  • notat: Den dårlige side af den forgiftede agn er, at den er giftig for mennesker (men vil fremkalde opkastning). Du skal også håndtere døde rotter fanget i utilgængelige steder, hvilket kan tiltrække andre gnavere.
 • tips

  Video: Bee-biter - Hold skadedyr udendørs! - hveps

  • Hold dit kæledyrs fødepose i en metalbeholder.
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2024 HodTari.com