Sådan har du en stor webshow

Har du tænkt på at have et webshow? Så læs disse trin, tip og advarsler for at lære at skabe det bedste du kan.

trin

 1. 1
  Find en ide til dit show. Ideen skal være god, sjov og elektrificerende, med flere episoder. Prøv at få en ide til en god episode. Tænk og skriv et par trin for at hjælpe dig med at huske senere. Skriv derefter scriptet.
 2. 2
  Vælg en titel til dit show. Ligesom en god ide, har du brug for en god titel også. Din titel skal være bundet til temaet for dit show. Dette er ikke kun vigtigt, det vil også producere et særpræg og uforglemmeligt mærke til dit show.
 3. 3
  Har lys eller du kan ikke se noget. Hvis du vil tilføje en lille stil og smag, skal du vælge nogle farvede lys. Men glem ikke at bruge funktioner til at give en glamourøs stil!
 4. 4
  Gør det en fantastisk kulisse. Vælg et sted med masser af plads og passende farver for at gøre filmen på dit webshow. Hvis du lægger en hvid baggrundsskærm, vil billedet blive kedeligt og intetsigende. Men hvis du vælger noget med flere figurer, vil du præsentere dig selv som en person, der har stor stil. Du kan også bruge et forstørret udskrivning af et foto eller en plakat som baggrund. Pas på dog ikke at tilføje for meget til din stil, fordi miljøet kan blive for fyldt og mættet og præsentere dig som om du er desperat.
 5. 5
  Få et videokamera til at lave og stoppe optagelsen. Du skal bruge et godt kamera til at gøre optagelsen af ​​dit show. Midlertidigt kan du bruge et webcam. Men hvis du vil lave kvalitetsoptagelser, skal du investere i et digitalt videokamera, som f.eks. En HDV-Handycam. Men rolig - det er ikke så nødvendigt! Hvis du ikke har mange penge, kan du bruge dit webcam.
 6. 6

  Video: Hvordan man bliver streamer? | OBS Studio Tutorial [DANSK]

  Vælg familie og venner, der vil arbejde på dit show. Det ville være dejligt, hvis du havde to eller tre medlemmer til dit filmbesætning. En af dem kan være ansvarlig for optagelserne selv, mens de andre beskæftiger sig med den tekniske del. Du kan også have en cast med to eller tre aktører eller præsentanter.
 7. 7

  Video: ♥ Stor Lyckopåse för bara 35kr!

  Lav en tidsplan eller planlæg, hvad du vil gøre på showet, og om der vil være nogen gæster. Du kan hente de ideer, du har skrevet, og passe dem ind i din tidsplan - så du kan huske hvornår du skal køre dem.


 8. 8
  Vær ikke kedelig eller vulgær i din webshow. Hvis du gør det, vil du sikkert miste mange seere, og din tid med optagelser er blevet spildt! Du behøver heller ikke at være den slags og velopdragen type. Men dit temperament skal være stille.
 9. 9
  Gør dig klar og udfør dine ord og sætninger, så du ikke glemmer, selvom du foretrækker det, kan du få sætningerne skrevet på et stykke papir. Nogle mennesker ved ikke, hvordan man opfører sig høfligt, medmindre de har gemt eller dekoreret hele scriptet.
 10. 10
  Rediger din video på din computer, og kør den så scenerne fungerer normalt. Der er flere programmer, der kan hjælpe dig med denne opgave. Om nødvendigt kan du også tilføje specielle effekter. Lad ikke redigeringen af ​​din film udføres af nogen, som ikke forstår stavemåling eller nogen, der kan sabotere din film.
 11. 11

  Video: OVERRASKER MIN LILLESØSTER MED EN SQUISHAMALS! | Ft. Billigere End NormalT

  Gør din film tilgængelig på en gratis hjemmeside. For det første kan du sætte din webcast på et videodelingssite som f.eks. Youtube, og hvis det er meget godt, kan du have dit eget websted. Gør brug af ratings (pr. Stjerne mængde) og kommentarer. Lyt til, hvad folk har at sige om, hvad de vil have og nyd at se.
 12. 12
  Fremme dit show. Ingen vil se et show, hvis de ikke ved det. Så brug for online og offline metoder til at offentliggøre dit show. Det betyder at du kan bruge både sociale medier og mund-til-mund reklame. Prøv at bruge sociale netværk på internettet. Og spørg også dine venner om at tale om dit show med dine venner og familie. Du kan endda lave plakater for at distribuere til dine venner og fremtidige seere.
 13. 13
  Læs anmeldelser og ved, hvad de vil have. Læs de kommentarer og meddelelser, som folk skriver om din video eller dit websted. Overvej ikke, at din film er dårlig, hvis anmeldelserne er dårlige. Bare lav små ændringer og animere episoderne. Vær også opmærksom på de seere, der nyder dit show. Du kunne få et sted, hvor dine fans kan se dig og skrive dine kommentarer. Hvis du får mange dårlige anmeldelser, så overvej at ændre visningen lidt, så dine fans vil nyde det endnu mere.

tips

Video: Aldrig förr har så många fuskat med trängselskatten - Nyheterna (TV4)

 • Webshowet behøver ikke have et plot. Det kan være et show om rygter, venner, dating eller noget, som du har idealiseret.
 • Design din stemme! Tal højt, så din stemme er taget af kameraet.
 • Du kan få redigering software til at redigere nogle billeder i din web show.
 • Du vil måske investere i special effects, så folk kan grine af lydeffekterne.
 • Hvis du vil, kan du være sjov! Komedie er altid på vej, og mange mennesker nyder komedie over hele verden!
 • Glem ikke at have det sjovt. Så længe du surfer på dit webshow, er det ligegyldigt, om folk kan lide dit program.
 • Sørg for at du har arkiveret optagelserne af din webcast. Du vil ikke arbejde hårdt for at gøre dit webshow og tabe det for evigt.
 • Har en afstemning på en hjemmeside eller en meningsmåling med dine venner om, hvad folk vil se. Også placere en forslagskasse på dit websted, det vil sige et rum, hvor du sætter dine ideer om showet. Så folk vil se, at de også kan give dig ideer og forslag. Og du vil få flere ideer og forslag til dit show.
 • Sørg for, at du har planlagt, hvad du vil gøre. Ingen kan lide at se dig sidde forvirret. Dette vil have en negativ indvirkning på antallet af seere.

advarsler

 • Bliv ikke for ophidset, fordi du kan miste seerne. Hvis du ødelægger alt, vil dit publikum også falde fra hinanden. Sørg for at have de rigtige ting til rådighed, inden du starter dit webshow. Men det vigtigste er: Husk at have det sjovt!
 • Lad dig ikke blive flov over for den verden, der ser på dig, for hvis du sætter dit webshow på Youtube, så vil mange mennesker kunne og vil se det. Så gør ikke noget, du ikke vil have folk at se.
 • Vær ikke nærig med din støbning. De kan træde tilbage!
 • Hvis du laver noget som at smide æg på vinduet, der er bundet sammen, skal du sørge for, at du har samtykke fra dine forældre! De vil se dit show og kan ikke lide det, de ser!
 • Hvis du gør det samme hver uge, vil du miste hørelsen. Prøv at holde dit show altid nyt og handle ivrig, mens du gør det.
 • Hvis der sker noget uventet, mens du laver et live webshow, skal du bare forblive rolig, handle naturligt og fortsætte showet. Gør hvad du skal gøre foran kameraet.
 • Internet sikkerhed kommer først. Så vær forsigtig først!
 • Sørg for, at din Provideodr giver tilstrækkelig plads og båndbredde til at gemme dine videoer. Nogle gratis udbydere giver dig mulighed for at uploade kun 15 MB video, før du beder dig om at opgradere til Premium-pakken, det vil sige opgradere til en overlegen pakke.
Del på sociale netværk:

Relaterede
© 2022 HodTari.com