Hvordan man slippe af med fugle

Selvom det er smukt og sjovt at observere visse fuglearter, er nogle sparsomme og ødelæggende. For at håndtere et større fugleproblem begynder man ved at anvende skræmmende taktik med høje lyde, lyse genstande og fugleskræmmere i form af dyr. Forhindre fugle i at neste ind eller ud af bygninger ved at forsegle huller og installere spyd i taggrunde. Hvis de nægter at forlade stille, kastes mere drastiske holdninger ved at indfange og frigive dem andre steder eller overlevere dem til en dyrelivekspert.

trin

Metode 1
Fantastiske fuglene

Billede titled Get rid of Birds Trin 1
1
Installer et fugleskræmsel. Køb et fugleskræmsel på en håndværk eller have butik i dit område, eller gør en alene montering af et trækors og iført det i halmklædte tøj. Installer fugleskræmsel nær det sted, hvor fuglene mødes, og de vil flyve væk.
 • Skift stedet fugleskræmsel fra dage til dage, så fuglene ikke vænner sig til det. Ændring af tøj kan også hjælpe.
 • Billede titled Get rid of Birds Trin 2
  2
  Spred dyredukker på tværs af terrænet. Køb forskellige modeller af billige plastdyr. Vælg naturlige rovdyr fra fugle som slanger, ugler, svaner og endda coyoter. Placer en eller to af dem i nærheden af ​​det inficerede område, og erstat dem med andre modeller hver få dage for at holde fuglene opmærksomme.
 • Billede med titlen Get Rid of Birds Trin 3

  Video: Lars Hannibal,Birthe Kjær og Kim Sjøgren - Er du dus med himlens fugle

  3
  Aktivér vandbaserede inhibitorer. Denne løsning er ikke mulig i alle miljøer, men kan hjælpe med at holde fugle væk fra dæk og pools. Installer en bevægelsesføler sprinkler og peg den på det område, hvor fuglene klumper. Udstyret kan købes via internettet eller i nærmeste havebutik. Når en fugl forsøger at lande der, vil en vandstråle udvise den.
  • Du skal ikke bekymre dig om strømmen af ​​vandstrømmen. Dette er en harmløs måde at opretholde et fuglfrit område på.
 • Billede titled Get rid of Birds Trin 4

  Video: Papagøje Land i Ballum

  4
  Hæng balloner. Giv flere balloner med ansigter trukket på dem og hæng dem i det angrebne område. Bind dem fast på grene og bjælker, så de ikke bliver båret væk af vinden. Forøg den inhiberende virkning ved at binde skinnende satinbånd på dem. Udskift ballonerne om nogle få dage, så fuglene vil fortsætte med at frygte dem.
 • Billede med titlen Get Rid of Birds Trin 5
  5
  Brug lyse materialer eller reflektorer. Skær aluminiumstrimler og hæng dem på træer og buske. Eller du kan lave huller i tynde pander, som du ikke har noget imod at fortryde, og hænge dem. Reflekterende cd`er og bånd er også i stand til at jagte fugle væk. Lad masser af plads til objekter, der roterer og bevæger sig, hvilket gør dem mere skræmmende for fugle.
  • Der er et importeret produkt med navnet "optisk brandgel"som i fugleperspektiv ligner flammer i bevægelse. Det kan installeres i tagskærme af bygninger for at hæmme landinger og fugning af fugle.
  • De roterende metalpropeller, der sælges hos store haver, er også meget effektive til at jagte fugle.
 • Billede titled Get rid of Birds Trin 6
  6
  Reproducer vokaliseringer af fugle i fortvivlelse. Giv en cd med disse lyde og spil den i nærheden af ​​et inficeret område. Det kan være nødvendigt at øge lydstyrken for at nå de højeste træer. På trods af besværet vil reproduktion af disse vokaliseringer i flere nætter give gode resultater. Starlings, pil og andre skadedyrsfugle er nogle af de arter, der vides at ændre, hvor de aborrerer, når de udsættes for disse lyde.
 • Billede med titlen Get rid of birds Trin 7
  7
  Brug en hund. Border collies og lignende racer som at jagte fugle og er gode til det. Lej en erfaren hunddriver til at patruljere det inficerede område, eller lån en venns hund og gør det alene. Gå med hunden om morgenen og tidligt om aftenen, hvilket er de tider, hvor fuglene er mest aktive.
  • For eksempel kan en enkelt hundehund gå frem og tilbage langs et strandområde med op til 99% antallet af måger.
  • Forhindre hunden i at skade fuglene ved at udstyre den med snor og et klip.
 • Billede med titlen Get Rid of Birds Trin 8
  8
  Tag en rovfugl. Kontakt den lokale zoo eller lokale miljøagentur og bede om en falconer eller raptor træner, der sandsynligvis opkræver en timepris for at arbejde på dit land. De vil medføre, at hawk eller hawk flyver i cirkler og spredter små fugle.
  • Dette er et godt alternativ til fugle, som ikke længere er bange for fugleskræmninger og andre ikke-aggressive metoder. Det kan dog være dyrt, med flere runder der kræves til en høj pris.
  • Der er drager, der ligner rovfugle. Mange har lykkedes at mindske angreb ved at flyve disse drager på jorden.
 • Billede med titlen Get Rid of Birds Trin 9
  9
  Kombiner og skift metoder ofte. Fugle er meget intelligente og beslægtede med hensyn til at finde et sted at klynge og gøre deres rede. For at holde dem adskilt i nogen tid, skal du ændre taktikken fra dag til dag og skabe flere forsvarslinier. Prøv at bruge elementet i overraskelse.
 • Metode 2
  Holde fuglene væk fra boliger

  Video: Camilla Mortensen - De Vildeste Fugle

  Billede titled Get rid of Birds Trin 10
  1
  Fjern mulige kilder til vand og mad. Slap af med fuglefodere, hvor de finder mad, og derfor en stimulans til at vende tilbage. Modstå fristelsen til at tilbyde områdets fugle brødkrummer eller andre fødevarer. Tomme springvand og udfylde de steder, hvor vandet har tendens til at overtage.
  • For at holde skraldespanden væk skal du sikre sikker hættehætte og omhyggeligt dække kompostbunker.
 • Billede titled Get rid of Birds Trin 11
  2
  Fjern dækkede områder fra jorden. Rough tætte klumper eller græs og fejer snavs. Slippe af med døde træer og stubbe. Alt dette kan fungere som et hus for rovdyr og fugleområder for vilde fugle. Holde jorden bevarelse efter jagter fugle vil forhindre en ny flokk at blive trukket ind i terrænet.
 • Billede titled Get rid of Birds Trin 12


  3
  Installer anti-fugle netværk. Kig efter et plast- eller nylonnet i nærmeste have eller hardware butik. Brug stave eller bjælker til at oprette en netværksstruktur omkring træer, der har brug for beskyttelse. Med nettet er det også muligt at blokere de områder, hvor fuglene monterer deres rede, som bjælker.
  • Et 10 centimeter net er stort nok til at holde krager og andre store fugle fra at passere. For at håndtere mindre fugle skal du bruge et finere web-netværk.
  • Inden du installerer nettet, rør løvet op og kig ind i buske eller træer for at se om ingen fugle vil blive fanget inde i den.
 • Billede titled Get rid of Birds Trin 13
  4
  Opret et kabelnettet. Tilvejebring stålkabler eller fiskelinje (eller monofilament) og arranger dem i parallelle linjer ca. 30 cm over det område, du ønsker at beskytte. Ankre linjerne med betonblokke. Dette stopper ikke fugle fra landing, men forhindrer dem i at bygge store rede.
  • Sørg for, at linjerne er intakte fra tid til anden.
 • Billede med titlen Get rid of birds Trin 14
  5
  Lås døre. Nogle gange invaderer fugle indre rum gennem åbne døre. Hæng tyk plastik eller gummibånd på stop for at forhindre dem i at komme ind. Klip strimler 25 cm bredt og lad 5 cm mellemrum være mellem hinanden for at skabe en effektiv barriere.
 • Billede med titlen Get Rid of Birds Trin 15
  6
  Installer anti-fugl lanser. Køb en bar af metal spyd, også kaldet anti-fugl spikes, og installer det i landing og perching områder. Mange mennesker lægger dem i taggrunde, omkring tagrender, på tagkanterne og i markeringer. Bommen er normalt fastgjort til rammen med lim eller bolte.
 • Billede med titlen Get Rid of Birds Trin 16
  7
  Installer strimler. Disse er fleksible strimler, der frigiver en elektrostatisk puls, når den trykkes. På den måde får fuglen en hurtig og smertefri udledning, når fuglen hviler på dem. De er gode til tegn og taggrunde, da de sælges i alle farver og størrelser.
  • Der er bands, der arbejder med elektricitet eller et batteri, mens andre kan gemme og bruge solenergi.
 • Billede titled Get rid of Birds Trin 17

  Video: Birthe Kjær - Som en fugl i det fri

  8
  Brug en spray eller en afvisende pasta. Køb afstødningsmiddelet og anvend det på problemområder som flade og kransvægge. Tag det let og sørg for, at der ikke er plads. Selvom der ikke er noget videnskabeligt bevis for at bevise effektiviteten af ​​metoden, siger nogle, at kun lugten er nok til at holde fugle væk.
  • Visse afskrækningsmidler kan plette overflader. For at undgå dette kan du lagre dem med et lag af maskeringstape og påfør afstødningsmidlet oven på det.
 • Billede med titlen Get rid of birds Trin 18
  9
  Afsegle ydre huller. Starlings og andre småfugle er kendt for at kigge efter små rum til at gøre deres rede. Gå rundt om huset og kig efter huller, og fyld dem med kobbernet eller ståluld. Endelig dække dem med træ, metal eller lærred.
  • Dækgitter og ventilationsåbninger med skærme.
  • Dæk ikke huller med caulk masse, som let kan rives af fugle.
 • Metode 3
  Tager mere drastisk handling

  Billede med titlen Get rid of birds Trin 19
  1
  Lej en dyreliv ekspert. Hvis du har brugt flere taktikker, og ingen har arbejdet, er det måske tid til at ringe til en professionel. Kontakt nærmeste dyreliv eller dyrepark og bede om referencer fra en fuglspecialist, der kan komme til din ejendom og flytte store flokke.
  • Igen, være parat til at betale for tjenesten. Hvis der er behov for forskellige procedurer eller besøg, kan du indgå kontrakt med den professionelle.
 • Billede med titlen Get rid of birds Trin 20
  2
  Tag prøver med fælder og omfordel dem. Kontakt dyrelivskontoret eller zoonosercentret i området for at finde ud af om der er faldgruber at købe eller leje. Hvis dette ikke er muligt, kan du købe cattails eller en tragtfælde, der sælges til relativt lave priser på internettet, og videresælge den senere. Installer dem i inficerede områder og kontroller dem dagligt. Når der er en fanget fugl, kør så langt som muligt og slip den.
 • Billede titled Get rid of Birds Trin 21
  3
  Find ud af, før du bruger dødelige metoder. Tjek lokale love, inden du skader fugle, der har invaderet dit land. Nogle arter er beskyttet ved lov. Ubeskyttede kan dræbes med projektiler eller kemiske agenser (kendt som avicider).
  • Det er altid vigtigt at konsultere lokale love, da de kan variere så langt som ørkenreduktion eller brugen af ​​ammunition i boligområder afhængigt af landet. Det er hensigtsmæssigt at udstyre alle andre foranstaltninger, selv før de overvejer sådanne foranstaltninger.
 • Billede titled Get rid of Birds Trin 22
  4
  Ødelæg reder og æg. Selv om det er forkasteligt for nogle mennesker, er det en sikker brand-taktik for at reducere fuglens befolkning. Fjern eller ødelæg æggene en gang hver anden uge i foråret og sommermånederne. Sammen med dette, drop reden fra taggrunde, tagrender og andre uønskede steder.
  • En metode, der gør mindre snavs, er at installere en feeder med fuglepræparater. Det kan dog ikke virke med alle fuglearter.
  • Afhængig af fuglearter skal du søge tilladelse fra miljøet eller dyrelivet for at fjerne reder og æg.
 • tips

  • Lad miljøet invitere til katte, som kan hjælpe med at bekæmpe pesten ved at installere catwalks i nærliggende strukturer.

  advarsler

  • Anbring åndedrætsværn og handsker, hvis du med egne hænder skal rense det sted, hvor fuglene laver rede. Dette udstyr beskytter dig mod kvaler og sygdomme, der er bragt af fugle.

  Kilder og citater

  Vis mere ... (33)
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2024 HodTari.com