Navigere i Windows-mappen

Som du måske ved, gemmes al software på din computer på din harddisk. Hvad du måske ikke ved, er, at pc`en sporer filer og programmer i en mappe, som kan gennemses for at finde de ting, der er til stede på harddisken. At vide, hvordan du gør dette, kan være meget nyttigt, når du installerer, afinstallerer softwarefejl eller finder dokumenter og fotos, der er blevet gemt.

trin

Billede titel Navigeret i Windows Directory Trin 1
1
Forstå strukturen i hver mappe. En mappe starter med et bogstav, som symboliserer harddisken. Hver HD indeholder flere mapper og filer - inden for mapper, andre dokumenter og mapper kan være til stede. Placeringen af ​​en fil er angivet ved stien til en fil, som normalt har dette format: C: Programmer Notesblok ++ Notepad ++ .exe. Harddisken, mapper og filer adskilles af en backslash (""). I det foregående eksempel findes "Notepad ++. Exe" i "Notepad ++" -mappen, som igen er indeholdt i Programfiler, der findes på C: disken.
 • Video: Polar V650 Route Navigation

  Billedets titel Navigere i Windows Directory Trin 2
  2
  Vælg en filhåndtering, der passer til dine behov.
  • De fleste bruger Windows Stifinder, som kommer forudinstalleret.
  • Andre GUI (Graphic User Interface) indstillinger er Filhåndtering Norton Commander, den Directory Opus, den Midnight Commander og andre.
  • Command Line Interface (CLI) er et alternativ, der bruger AF, den bash eller Powershell.
 • Billedbetegnelse Navigere i Windows Directory Trin 3
  3
  Åbn din mappe ved at dobbeltklikke på ikonet "Denne computer". En anden mulighed er at vælge menuen "Start" og finde ikonet "Denne computer" eller endda ved at højreklikke på startlinjen og vælge "Udforsk".
 • Billedets titel Navigere i Windows Directory Trin 4

  Video: Sygic GPS Navigation for Windows 10 (universal app)  4
  Vælg en harddisk. I mappen "Denne computer" finder du en liste over harddiske, hver repræsenteret ved et brev. den C: er den primære harddisk, disketteindgangen er A: (men de fleste moderne computere har ikke engang flere input til disketter), og mediedrevet (cd`er, dvd`er osv.) er normalt den D:, men ikke altid. Du kan åbne mappen for hver disk ved at dobbeltklikke på den - en undtagelse kan være mediedrevet, som kan køre et program automatisk med et dobbeltklik på det. For at se mediedrevskataloget skal du højreklikke på det og vælge "Udforsk".
 • Billedbetegnelse Navigere i Windows Directory Trin 5
  5

  Video: How to install GPS navigation software and set navi button on1024*600 android 4.4 car stereo

  Vælg en mappe. Når du har åbnet drevet, vil du se en liste over mapper indeholdt i den. Hvis du følger en filsti, bliver dette den næste del af stien efter "C: ".
 • Video: ConnectedDrive: USB map update

  Billede med titlen Naviger Windows Directory Trin 6
  6
  Fortsæt med at vælge mapper, indtil du finder filen du leder efter. Hvis du følger filsti, skal du gå i rækkefølge (venstre til højre). Hvert mappenavn, du har brug for, vil blive indeholdt i backslashes (""). Den sidste del af stien er din fil i destinationsmappen.
 • tips

  • I stedet for at manuelt navigere til den korrekte mappe, skal du prøve at kopiere og indsætte (eller skrive) destinationsmappen i adresselinjen i vinduet "Denne computer" og trykke på Enter eller klikke på "Gå" -knappen.

  advarsler

  • Nogle mapper og filnavne kan være forvirrende, fordi de er ualmindelige, med bogstaver og tal, der synes at være tilfældige. Bare husk at det fulde navn er inde i backslashes ("").
  • Disse instruktioner er til Windows-operativsystemer. Selv om det er ens, kan browsing i andre operativsystemers mapper være anderledes.

  Nødvendige materialer

  • Windows operativsystem
  • En computer / bærbar computer
  Del på sociale netværk:

  Relaterede
  © 2024 HodTari.com