Hvordan man ved, hvad man skal tage for at sove i hus af en ven (piger)

Det kan være sjovt at få en invitation til seng i en vens hus. Men hvis invitationen blev foretaget i sidste øjeblik, kan du være bekymret, uden at vide, hvad du skal medbringe. Du behøver ikke panik, fordi du kan organisere de grundlæggende elementer hurtigt med bare lidt pleje og planlægning. Tøj til slid, sengetøj og toiletartikler kan hurtigt lægges i en rygsæk eller lille kuffert. Glem også at bringe nogle spil og snacks for at du kan nyde. I bare et par trin vil du være klar til at nyde din pyjama fest!

trin

Del 1
Arrangere tøj til at bære og sengetøj

Billede med titlen Pakke til et sidste opkald Sleepover (Girls) Trin 1
1
Få en rygsæk. Det kan være din skole rygsæk eller en taske, så længe det er den rigtige størrelse at gemme alle dine ejendele. Hvis invitationen er sidste minut, har du måske ikke tid til at hente en kuffert, så brug det, du har.
 • Hvis du har på dig en skolepose, skal du tage alt, hvad du ikke behøver. På den måde risikerer du ikke at miste dine skolelever og vil gøre bedre ud af rummet indenfor det.
 • Hvis du ikke har sovepose, tag nogle tæpper til at lægge på gulvet. Du kan også spørge den anden ven, der skal til festen, hvis hun har en sovepose tilbage.
 • Billede med titlen Pakke til et sidste opkald Sleepover (Girls) Trin 2
  2
  Medbring sovepose eller et tæppe og en pude. Tjek med partiets værtinde, hvad er planerne om at imødekomme alle. Hvis du går i seng på gulvet, tag en sovepose. Hvis du sover på en seng eller sofa, tag et tæppe og en pude.
  • Send en besked til din ven eller ring, hvordan alle vil blive indkvarteret. Måske har din vens forældre allerede tæpper og puder. I så fald behøver du ikke tage det. Lad efterspændingspladsen i rygsækken til snacks og spil.
 • Billede med titlen Pakke til et sidste opkald Sleepover (Girls) Trin 3
  3
  Vælg dine bedste pyjamas. Måske er dine foretrukne pyjamas lidt slidte. Foretrække de nyeste pyjamas du har, eller noget andet du har på dine hænder. Hvis du vil bære brugt pyjamas, skal du se om det er rent.
  • Hvis du vil have rene pyjamas, skal du tjekke med dine forældre, hvis det er muligt at vaske dem hurtigt før pajamafesten.
 • Billede med titlen Pakke til et sidste opkald Sleepover (Girls) Trin 4
  4
  Vælg dine bedste rene tøj til den næste dag. Du har sikkert brug for noget at bære om morgenen, især hvis du og dine venner skal gøre noget, som at gå i skole eller spise morgenmad. Vælg et rent par tøj fra skabet for at bære den næste dag.
  • Fold tøjet omhyggeligt, når du sætter dem i kufferten for at forhindre dem i at elske.
  • Opbevar tøj væk fra drikkevarer og snacks. Det kan være en god idé at sætte dem i en plastikpose, før du lægger dem i din rygsæk.
 • Billede med titlen Pakke til et sidste opkald Sleepover (Girls) Trin 5
  5
  Bring mere undertøj. Du vil helt sikkert gerne have rene trusser om morgenen, så tag et eller to ekstra stykker, bare i tilfælde.
 • Del 2
  Afhentning af andre vigtige ting

  Billede med titlen Pakke til et sidste opkald Sleepover (Girls) Trin 6
  1
  Tænk på alt hvad du har på om natten og om morgenen. Det kan være nyttigt at brainstormere din rutine, inden du pakker din rygsæk. Så du vil være sikker på at du ikke glemmer noget. Se hvad du bruger i din rutine før seng og når du vågner for at sikre, at du har alt, hvad du har brug for.
  • Det kan være nyttigt at have en pen og papir i hånden for at skrive ned emnerne, som du husker dem.
 • Billede med titlen Pakke til et sidste opkald Sleepover (Girls) Trin 7

  Video: Miss Lucy Bonks Her Head at Toy School

  2


  Tag toiletartiklerne du bruger om morgenen eller før du går i seng. Du skal bruge en tandbørste og tandpasta til at børste tænderne før sengetid og når du vågner op. Desuden skal du medbringe de produkter, du bruger, hvis du udfører nogle ansigtsplejeprocedurer, som f.eks. Vaske det før sengetid. Hvis du tager et bad, skal du tage din shampoo, balsam, sæbe og ethvert andet produkt fra din rutine, herunder deodorant og håndklæde.
  • Hvis du har pakker til turen, sæt din shampoo og balsam i dem, fordi de tager mindre plads.
 • Billede med titlen Pakke til et sidste opkald Sleepover (Girls) Trin 8
  3
  Hvis du bruger briller, tag de produkter, du normalt bruger til øjenpleje. Hvis du bruger briller eller kontaktlinser, skal du nok være uden dem om natten. Tag det tilfælde, hvor du opbevarer dine briller eller linser, plus den opbevaringsopløsning, du bruger.
  • Fordi det er nemt at miste kontaktlinser, tag et ekstra par, hvis du kan.
 • Billede med titlen Pakke til et sidste opkald Sleepover (Girls) Trin 9
  4
  Tag medicin, hvis du har brug for dem. Hvis du tager medicin, er det vigtigt at huske at sætte dem i rygsæk. Med spændingen til at gå til festen er det meget nemt at glemme væsentlige men kedelige ting som medicin. Men hvis du tager noget medicin dagligt, skal du sætte det i rygsæk, så dine forældre ikke behøver at tage det til dig senere i midten af ​​natten.
 • Video: LET'S PLAY HOUSE | Jacksepticeye Kindergarten Animated #1

  Billede med titlen Pakke til et sidste opkald Sleepover (Girls) Trin 10
  5
  Husk at tage opladere fra dine enheder. Hvis du skal tage din mobiltelefon eller computer til festen, skal du også sætte opladere i rygsæk. Ellers, hvis du smider noget i telefonen, vil du ende med at blive udeladt, hvis din enhed løber tør for batteristrøm.
  • Det er dog godt at tjekke med din ven først. Nogle forældre må ikke godkende brugen af ​​mobiltelefoner ved pajama-fester, og det er vigtigt at respektere husets regler.
 • Del 3
  Tager ting til sjov

  Billede med titlen Pakke til et sidste opkald Sleepover (Girls) Trin 11
  1
  Medbring snacks. Hvis pajamafesten er planlagt i sidste øjeblik, er det sandsynligt, at din vens forældre ikke har haft tid til at forberede ting, så du kan spise, så bidrage til festen ved at tage nogle snacks. Du kan tage nogle pakker med kiks, biskop, chokolade eller endda noget simpelt, som en pose chips.
  • Det er en god ide at tjekke med værtinden først. Se om hun har brug for noget mad eller drikke og være parat til at bringe det, hun beder om.
 • Billede med titlen Pakke til et sidste opkald Sleepover (Girls) Trin 12

  Video: Britney Spears - ...Baby One More Time (Official Music Video)

  2
  Slug din makeup. En skønhedssession kan være et sjovt program til en pyjamasfest. Tag din makeup taske, så du og dine venner kan gøre det. Tag et par forskellige ting, hvis du har dem, såsom glitrende nuancer eller stærke farvede læbestifter.
 • Billede med titlen Pakke til et sidste opkald Sleepover (Girls) Trin 13
  3
  Bær dit yndlingsspil. Pajama-fester kan blive kedelige, hvis du ikke har sjov aktivitet for at underholde alle. Gruppespil er fantastisk til de øjeblikke, så tag spil, der kan omfatte alle festgæster.
  • Hvis du ikke har plads til at bære brætspil, skal du tage mindst et dæk. De fleste kortspil er multiplayer.
 • tips

  • Husk at lade husholdersken vide, om du har allergier eller sundhedsproblemer.

  Kilder og citater

  Vis mere ... (6)
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2024 HodTari.com