Hvordan man rejser med dit kæledyr

At rejse med et kæledyr giver nogle udfordringer. Før du beslutter dig for at rejse med dit kæledyr, skal du tage højde for de fysiske og følelsesmæssige risici, den kører. Hvis du vælger at tage ham, skal du tage de nødvendige skridt før og under rejsen for at sikre sin sikkerhed, lykke og sundhed.

trin

Metode 1
Rejser i bil

Billedets titel Handle Holiday Travel med dit kæledyr Trin 1
1
Tag en anden til at holde dig selskab. At rejse med bil med et kæledyr er meget lettere med nogen. Hvis det er muligt, ring en ven eller et familiemedlem til at gå sammen. Den anden person vil være i stand til at hjælpe, hvis der er noget tilbageslag med dyret, foruden at kunne holde det stadig i bagsædet af køretøjet.
 • Billedets titel Handle Holiday Travel med dit kæledyr trin 2
  2
  Lad ikke dyret løsne i bilen. Hvis du rejser med dit kæledyr, er det vigtigt, at det ikke bevæger sig rundt i køretøjet, mens du kører, og dermed undgå eventuelle ulykker. For eksempel, hvis airbagen er fyret og dyret er i forsæderne med dig, kan det ende med at skade dig selv. I stedet for at løsne det, skal du placere det i en kasse eller et kuffert under rejsen.
 • Billedets titel Handle Holiday Travel med dit kæledyr trin 3
  3
  Hold dyrets hoved i køretøjet. Når du kører bil med et kæledyr, er det vigtigt at holde hovedet i bilen hele tiden. At lade kæledyr få hovedet ud af køretøjet, kan være yderst farligt, som f.eks. At få en slags rest i øjnene eller forringe hans lunger på grund af vinden.
 • Billedets titel Handle Holiday Travel med dit kæledyr trin 4
  4
  Gør nogle stop. Når du påbegynder denne rejse med land, glem ikke at planlægge flere stop undervejs. Dyret bliver nødt til at komme ud af bilen for at strække benene og gøre deres behov. Stop er endnu vigtigere for ængstelige dyr eller for dem der lider af urininkontinens.
 • Billedets titel Handle Holiday Travel med dit kæledyr Trin 5
  5
  Lad ikke ham være alene i bilen. Forlad aldrig et dyr alene i bilen under nogen omstændigheder. Temperaturen inde i køretøjet kan stige eller falde let, hvilket gør dyret i fare for at blive såret og endda døende. Når du rejser i selskab med et dyr, tag det med dig, når du forlader bilen.
 • Billedets titel Handle Holiday Travel med dit kæledyr Trin 6
  6
  Bær aldrig et kæledyr i afhentningsvognen. Medmindre et sådant område er dækket og opvarmet, bør du ikke bære kæledyret i spanden. Der er flere farer forbundet med dette, såsom skade på dyrets øjne, ører og næse. Det kan også nemt udstødes fra bagenden af ​​lastbilen, ud over at hoppe ud af bilen, og løber en stor risiko for at blive såret eller døende.
 • Metode 2
  Rejser med fly

  Billedets titel Handle Holiday Travel med dit kæledyr Trin 7
  1
  Vær opmærksom på risiciene, når du rejser med fly. Før du træffer beslutningen om at rejse med fly, er det vigtigt at kende alle de risici, som denne form for transport indebærer. Flyvning kan være skræmmende for dyr, og sådanne ekstreme forhold forårsager flere hunders død hvert år. Søg og overvej emnet.
 • Billedets titel Handle Holiday Travel med dit kæledyr trin 8
  2
  Giv et sundhedscertifikat. Mange luftfartsselskaber og lande kræver et certifikat, herunder et sundhedscertifikat og vacciner. Check med flyselskabet, både med oprindelsesland og destination, de oplysninger, der er nødvendige. Derefter aftales med dyrlægen for at sikre, at dit kæledyr er korrekt certificeret for rejsen.
 • Billedets titel Handle Holiday Travel med dit kæledyr trin 9
  3
  Hvis det er muligt, tag dyret i kabinen. Gør dit bedste ikke at skulle sende det i lastrummet. Ekstreme temperaturer, manglende tryk og højt niveau af stress bidrager til, at flere dyr dør i lastrum af flyvemaskiner. Foretrække et flyselskab, der tillader transport af dyr i kabinen.
 • Billedets titel Handle Holiday Travel med dit kæledyr Trin 10
  4
  Tag nogle forsigtighedsforanstaltninger, hvis dyret skal rejse i lastrummet. Vælg et direkte fly og rejse på samme plan som ham. Dit kæledyr skal have en krave, der ikke risikerer at blive fastgjort til forsendelsen, hvilket igen skal identificeres med dine oplysninger. Underret de stewards at dit kæledyr er i lastrummet, og altid have et foto af det med dig.


 • Billedets titel Handle Holiday Travel med dit kæledyr trin 11
  5

  Video: Sådan Klipper og Plejer Du Din Collie

  Foder ikke dyret mellem fire og seks timer før flyvningen. Det er vigtigt ikke at fodre dyret før flyvning for at forhindre, at det bliver syg og opkastning. Mangel på mad vil også begrænse hans fysiologiske behov.
 • Billedets titel Handle Holiday Travel med dit kæledyr trin 12

  Video: Sådan sikrer du din hund i bilen

  6
  Skær hans negle før turen. På flyeturen vil dyret passere hele flyet inde i transportkassen, og det sidste du vil have, er at hans poter sidder fast. Tag et øjeblik før rejsen for at trimme dit kæledyrs negle.
 • Video: Østerbro Dyreklinik Neutralisering af kat og hund

  Billedets titel Handle Holiday Travel med dit kæledyr trin 13
  7
  Giv ingen beroligende midler. Det er vigtigt at undgå enhver form for medicin før eller under en rejse. Forsænke et dyr før eller under flyvningen er under ingen omstændigheder sikkert. Han kan have en reaktion på grund af tryk på kabinen, og hvis han sederes under sådanne omstændigheder, er risikoen for død endnu større.
 • Metode 3
  Administrere pleje på destination

  Video: Sådan børster du din hund - del 2

  Billedets titel Handle Holiday Travel med dit kæledyr trin 14
  1
  Respekter andre mennesker. Det er vigtigt at respektere mennesker, uanset hvor du er. Det betyder, at du hele tiden skal passe på dyret, kontrollere barking, kløe eller kvælning straks og rense snavset tilbage af dyret. Forlad aldrig dyret alene på hotellet. Hvis du skal gå et sted, hvor dyr ikke er velkomne, skal du tage dem til et dyrhotel, hvor de kan blive under dit fravær.
 • Billede med titlen Handle Holiday Travel med dit kæledyr trin 15
  2
  Tag hans tur. Hvis det er muligt, tag hele hans apparat på turen. Det er vigtigt, at han føler sig hjemme under off-perioden, og sengen vil hjælpe dig med at føle sig velkommen i den nye destination. Hvis du ikke kan tage turen, skal du i det mindste tage nogle kendte ting, såsom et tæppe.
 • Billede med titlen Handle Holiday Travel med dit kæledyr trin 16
  3
  Tag nogle legetøj. Husdyret vil være på et sted, der ikke er hans hjem, og resultatet kan være angst, rastløshed eller overskydende energi. At bære yndlingslegetøj kan hjælpe med at berolige nerverne og bruge al den energi, der er opnået på turen med bil eller fly.
 • Billede med titlen Handle Holiday Travel med dit kæledyr trin 17
  4
  Tag mad og lidt snacks. I rejser med dyr er det vigtigt at bringe nok mad og snacks til perioden. Sørg for at købe, når du når destinationen, da der er en mulighed for, at du ikke finder dit yndlingsmærke. Skiftende mad kan forårsage fordøjelses- og følelsesmæssige skader på et dyr, der allerede er svækket af rejser.
 • Metode 4
  Genovervejer rejsen med dyret

  Billedets titel Handle Holiday Travel med dit kæledyr trin 18
  1
  Tag hans helbred i betragtning. Før du beslutter dig for at tage det, skal du overveje, om dyret er sundt nok til at møde rejsen. Hvis han har et helbredsproblem, kan det være bedst at forlade ham hjemme. Lav en aftale med dyrlægen for at se om kæledyret er sundt nok til at rejse.
 • Billedets titel Handle Holiday Travel med dit kæledyr Trin 19
  2
  Tænk på hans følelsesmæssige behov. Det er forståeligt, at du ikke vil adskille fra dit kæledyr i løbet af ferien, men en tur kan være yderst stressende for ham. Udstødningen kan være endnu større, hvis turen er med fly, eller hvis du skal forlade den i et underligt hotelrum eller en kennel, mens du er ude at gå. Disse situationer forårsager ubrugelig stress for dyret.
 • Billedets titel Handle Holiday Travel med dit kæledyr Trin 20
  3
  Tænk på muligheden for at forlade kæledyret hjemme. Hvis det overhovedet er muligt, ansætter en dyresitter den bedste måde at håndtere situationen på, mens du rejser. Selv om ideen om at holde sig væk fra ham ikke behage ham, vil han blive lykkeligere og mindre stresset derhjemme. Prøv at finde en barnepige, ven eller familiemedlem med hvem du kan forlade dit kæledyr i et par dage.
 • Kilder og citater

  Vis mere ... (11)
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2022 HodTari.com