Sådan giver du din kanin det bedste liv du kan

Spekulerer på, om din kanin har det bedste liv muligt? Vil du sørge for at han eller hun er glad? Læs denne artikel for at finde ud af, hvordan du passer godt på din kanin.

trin

Billedets titel Sørg for, at din kanin har det bedste liv, du kan give det Trin 1
1
Før du endda køber kaninen, Sørg for at du kan tage sig af det. Dette er vigtigt - hvert år, især på påsken, er tusindvis af kaniner forladt, når "kanin nyheden" er gået. Vær sikker på at du kan betale for alle de ting, en kanin har brug for. Husk, det er ikke kun vand og mad. Hver dag har din kanin brug for opmærksomhed og venskab, motion, stimulerende legetøj og anden pleje.
 • Billedets titel Sørg for, at din kanin har det bedste liv, du kan give det Trin 2
  2
  Sørg for, at din kanin har opmærksomhed hele dagen. Hvis du ikke vil være hjemme for det meste, skal du genoverveje ideen om at have en kanin eller garantere en ven til ham som en anden kanin. Marsvin er ikke ideel, fordi kaninen kan forstyrre dig eller skræmme dig. Sørg for, at hvis et barn holder kaninen, skal du ikke tabe det!
 • Billedets titel Sørg for, at din kanin har det bedste liv, du kan give det Trin 3

  Video: Sådan giver du din kat loppemiddel

  3
  Sørg for, at alle i familien ønsker en kanin. Det er ikke rimeligt for nogen, hvis din far helt hader kaniner.
 • Billedets titel Sørg for, at din kanin har det bedste liv, du kan give det Trin 4
  4
  Vær sikker på at kaninen vil blive stimuleret, lege med det og få det udøvet hver dag. Det er ikke godt at tænke "Åh, jeg skal gøre det i morgen", fordi kaninen har brug for opmærksomhed nu. Han kender ikke morgendagens koncept, i går eller senere - han bor i her og nu. En kedelig kanin er også en ulykkelig kanin, og en ulykkelig kanin er en kanin, der ikke er sund. Kaniner er gode til spil.


 • Billedets titel Sørg for, at din kanin har det bedste liv, du kan give det Trin 5
  5
  Vær sikker på at være villig til at arbejde for at bygge en bånd med ham. Det kan tage et stykke tid. Kaniner er små væsner meget flovede og nogle gange kan du tro at indsatsen ikke betaler sig - men det øjeblik, hvor bunny endelig licker hånden, bliver magisk, og pludselig vil alt være det værd.
 • Billedets titel Sørg for, at din kanin har det bedste liv, du kan give det Trin 6
  6
  Sørg for at du er opmærksom på alle hans behov.. Han har brug for mad, vand, motion, vittigheder, opmuntring, kærlighed, medicin, venskab og et godt hjem. Også, at kaniner måske har brug for masser af medicin. Vacciner, kastration og kontrol er afgørende. Ja, måske vil du have mange søde kaniner, men det virker ikke. Ukastkastede mænd bliver aggressive, territoriale og markerer alle steder. Kvinder har sandsynligvis flere kuld per år, hvis de kommer i kontakt med ukastede mænd, og dette medfører sundhedsrisici. Vacciner er normalt nødvendige, men hvis du bor i et land, hvor du ikke har rabies sygdom, er de ikke så vigtige, selv om de måske er nødvendige mod andre forhold. Søg for at finde ud af, om din kanin får brug for en vaccine. Kaniner i Storbritannien bør vaccineres mod myxomatose og VHD årligt.
 • Video: DYREVÆRNET: PASNING OG PLEJE AF DIN KAT - SÅDAN GØR DU

  Billedets titel Sørg for, at din kanin har det bedste liv, du kan give det Trin 7
  7
  Få kendskab til funktionerne og rutinerne af den. Hvis de gør det, så tag dem til dyrlægen, da kaniner normalt viser få tegn på at være syge, indtil det er for sent. Kaniner er meget tilbageholdende med at afsløre deres svagheder, fordi hvis de blev vist, ville de let blive dræbt af rovdyr, så kan den mindste ændring være tegn på et problem.
 • Billedets titel Sørg for, at din kanin har det bedste liv, du kan give det Trin 8
  8
  Søg, søg og søg! Vet hvilken temperatur der er bedst for kaniner, hvilket hø er det sikreste, hvad udstyr er nødvendigt, hvilke målinger og egenskaber buret skal have og meget, meget mere.
 • tips

  • Før du vælger kaninen, lad han eller hun snuse dig først.
  • Kaniner kan gøre tingene sjovere, som at gå over dit tastatur.
  • Hvis de kommer op, vær glad og seriøs med et kamera, det er meget sødt!
  • Vær sikker på at være forberedt på dette.

  advarsler

  • Forlad aldrig din kanin ud af buret, medmindre alt omkring er "bevis" for kaniner.
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2022 HodTari.com