Hvordan man kender forskellen mellem keramiske og porcelæn fliser

Før du køber fliser til dit projekt, er det vigtigt at kende forskellen mellem porcelæn fliser og keramik.

trin

Billedbetegnelse Fortæl forskellen mellem porcelæn og keramiske fliser Trin 1
1
Ved at de to er lavet af en blanding af ler og andre materialer og anbringes i ovnen med en temperatur på ca. 760 grader Celsius. Generelt kaldes både porcelæn fliser og keramiske fliser "keramiske fliser". De er opdelt i to grupper: ikke-porcelæn fliser og porcelæn fliser. De ikke-porcelæn fliser er dem af keramik alene, adskilt fra porcelæn fliser. Nu er du forvirret? Lad os uddybe og definere de to grupper:
 • Gruppe 1: Ikke-porcelænfliser fremstilles generelt af blandinger af hvidt eller rødt ler. De er færdige med en robust lak, der bærer flisens farve og finish - selvom varierede tinkturer af fliser bruges til farvning. De bruges på begge sider af flisens overflade og gulv applikationer, og er blødere og lettere at skære end porcelæn. Disse fliser af porcelæn er generelt velegnede til let til moderat trafik, da de er meget mere tilbøjelige til at bære og chippe.


  Billedbetegnelse Fortæl forskellen mellem porcelæn og keramiske fliser Trin 1Bullet1
 • Gruppe to: Almindeligvis fremstilles porcelænfliser med trykmetode, hvilket resulterer i en flise, der er tæt og robustere end keramisk flise. Målet er mere raffineret og glat med skarpe overflader dannet. Lakkerede porcelænfliser er meget sværere og modstår bedre slid og beskadigelse end ikke-porcelænfliser. De er gode til let og tung trafik. Porcelænfliser har farve og mønster i hele deres tykkelse, og det er næsten umuligt at bære og passer til enhver applikation. De er tilgængelige i matte, uden lak og høj emaljefinish. Porcelænfliser koster generelt ca. 10% mere end den regelmæssige gruppe af keramiske fliser.
 • Billedbetegnelse Fortæl forskellen mellem porcelæn og keramiske fliser Trin 2
  2
  Vurder, hvilken der bedst passer til dine behov. Uanset hvilken flise du vælger vil gøre dit hjem mere elegant, det er derfor boligejere, der ønsker at gøre alt på deres egne foretrukne keramiske fliser til andre typer væg- og gulvbelægninger. Før du vælger et porcelæn eller keramisk flise tænk på, hvor du vil bruge den.
  • Få den bedste kvalitet, hvis du skal bruge den i et intensivt flowområde, såsom indgange eller en stærkt brugt entré.
   Billedbetegnelse Fortæl forskellen mellem porcelæn og keramiske fliser Trin 2Bullet1
  • For badeværelser og serviceområder, brug porcelæn gulve. Ikke kun fordi det er mere modstandsdygtigt på grund af dets stivhed, er det mere modstandsdygtigt mod fugt. Det er det bedste valg for gulv og væg af badeværelse, badeværelse kasser og omkring badekar.
 • Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2024 HodTari.com